- 13 Temmuz 2018
- 1.385
- 1.225
- 83
- 33
bende oyle biliyordum ama arkadas 15 hizla hergun degerlendirip gebe kalmis.Ya canim bizim sayi hiz dusuk ya doktorlar gun asiri beklenilmesi gerekiyo diyor kafam karisik sizin sayi ve morfoloji nasildi canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende oyle biliyordum ama arkadas 15 hizla hergun degerlendirip gebe kalmis.Ya canim bizim sayi hiz dusuk ya doktorlar gun asiri beklenilmesi gerekiyo diyor kafam karisik sizin sayi ve morfoloji nasildi canim
toplam sayı 137.6 yazıyor canım morfoloji 41.7 yazıyor. canım benim aktarımla görüşebilirsinYa canim bizim sayi hiz dusuk ya doktorlar gun asiri beklenilmesi gerekiyo diyor kafam karisik sizin sayi ve morfoloji nasildi canim
normalde 2 - 3 günde bir ilişki oluyordu bizde. biyerden duydum yumurtlama günü dahil 5 gün üst üste olsun diye denedim bende ama ben ona yormuyorum tabikibende oyle biliyordum ama arkadas 15 hizla hergun degerlendirip gebe kalmis.
Sizin sayi hiz nasil morfoloji falan Allahim ins bizede nasip olur yabende oyle biliyordum ama arkadas 15 hizla hergun degerlendirip gebe kalmis.
sanirim size kur iyi gelmis bende numarasini buldum siparis vercem son bi sey sorsam fiyati makul mu cok pahaliysa ona gore arayimnormalde 2 - 3 günde bir ilişki oluyordu bizde. biyerden duydum yumurtlama günü dahil 5 gün üst üste olsun diye denedim bende ama ben ona yormuyorum tabiki
morfolojiyi bilmiyorum malesef sayi 56 milyon hiz 21 son teste gore.Sizin sayi hiz nasil morfoloji falan Allahim ins bizede nasip olur ya![]()
canım sen hangi küre bakıyorsun ki ? ben sivaslıyım ve burda yaptırdımsanirim size kur iyi gelmis bende numarasini buldum siparis vercem son bi sey sorsam fiyati makul mu cok pahaliysa ona gore arayim
dedigin aktarin bende interten adresini buldum herhangi bi kur bakmiyorum yani sizin dedigini gibi sorunu anlatip kur isticem sizde bizim hiz peoblemimiz var bu sekilde yaparlar mi bilmiyorum ama adrese gonderiyorlarmiscanım sen hangi küre bakıyorsun ki ? ben sivaslıyım ve burda yaptırdım
Malesef normal yollarla olamayacağı birçok doktor tarafından söylendi evet yaşımız genç fakat vakit kaybetmek istemiyoruz öylece beklemek inanın daha zor olurdu bizim içinDaha çok gençsiniz inşallah normal yollarla olur
Deneyebileceğimiz herşeyi denedik denemeye devam ediyoruz ama malesef olmuyor bizim için şuan tüp bebekten başka şans yok 5 milyonun altında olduğu için aşılama bile olmuyor rapor çıkarttık ay sonu tüp bebek için görüşeceğiz. Yaşımız genç fakat ha oldu ha olacak diye yıllarca bekliyor insanlar ve pişmanlar ben aynı şeyi yaşamak istemiyorum zaman kaybetmek istemiyorum neredeyse 2 yıl olacak inanın psikoljik baskı çok fazla bu yüzden bir an önce bebeğimize kavuşalım istiyoruz Allah kısmet ederse.canim acaba duzelirmiydiki kurlerle ilaclarla.yasinda kucukmus gerci suan banada gel tup bebek yapalim deseler hemen giderim o kadar yoruldum beklemekten hakkinda hayirlisi olsun insallah.
2ylede hamile kalan okudum alt sinirda 4 diye biliyorun yukselmesi icin ne yaptiysaniz devam edin belki daha cok yukselir.
haklisin canim benimde esim beklemek istiyor bekliyiruz 28 yasindayim bende bi kac daha beklicem sonra asilama mi olur baska bi sey mi Allah bilir 2 ay olacak skrunu ogreneli baska bi skinti yoksa tabi daha ben muayene olmadim basen bende beklemektense her ay bi asilama yapsak keske diyorum acikcasi.Deneyebileceğimiz herşeyi denedik denemeye devam ediyoruz ama malesef olmuyor bizim için şuan tüp bebekten başka şans yok 5 milyonun altında olduğu için aşılama bile olmuyor rapor çıkarttık ay sonu tüp bebek için görüşeceğiz. Yaşımız genç fakat ha oldu ha olacak diye yıllarca bekliyor insanlar ve pişmanlar ben aynı şeyi yaşamak istemiyorum zaman kaybetmek istemiyorum neredeyse 2 yıl olacak inanın psikoljik baskı çok fazla bu yüzden bir an önce bebeğimize kavuşalım istiyoruz Allah kısmet ederse.![]()
Bizde sorunu öğreneli 7 8 ay oluyor bebek isteyeli 2 sene olacak en son tahlillerime göre bende hicbir sorun yoktu umarım yeni gelişen birşey olmamıştır stres yapıyorum çünkü çok fazla. Tek sorun eşimin değerleri inşallah atlatacağız. Benim için gerçekten beklemek çok zor sabırsız bir yapım var birazda ondan sanırım. Öylece beklemek yerine tedaviye gitmek istemek bence mantıklı bir düşünce randevu vs aldın mı ne zaman muayene olacaksın canım?haklisin canim benimde esim beklemek istiyor bekliyiruz 28 yasindayim bende bi kac daha beklicem sonra asilama mi olur baska bi sey mi Allah bilir 2 ay olacak skrunu ogreneli baska bi skinti yoksa tabi daha ben muayene olmadim basen bende beklemektense her ay bi asilama yapsak keske diyorum acikcasi.
sonuçlar ne oldu canımGu
Günaydin canım bende sağlık ocağına gidiyorum şimdi prolaktin ve beta hcg icin
Değerleriniz ne sizin canımHanımlar biz de aynı durumdan muzdaribiz malesef iki dr la görüştüm biri Hakan Özkul biri de özgür onbaşıoğlu ikisi de çok umutlu konuştu ama çok tereddütteyim güvenmeli miyim bilmiyorum denize düşen yılana sarılır gibi bişey olmasını da istemiyorum aranız da bu dr lari tanıyan var mı?
ah benim kocam yok mu bende cok sabirsizim ama bu adam yuzunden sabretmeyu ogrendim :) suan icin bi doktordan randevu almadim 2 ay once ilk testi verdikten sonra 2. test icin doktor degistirip tekrar test verdik doktor bize 15 gun sonra ultrason sonuclarinizla gelin varikosel var mi yok mu ona gire tedaviyi yonlendirelim dedi tam ultrason gunu biz sehir disina araba almaya gittik ultrason gunu yandi tabi. simdilik sadece ilac kullanip tekrar test vermeyi bekliyoruz. esimin gonlu olunca 3. teste gidecek sanki sirtinda tas tasiyo test verip durmayalim diyor bende simdilik morfolojiye falan bakicak ayrintili test yapicak bi hastane arayisindayim adet olue olmaz sira aliriz buyuk ihtimalle. kendim icinde doktoeum bekliyor 1 ay sonra gel hsg icin dedi o zamana olacagini zannediyor galibaBizde sorunu öğreneli 7 8 ay oluyor bebek isteyeli 2 sene olacak en son tahlillerime göre bende hicbir sorun yoktu umarım yeni gelişen birşey olmamıştır stres yapıyorum çünkü çok fazla. Tek sorun eşimin değerleri inşallah atlatacağız. Benim için gerçekten beklemek çok zor sabırsız bir yapım var birazda ondan sanırım. Öylece beklemek yerine tedaviye gitmek istemek bence mantıklı bir düşünce randevu vs aldın mı ne zaman muayene olacaksın canım?
morfolojiyi bilmiyorum malesef sayi 56 milyon hiz 21 son teste gore.
ilk testimizde sayi 44 milyon hiz 15d
morfolojiyi bilmiyorum malesef sayi 56 milyon hiz 21 son teste gore.
ilk testimizde sayi 44 milyon hiz 15di
Canim bizim sayi 80 milyon ams mlde dusuk morfolojide dusuk faydasi olur mu bilmiyorum bir karisim daha kullaniyo su an esimtoplam sayı 137.6 yazıyor canım morfoloji 41.7 yazıyor. canım benim aktarımla görüşebilirsin
Anladim canim hayirlisiyla bizede nasip olur insallahmorfolojiyi bilmiyorum malesef sayi 56 milyon hiz 21 son teste gore.
ilk testimizde sayi 44 milyon hiz 15di
Valla canım Allahtan hiçbir zaman umut kesilir mi. Ben bu macuna öyle bir inanarak başladım ki çünki başkasından duymuştum o güzel yorumları ve ben burayı 3 4 ay aradım sonrada çok tesadüf eseri buldumCanim bizim sayi 80 milyon ams mlde dusuk morfolojide dusuk faydasi olur mu bilmiyorum bir karisim daha kullaniyo su an esim
Benim de eşim de sperm sayısı baya düşük ve hareketsizliği cıktı 2 yıldır evliyiz hiç korunmadık doğal yolla biraz imkansız olsa da bir umut hep bekledik ama olmadiDeğerleriniz ne sizin canım