Sperm sayısı ve kalitesi düşük ise hamile kalınabilir mi

merhaba sperm sayısı bızde de az cıktı sayı ve hareketlılık nasıl olmalı bılgımız hıc yok şu an yardımcı olabılır mısınız?
Normale göre bir boşalmada 40 milyon sperm çıkması gerekiyormuş benim eşimde sayı 24.3 milyondu ve hareketsizlik %99 maalesef, sizin hareketsizlik ne kadar, morfolojide önemli ama benim eşimde ona bakmamışlar İnşallah yine test yapacak

sperm sayısı 2.7, toplam sperm 8.64, toplam hareketlılık %41, progressive hareketlılık %19 morfoloji %0
toplam progressive hareketli sperm 1641 x 10 üzeri 6

sperm sayısı 2.7, toplam sperm 8.64, toplam hareketlılık %41, progressive hareketlılık %19 morfoloji %0
toplam progressive hareketli sperm 1641 x 10 üzeri 6
Kötü görünüyor ya sanki Bal0ncuk ablam bakar mısın hareketlilik yine normal ama morfoloji sıfır yazıyor sayı da çok azmış

Yani sizde hareketlilik bizimkine göre çok iyi ama morfoloji de çok önemliymiş ablam görse yazar İnşallah. Sperm sayısı düşük ama hamile kalmak için bi tane bile yeterlidir
öyle ama destek almadan olma şansı yok mudur? ya da ne gerekıyor bunu arttırmak ıcın ılaç vs var mı?

öyle ama destek almadan olma şansı yok mudur? ya da ne gerekıyor bunu arttırmak ıcın ılaç vs var mı?
Doktorunuz bir şey önermedi mi? Takviye gıdalar var tabi özellikle keçi boynuzunu kaynatıp suyunu içmek çok faydalı diyolar, ancak bilemiyorum doktor bize direkt tüp bebek dedi ama biz elimizden gelen ne varsa denemek istiyoruz en sonda normal yolla olmazsa o yola başvururıuz İnşallah gerek kalmaz. Kusura bakmayın benim eşimde testi yeni yaptırdığı için henüz bir şey kullanmıyor tam test yaparsa takviye alacak İnşallah o zaman yazarım buraya ben takipteyim, bide hacamat olacak eşimde bende işe yarar İnşallah

açıkçası doktora o sebepten gıtmedı o yuzden cocukla ılgılı sadece destek alman gerekecek demişler farklı bırsey bılmıyoruz bızde hıc

yani tüp bebek veya aşılama ile olur ancak diğer türlü şansı düşük demişler
Evet maalesef düşük diyolar ama ben umudumu kesmiyorum enişteme de öyle demişlerdi onda varikosel de vardı ameliyat da oldu 4 yıl çocukları olmadı şu an teyzemin 3 çocuğu var 2 de düşük yaptı Allah ol derse oluverir enişteme aşılama ve tüp bebek şansı nda çok düşük demişlerdi

200 lük evicap veriyor dr genelde ben solgar almıştım sayı ve hız için genelde proxeed veriyorlar size bir şey vermediler mi çakşır suyu ve vitamin kullandırabilirsiniz
Henüz bu sorun için doktora gitmedik tedavi vs başlamadık 1 yıl korunmasız ilişkiye girip sonra gitmek istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…