• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm sayısı ve kalite düşüklüğü

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kafamdadelisorularr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
64
63
88
32
Merhabalar
1 yıllık evliyim. Eşimin sperm sayısı düşük çıktı ayrıca hareketlik de düşük. Bi problemle karşılaşıp nasıl bir yol izlediniz. Eşime doktor bir ilaç verdi kullan değişiklik olmazsa tüp bebek dedi. Baska yolu yokmu öneri ve yorumlarınıza ihtiyacım var.:110:

Canım bizimse hız ve morfoloji problemi vardı. Tüp denildi tüp bebek yaptık ancak kimyasal oldu. Tabiki araştırmamıştık. 1 ay macun kullandık aktardan aldığımız hareket ve sayı arttı. Şu an farklı bir altardan macun aldık. Onu kullanıyoruz. Lütfen bitkisel denemeden tüp bebek yaptırmayın. Yaşınız çok geç değilse tabi bizim yaşlar 29. Bu arada sayı ve hareketliliği arttırmak kolay. Biz morfoloji için uğraşıyoruz.

Sadece 1 ay macı. Kullandı eşim ve günü gününe değil yüzde 5 artmış hız. Ancak o aktara çok güvenemeyip yeni bir aktar bulduk yü yüze de konuşma fırsatı bulduk çok içimize sindi. Devam ediyoruz . Kimyasal olduğunu önceki konularımızda görebilirsiniz.

Merhabalar
1 yıllık evliyim. Eşimin sperm sayısı düşük çıktı ayrıca hareketlik de düşük. Bi problemle karşılaşıp nasıl bir yol izlediniz. Eşime doktor bir ilaç verdi kullan değişiklik olmazsa tüp bebek dedi. Baska yolu yokmu öneri ve yorumlarınıza ihtiyacım var.:110:
Takviye ve vitaminlerle artabilir canim cok mu dusuk degerleriniz iyi bir urologa gorunmenizde fayda var

Ki doktor bize normal yolla en son olur ama beklemek istemiyorsanız tüp bebek yapalım dedi. Gebeliği yavaş hareketlilikte başlatır dedi

Toplam hareket kaç canım bizim ileri hareket 5 toplam hareket 40 doktor ileri hareket önemli değil önemli olan toplam hareket dedi
Yok canim ileri hareket onemli bence ne kadar yuksek olursa yumurtaya ulasma sansi o kadar artar bence tabi yavas hareketlilerle de gebelik olusuyo ama sonrasinda dusuk falan yasaniyo diye okudum hep toplam hareketimiz %60 bizim de

Canım bizimse hız ve morfoloji problemi vardı. Tüp denildi tüp bebek yaptık ancak kimyasal oldu. Tabiki araştırmamıştık. 1 ay macun kullandık aktardan aldığımız hareket ve sayı arttı. Şu an farklı bir altardan macun aldık. Onu kullanıyoruz. Lütfen bitkisel denemeden tüp bebek yaptırmayın. Yaşınız çok geç değilse tabi bizim yaşlar 29. Bu arada sayı ve hareketliliği arttırmak kolay. Biz morfoloji için uğraşıyoruz.
Sizin morfoloji kac bizim en son testte 1 cikti insallah dusmez diye cok korkuyorum degerler morfolojiyi artirmak da kolay degil evet ama morfoloji 0 veya 1 olupta hamile olan cok kisi var sonucta 1 tane yeterli yumurta icin Allah buyuk🙏

Sİgara içiyorsa bırakması lazım zaten biliyorsundur. Yaşınız ileri değilse tüp bebek için bekleyin lütfen . Ben tüp bebek yaptırdım pişman oldum. Tüp bebek esnasında rahim filmi çekilmedi bana onu çektireceğim kendi çabamla daha 1 yıl tü düşünmüyorum . Biraz doğayı kullanacağım 😊

Morfoloji 2 bizim doktor ona da takılmadı Proftu. Bir de özel hastanenin tüp bebek merkezine gitmeyin amaçları tüp bebek yaptırmak zaten😌

Morfoloji 2 bizim doktor ona da takılmadı Proftu. Bir de özel hastanenin tüp bebek merkezine gitmeyin amaçları tüp bebek yaptırmak zaten😌
Aynen canim ilk tup bebek doktoruna gittik daha iyi arastirilir falan diye morfoloji duzelmez falan dedi 3 ay sonra olmazsa tup bebek yapariz dedi daha sonra profa gittik degerlerimizin artabilecegini soyledi morfolojiyede takilmadi herkesin boyle falan dedi ama bilemiyorum

Back