-
- Konu Sahibi cileklPASTa
bilgeeeeeee kullanıcısından alıntı
merhaba ben samsundan yazıyorum eşimin spermleri düşük olduğundan çocuk sahibi olamıyoruz kime değerleri gösterdiysek her doktor tüp bebek aşılama bile olmaz dediler şimdi size değerlerini yazıcam eşimin son değerleri
sperm sayıs 12.200
harketli %10
yerinde hareketli%10
HAreketsiz %70 bu değerdeyken olmaz dediler tüp bebek anca olur dediler ankarayada yolladım bu değerleri onlarda aynısını dediler tüp bebek olurmu bu değerlerle hala ilaç kullanıyoruz yükselmesi için varikosel ameliyatıda oldu bende sorun yok kadında sorun olmazsa çocuk sahibi olmamamız dahamı koaly olur ankara maya tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyorum acaba doğru seçimmi
cevap verirseniz sevinirim
yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim ama siz eğer tüp bebek merkezindeyseniz yada tüp bebek yapabiliyorsanız size gelsem uygun olurmu yada hastane ismi hastane nosu verirseniz seviirim çünkü ilk çocuk olcağı için hem sağlıklı hem tutmasını istediğim için hayal kırıklığına uğramak istemem bana yardımcı olursanı sevinirim
merhaba arkdaşlar fazla uzatmadan konumu dile getirmek istiyorum 3 yıllık evliyiz korunmadığımız halde gebelik olmadı geçenlerde sabrım taştı ve tüm cesaretimi toplayıp jinekoloğa gittik eşim için spermiyogram testi istedi bugün yaptırdık onu sonuç pek iç açıcı deildi SONUÇ:24 milyon sperm sayısı ileri doğru hızlı hareketli 0 yavaş doğrusal olmayan hareketli%10 yerinde hareketli %20 hareketsiz %70 napıcaz bilmiyorum ameliyat olabilir dedi doktor çok mutsuzum lütfen bi akıl verinnn şimdiden teşekkür ederim
slm ben samsundan bilge size bir şey danışcaktım 3 yıllık evli olmayanlara devlet tüp bebeğinin yarı parasını karşılamıyormuş ama geçende bir kanalda bu 3 yılı evli olayı kalkmış duydum eğer kalkmışsa ne kadar ücret veriyoruz tüp bebek yapmak için yada karşılamıyorsa ne kadr ücret oluyor bide merak ettiğim ben şuan ilk olacağı için korkuyorum tüp bebeğim tutarmı bende sorun yoksa bide tüp bebeği yaptırdıktan sonra 1 ay yatmak zorundamıyız böle bir zorunluluk varmı
merhabalar oncelikle kolay gelsin tabiki bu tür süreçler biraz sabır gerektiriyor eşinizin sperm sonucu iyi desem iyi değil kötü desem kötü degil misali!! hiç yıkanma sonrası spermsayısını gösteren bir sonucunuz varmı? eger buradaki sayı 10 milyonun üzeri ileri hızlı sperm oluyorsa aşılama yapmaya değer olabilir
yeni yönetmelikle artık tüp bebekte de basarı sansları artık 35 yasın altına tek ustune cift embryo tranferi olacagı için gebelik sansları eskisi gibi olmayacak onun için yapacagınız işleri iyice araştırın belirli yerler size üst standartları sunabilir kolay gelsin
slm be bilge eşimin değerlerini yazıcam bu değerlerle bana aşılama yapmak isiyor doktor acaba doğrumu
Görünüm: gri-opak
miktar : 3,0 ml
ph: 8,0
vizkozite : normal
sıvılaşma süresi : 30 dk
lökasit: 4-5
eritrosit: 1-2
aglutinasyon: negatif
immatür: 3
mikroskobik inceleme
a) progresif hareketli: 10
yavaş hareketli: 10