Sperm sayısı ve kalitesi düşük ise hamile kalınabilir mi

Canım sigarayı bıraktırdım anca bu kadar oldu bununla da normal yollardan gebe kalınıyor mu?? siz neler uyguladınız ??

Tesekkurler, sperm sayisi azligi mi ipucu veriyor ya diger degerler?
bizimkine ne diyorsunuz:
konsantrasyon : 13mil/mil. toplam sperm sayisi: 43 mil. Ileri hareket: 22% yerinde:17% Morfoloji: 1%
ikinci testi verdik 3 ay arayla bir hafta sonra alicaz geri. belki sonra varikosel arastirirlar.

Merhaba varikosel var gibi duruyor diyorsunuz nasil anliyorsunuz bunu test sonucundan? (ben test sonucunu goremedim...)
Sildim o yüzden söyle anlatayım, konsantrasyon 8
Sperm sayısı 24.3 milyon
Yerinde hareket %1
Hareket etmeyen %99

Merhabalar esimin ultrason sonucu bu yorumlayahilirmisiniz ?? Devletteki dr ameliyata gerek yok dedi ozeldeki mikro cerrahi ile olmalisin dedi 1 dklr daha gitmeyi dusunuyoruz merak ediyorum artik morf %1 sayi 20 milyon hareket %25

Eklentiler

• Screenshot_20200620-190657_Gallery.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 114
Hareketin bu kdr dusuk olmasinin nedeni varikosel herhalde ve duzeltilebilir belki
Bende ondan şüpheleniyorum ameliyattsn sonra düzelebiliyır eniştem de vardı ameliyattan sonra teyzem hamile kaldı şu an 3 çocuğu var :) doktor çocuk sahibi olman imkansız demişti ama notmal yoldan hamile kaldı teyzem

Bizede de ameliayt dedi insallah artik bizde anne olabilirz

İnşallah canım da benim reglim gecikti 5 gün önce de lekelenme yaşadım 3 gün sürdü böyle bir durumda hamile olabilir miyim bilmiyorum ki yaa
Benimde 3 5 gun gecikti ama yarin kan vercem normalde de biraz duzensizlik olur ama inanilmaz gogus hassasiyetim var tedirginde oluyorum 2 kayip yasadim Rabbim bi daha yasatmasin ne bana ne de kimselere..insallah ikimizde hamileyizdir ♡

Benimde 3 5 gun gecikti ama yarin kan vercem normalde de biraz duzensizlik olur ama inanilmaz gogus hassasiyetim var tedirginde oluyorum 2 kayip yasadim Rabbim bi daha yasatmasin ne bana ne de kimselere..insallah ikimizde hamileyizdir ♡
Ay İnşallah canım ya

Ben test yaptim evde idrar testi maalesef olsa herhalde cikardi
Benim de İdrar testi negatif çıktı ya. Eşimde varikosel yokmuş. İlaç yazmıs doktor. İşte takviyeler ile yükseltmeye çalısacağız değerleri sen ne kadardır evlisin veya ne zamandan beri çocuk düşünüyorsunuz canım, bide eşinin değerleri nasıldı

cnm öndmli olan konsatrasyon yazın sayı
oda 15 milyon olmalı en az.. sizde 8 milyon.. yani sayı az
hızınız hiç yok

varikosel varmı ?
merhaba sperm sayısı bızde de az cıktı sayı ve hareketlılık nasıl olmalı bılgımız hıc yok şu an yardımcı olabılır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…