- 18 Şubat 2019
- 3.902
- 4.848
-
- Konu Sahibi Black Light
en doğru sonucu elle muayne ve ultrason sonucu verir
ama sperm sayısıda bazen bize sonucu verebiliyor
kötü değil cnm morfolojiniz sayınız iyi
ileri hareketlinizde iyi
hareketsizde düşünce herşey daha iyi olur
ameliyattan sonra mutlaka düzelme olmuştur ama
bence kalınır biz 1 yıldır tedavi oluyoruz ve değerlerimiz hala çok kötüCanım sigarayı bıraktırdım anca bu kadar oldu bununla da normal yollardan gebe kalınıyor mu?? siz neler uyguladınız ??
bence kalınır biz 1 yıldır tedavi oluyoruz ve değerlerimiz hala çok kötü
sizin yarınız kadar
olacak inşallah :) pes etmeinşallah artar canım yaşım 33 o yüzden yoruldum biraz 3 senedir
olacak inşallah :) pes etme
canım mervem.. hepimize inşallah en yakın zamanda
Tesekkurler, sperm sayisi azligi mi ipucu veriyor ya diger degerler?en doğru sonucu elle muayne ve ultrason sonucu verir
ama sperm sayısıda bazen bize sonucu verebiliyor
kötü değil cnm morfolojiniz sayınız iyi
ileri hareketlinizde iyi
hareketsizde düşünce herşey daha iyi olur
ameliyattan sonra mutlaka düzelme olmuştur ama
Sildim o yüzden söyle anlatayım, konsantrasyon 8Merhaba varikosel var gibi duruyor diyorsunuz nasil anliyorsunuz bunu test sonucundan? (ben test sonucunu goremedim...)
Hareketin bu kdr dusuk olmasinin nedeni varikosel herhalde ve duzeltilebilir belkiSildim o yüzden söyle anlatayım, konsantrasyon 8
Sperm sayısı 24.3 milyon
Yerinde hareket %1
Hareket etmeyen %99
Bende ondan şüpheleniyorum ameliyattsn sonra düzelebiliyır eniştem de vardı ameliyattan sonra teyzem hamile kaldı şu an 3 çocuğu var :) doktor çocuk sahibi olman imkansız demişti ama notmal yoldan hamile kaldı teyzemHareketin bu kdr dusuk olmasinin nedeni varikosel herhalde ve duzeltilebilir belki
Bizede de ameliayt dedi insallah artik bizde anne olabilirzBende ondan şüpheleniyorum ameliyattsn sonra düzelebiliyır eniştem de vardı ameliyattan sonra teyzem hamile kaldı şu an 3 çocuğu var :) doktor çocuk sahibi olman imkansız demişti ama notmal yoldan hamile kaldı teyzem
İnşallah canım da benim reglim gecikti 5 gün önce de lekelenme yaşadım 3 gün sürdü böyle bir durumda hamile olabilir miyim bilmiyorum ki yaaBizede de ameliayt dedi insallah artik bizde anne olabilirz
Benimde 3 5 gun gecikti ama yarin kan vercem normalde de biraz duzensizlik olur ama inanilmaz gogus hassasiyetim var tedirginde oluyorum 2 kayip yasadim Rabbim bi daha yasatmasin ne bana ne de kimselere..insallah ikimizde hamileyizdir ♡İnşallah canım da benim reglim gecikti 5 gün önce de lekelenme yaşadım 3 gün sürdü böyle bir durumda hamile olabilir miyim bilmiyorum ki yaa
Ay İnşallah canım yaBenimde 3 5 gun gecikti ama yarin kan vercem normalde de biraz duzensizlik olur ama inanilmaz gogus hassasiyetim var tedirginde oluyorum 2 kayip yasadim Rabbim bi daha yasatmasin ne bana ne de kimselere..insallah ikimizde hamileyizdir ♡
Ben test yaptim evde idrar testi maalesef olsa herhalde cikardiAy İnşallah canım ya
Benim de İdrar testi negatif çıktı ya. Eşimde varikosel yokmuş. İlaç yazmıs doktor. İşte takviyeler ile yükseltmeye çalısacağız değerleri sen ne kadardır evlisin veya ne zamandan beri çocuk düşünüyorsunuz canım, bide eşinin değerleri nasıldıBen test yaptim evde idrar testi maalesef olsa herhalde cikardi
merhaba sperm sayısı bızde de az cıktı sayı ve hareketlılık nasıl olmalı bılgımız hıc yok şu an yardımcı olabılır mısınız?cnm öndmli olan konsatrasyon yazın sayı
oda 15 milyon olmalı en az.. sizde 8 milyon.. yani sayı az
hızınız hiç yok
varikosel varmı ?