• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aslında doktor hiç morfolojiden bahsetmedi sayının ve ileri hızın düşük olduğunu söyledi
ileri hiz 32nin uzerinde olmasi gerekir sizinki de oyle sayi 39 milyon normal kabul ediliyor sizinki 1 milyon az ama sayiyi artirmak kolay keciboynuzu sayiya ii gelir bizimki bi auda 12 milyon artmisti hic uzuleceginiz bi durum yok bizim 21 ileri hiz bize bile dogal gebelik olur dedi benim esim keciboynuzundan baska bi seyde kullanmiyor ustelik inatci yedim diyor kizincada. sigara iciyorsa havuc suyuna dikkat edin ikisi olumsuz etkiliyor demisti saracoglu.

ileri hiz 32nin uzerinde olmasi gerekir sizinki de oyle sayi 39 milyon normal kabul ediliyor sizinki 1 milyon az ama sayiyi artirmak kolay keciboynuzu sayiya ii gelir bizimki bi auda 12 milyon artmisti hic uzuleceginiz bi durum yok bizim 21 ileri hiz bize bile dogal gebelik olur dedi benim esim keciboynuzundan baska bi seyde kullanmiyor ustelik inatci yedim diyor kizincada. sigara iciyorsa havuc suyuna dikkat edin ikisi olumsuz etkiliyor demisti saracoglu.
Ay teşekkür ederim moral oluyorsunuz gerçekten :KK200: sigara içiyor söyledim havuç suyuyla ters etki yaptığını ama pek oralı olmadı malesef

Ay teşekkür ederim moral oluyorsunuz gerçekten :KK200: sigara içiyor söyledim havuç suyuyla ters etki yaptığını ama pek oralı olmadı malesef
hayirlisi diyelim o zaman bende korka korka 1 2 havuc veriyorum haftada fazla vermiyorum. yinede dikkatli olmak lazim.

Ocakta yaptırdığımız test sonucunu burada paylaşırım size de bi yol göstermiş olur belki

Kodlar eşimin değerleri doktor aşılama dedi sizce nasıl

Eklentiler

• B798A469-854B-4BB1-BE79-4CBA06F049A1.webp
    B798A469-854B-4BB1-BE79-4CBA06F049A1.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 82
Ya bazı yerlerde hızlı ve yavaş hareketlinin toplamı 50 ise normal yazıyo doktor az dedi ama ben de tam anlamadım

Ya bazı yerlerde hızlı ve yavaş hareketlinin toplamı 50 ise normal yazıyo doktor az dedi ama ben de tam anlamadım
doktor bize hız çok önemli demişti spermler hızlı olacakki ilerlesin ilerleme olmazsa döllenme nasıl olsu dedi

canım bende tam bilmiyorum ama benim eşiminde hızlı ileri harekatı % 15 di doktor normal gebelik olmaz demişti
Canim merhaba bende bizde ayni durumdayiz ileri hizli %15 morfoloji 3 normal yolla olmaz mi yaani biz kaan hocaya gitmistik hasar dusunce tedaviyi bitirdi 6 ay deneyin dedi😔ileri hiz sifirdi onceden hep simdj biraz umutlanmistim artinca

Canim merhaba bende bizde ayni durumdayiz ileri hizli %15 morfoloji 3 normal yolla olmaz mi yaani biz kaan hocaya gitmistik hasar dusunce tedaviyi bitirdi 6 ay deneyin dedi😔ileri hiz sifirdi onceden hep simdj biraz umutlanmistim artinca
canım sonuçta artmış demekki artabiliyor da doktor düzene bineceği için bırakmıştır tedaviyi ama sen bırakma. kürler dene bol bol. bana doktor normal yolla olmaz dedi. ben şimdi bi dünya yiyecek içecek onları yapıyorum

Kodlar eşimin değerleri doktor aşılama dedi sizce nasıl
canim bizim ilk degerimizde 15ti hatta bizde yavas hareketli sayisi cok azdi sizinki bence iyi yavas hareketliler hizlandigi zaman problem kalmaz ki neden asilama demis anlamiyorum hem urolojiden hem kadin dogumdan dogal yolla olur takviye kullanin dedikleri icin asilamadan vazgectik biz. bizim simdi 21e cikti bence umutsuzluga kapilmayin takviye kullanip artirmaa bakin.

15 kaldimi canim o yuzden mi umutsuzsun sen ?

ilk testlerde eşimde hiç ileri hızlı sperm yoktu 0 dı bu yükselmiş hali proxed kullandı.ben de yükseldi diye sevinmiştim ama kasın doğumcu kötü dedi 🙄

Bu ay rahim filmi de çekildim tüplerde biraz tıkanıklık varmış doktor ilaçla açtık dedi.1 buçuk yıldır deniyoruz olmuyor tüplerden dolayı da sıkıntı varmış artık bu ay aşılama deniycez adet olunca çok yorucu bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻

canim bizim ilk degerimizde 15ti hatta bizde yavas hareketli sayisi cok azdi sizinki bence iyi yavas hareketliler hizlandigi zaman problem kalmaz ki neden asilama demis anlamiyorum hem urolojiden hem kadin dogumdan dogal yolla olur takviye kullanin dedikleri icin asilamadan vazgectik biz. bizim simdi 21e cikti bence umutsuzluga kapilmayin takviye kullanip artirmaa bakin.
Canım hızlı ileri mi 21 sizin yavaş ileri ile toplamı mı yoksa

ilk testlerde eşimde hiç ileri hızlı sperm yoktu 0 dı bu yükselmiş hali proxed kullandı.ben de yükseldi diye sevinmiştim ama kasın doğumcu kötü dedi 🙄
yok canim hic uzme kendini evet hiz en az 30 olmali ama yukseldiyse insallah devam edee yukselmeye takip edin bizde proced kullaniyoruz 1 ay sonra test vercez eger yukselmezse o zaman belki asilama dusunulebilir kac ay kullandiniz canim takviyeyi ?

Bu ay rahim filmi de çekildim tüplerde biraz tıkanıklık varmış doktor ilaçla açtık dedi.1 buçuk yıldır deniyoruz olmuyor tüplerden dolayı da sıkıntı varmış artık bu ay aşılama deniycez adet olunca çok yorucu bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻
canim tuplerinde acildiysa dene biraz daha istersen ama iste pskolojisinide bildigim icin sen bilirsin tabi

Back
X