- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
-
- Konu Sahibi Black Light
Teşekkür ederim. Tomografi çektiler varikosel varmı yok mu diye pazartesi sonuçlar için gidecez İnşallah, %99 hareketsizlik için takviyeler kullanırsa düzelir mi normal yolla çocuk sahibi olabilir miyizHanımlar 10 aylık evliyim, çocuk sahibi olmak istiyoruz. Eşim sperm testi yaptı ve sperm sayı ve kalitesi düşük çıktı. Sperm sayısı 24, 3 milyon du ancak sperm hareketsizliği %99 du, lütfen yardımcı olun napmam gerekiyor
merhaba black... toplam sperm sayısımı yoksa ml'deki sperm sayısımı 24 ?
birde morfoloji kaç cnm
Fotoğraf attım baktınız mımerhaba black... toplam sperm sayısımı yoksa ml'deki sperm sayısımı 24 ?
birde morfoloji kaç cnm
Varikosel için baktılar pazartesi gidip bakacak varmı yok mu diyecnm öndmli olan konsatrasyon yazın sayı
oda 15 milyon olmalı en az.. sizde 8 milyon.. yani sayı az
hızınız hiç yok
varikosel varmı ?
Çok mu kötü yanicnm öndmli olan konsatrasyon yazın sayı
oda 15 milyon olmalı en az.. sizde 8 milyon.. yani sayı az
hızınız hiç yok
varikosel varmı ?
Peki ablam varikosel yoksa napacaz eşimde varikoselden şüpheleniyorvarikosel var gibi duruyor.. varsa ameliyattan sonra düzelir..
kuzum evet sonuçlar kötü
morfoloji yazmıyor bu testte.. morfolojide önemli..
düzelir ama.. bizim sayımız 4 milyondu 1 yıldır uğraştık 15 milyon oldu
hızımızda arttı ama yinede yetmiyor
cnm varikosel ameliyatı basit... 15-30 dk arası sürüyor.. ertesi gün normal hayatına dönebiliyor..Peki ablam varikosel yoksa napacaz eşimde varikoselden şüpheleniyor
Teşekkür ederim inşallah hepsini deneyecemcnm varikosel ameliyatı basit... 15-30 dk arası sürüyor.. ertesi gün normal hayatına dönebiliyor..
öyle korkulacak bir ameliyat değil...
ama ameliyattan sonra en az 3-6 ay içerisinde düzelme başlar.. öyle ameliyat oldum 1*2 hafta snra düzelir değil.. çünkü spermler kendini 90 gğnde yeniler en az...
bu süreçte.. kızartma yedirme.. zeytinyağlı yemekler yap.. bol bol ceviz badem fındık yiyin..
sıcak duş almasın... ve keçiboynuzu kürünü araştır
İnşallah ameliyattan sonra çocuk sahibi olabilirizdimicnm varikosel ameliyatı basit... 15-30 dk arası sürüyor.. ertesi gün normal hayatına dönebiliyor..
öyle korkulacak bir ameliyat değil...
ama ameliyattan sonra en az 3-6 ay içerisinde düzelme başlar.. öyle ameliyat oldum 1*2 hafta snra düzelir değil.. çünkü spermler kendini 90 gğnde yeniler en az...
bu süreçte.. kızartma yedirme.. zeytinyağlı yemekler yap.. bol bol ceviz badem fındık yiyin..
sıcak duş almasın... ve keçiboynuzu kürünü araştır
rica ederim cnmTeşekkür ederim inşallah hepsini deneyecem
onu ancak Allah bilir..İnşallah ameliyattan sonra çocuk sahibi olabilirizdimi
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınonu ancak Allah bilir..
bizde varikosel yok ama değerler düşük... bizde aşılama yapacaz
olmazsa tüp bebek kısmet bu işler..
bizden daha kötü durumda olanlarda gebe kalabiliyor
Merhaba varikosel var gibi duruyor diyorsunuz nasil anliyorsunuz bunu test sonucundan? (ben test sonucunu goremedim...)varikosel var gibi duruyor.. varsa ameliyattan sonra düzelir..
kuzum evet sonuçlar kötü
morfoloji yazmıyor bu testte.. morfolojide önemli..
düzelir ama.. bizim sayımız 4 milyondu 1 yıldır uğraştık 15 milyon oldu
hızımızda arttı ama yinede yetmiyor
onu ancak Allah bilir..
bizde varikosel yok ama değerler düşük... bizde aşılama yapacaz
olmazsa tüp bebek kısmet bu işler..
bizden daha kötü durumda olanlarda gebe kalabiliyor
en doğru sonucu elle muayne ve ultrason sonucu verirMerhaba varikosel var gibi duruyor diyorsunuz nasil anliyorsunuz bunu test sonucundan? (ben test sonucunu goremedim...)
kötü değil cnm morfolojiniz sayınız iyicanım benimkini de yorumlar mısın?
cc de 21 milyon morfoloji 5 ileri hareketli 35 yerinde hareketli 5 hareketsiz 60 bir yıl önce varikosel ameliyatı oldu ama sayı pek değişmedi