Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Atayım kuzum değerleri özelden bi bak bakalım. 3.5 aydır Gnc yi kullanıyoruz eşimin doktoru verdi. Diğerleri hep burdan okuduklarımız. Eşim ama tedavi konusunda istekli şükür. Kendide araştırıyor. Atıyorum değerleri sana
ne guzel benim esim ihmal ediyor kizincadayo hepsini kullaniyorum diyor hic kabul etmiyor😀 biraz ben dikat ediyim bari aslinda kendi arastirmis bitte cikolta almis 10 15 tane ii geliyor diye muz nar falan almis ama istiyorki ben getiriyim ve ye deyim yoksa kendi yemiyor ilacini bile daha bi gun kendi hazirlamadi suya katiliyor bitsin digerinden alicam onu kendi yutuyordu en azindan :)

ne guzel benim esim ihmal ediyor kizincadayo hepsini kullaniyorum diyor hic kabul etmiyor😀 biraz ben dikat ediyim bari aslinda kendi arastirmis bitte cikolta almis 10 15 tane ii geliyor diye muz nar falan almis ama istiyorki ben getiriyim ve ye deyim yoksa kendi yemiyor ilacini bile daha bi gun kendi hazirlamadi suya katiliyor bitsin digerinden alicam onu kendi yutuyordu en azindan :)

Hiç tedaviye yanaşmayan durumu kabullenmeyenler de var, şükür buna da 🙏🏻 Gönlüne göre olsun inşallah. Değerleri attım. Sanırım bizim değerler burda gördüğüm en kötü değerler :(

Hep kendimizde aramışız sorunu kadın olarak. Biz de aynı durumdayız, pkoydum soğan kürü ile yendim. Bir klomen denemesinden sonra doktorum eşimin değerlerini görmek istedi. Ve sonuç kötüydü tabi. Biz yaklaşık 3.5 aydır GNC çinko, selenyum ve hücresel antioksidan kullanıyoruz. Bunun yanında havuç suyu, incir zeytinyağı kürü, keçiboynuzu özü ve keçiboynuzu kürü uyguluyoruz. Yarın kontrole gideceğiz, dua edin kızlar iyileşmiş olsun sonuçlar 😣 🙏🏻
Aynı şeyler gelmiş başımıza ve bunla vakit kaybetmiş olmamız çok sinirimi bozuyor banada atabilir misin değerlerinizi?

Bu erkek infertilitesi cok yoruyor insani kizlar..
Morfoloji 2 den yukari cikmiyor.
Tup bebekle yol aliyoruz artik. Insallah 2nci si saģlam tutunur da biz artik meyvelerini yeriz cabalarimizin.

Hiç tedaviye yanaşmayan durumu kabullenmeyenler de var, şükür buna da 🙏🏻 Gönlüne göre olsun inşallah. Değerleri attım. Sanırım bizim değerler burda gördüğüm en kötü değerler :KK43:
canim baktim simdi degerlere ama benim en yakin arkadasimin esinin vucudunda hic sperm yok o yuzden bu deger kotu gelmiyor sperm sayiniz normal hormonlar norml olunca ben inaniyorum ki harekey duzeliyor yeterki sperm olsun evey bazen uzun zaman aliyor ama ben duzelecegine eminim mesela sen ilac secerken takviye kullanirken hep harkete ne ii gelirse onu yap ben hiza havuc suyunun ii geldigini biliyorum ama mesela bazi bu iste uzman doktorlar direk hareket icin kurler veriyor boyle aktarlarda var sperm olsun yeterki duzeltmenin bi yolu bulunur.

Bu erkek infertilitesi cok yoruyor insani kizlar..
Morfoloji 2 den yukari cikmiyor.
Tup bebekle yol aliyoruz artik. Insallah 2nci si saģlam tutunur da biz artik meyvelerini yeriz cabalarimizin.
ben morfolojiye baktirmayi hic dusunmuyorum bide onu kafama takmayim diye 😀 ilaclae zaten varsa onuda tedavi eder cohu doktorda hep ayni seyi soyluyor morfolojisi ii olan odan cok az diyor. cok kafa karistirici tum bilgiler

canim baktim simdi degerlere ama benim en yakin arkadasimin esinin vucudunda hic sperm yok o yuzden bu deger kotu gelmiyor sperm sayiniz normal hormonlar norml olunca ben inaniyorum ki harekey duzeliyor yeterki sperm olsun evey bazen uzun zaman aliyor ama ben duzelecegine eminim mesela sen ilac secerken takviye kullanirken hep harkete ne ii gelirse onu yap ben hiza havuc suyunun ii geldigini biliyorum ama mesela bazi bu iste uzman doktorlar direk hareket icin kurler veriyor boyle aktarlarda var sperm olsun yeterki duzeltmenin bi yolu bulunur.

Yarın tahlil var. Doktor aslında 6 ay kullanacaksın olmazsa tüp bebek demişti. Ama ben bi fark var mı görmek istediğim için yarın gideceğiz. 3.5 ayda farketmiştir bişeyler eğer iyi geldiyse. Onları da paylaşırım canım. Bu arada sağol moral oldu yazdıkların 🙏🏻🤗

ben morfolojiye baktirmayi hic dusunmuyorum bide onu kafama takmayim diye 😀 ilaclae zaten varsa onuda tedavi eder cohu doktorda hep ayni seyi soyluyor morfolojisi ii olan odan cok az diyor. cok kafa karistirici tum bilgiler
Bilmiyorumki. Yani degerlerimiz kötu degil.
Ama artik olmamasindan dolayi eşimde takar oldu kafaya. Onceden takmazdi.
Ben aştim bazi sorunlari derken eşim başladi.
Tam zamaninda yapmiŞiz tup bebeği yoksa stresten alt ust olucaktj dahada hersey.
5nci yildayiz evliligimizde. Normal yolla olur umuduyla bekledim ama pes ettim sonra.
Ilk denemem düsük oldu embriyo gelismedi.
2ncisinide ocakta insallah dusunuyoruz. Artik bu tutunur umarim.

kizlar bu bizim ilk sonucumuz bizede 3 ay dediler ama ben bi ay sonra tekrar goturdum esimi ise yaramiyosa devam etmeyelim diye
20191208_095421.webp

buda 2. silik ciktifi icin sayilari ben yazdim e nabizdan bakarak ustlere gerek duymadim. burdaki labaratuarda sadece bu degerlere bakiliyor
20191208_095006.webp

Bilmiyorumki. Yani degerlerimiz kötu degil.
Ama artik olmamasindan dolayi eşimde takar oldu kafaya. Onceden takmazdi.
Ben aştim bazi sorunlari derken eşim başladi.
Tam zamaninda yapmiŞiz tup bebeği yoksa stresten alt ust olucaktj dahada hersey.
5nci yildayiz evliligimizde. Normal yolla olur umuduyla bekledim ama pes ettim sonra.
Ilk denemem düsük oldu embriyo gelismedi.
2ncisinide ocakta insallah dusunuyoruz. Artik bu tutunur umarim.
dna hasarina baktirdiniz mi peki ?

Yarın tahlil var. Doktor aslında 6 ay kullanacaksın olmazsa tüp bebek demişti. Ama ben bi fark var mı görmek istediğim için yarın gideceğiz. 3.5 ayda farketmiştir bişeyler eğer iyi geldiyse. Onları da paylaşırım canım. Bu arada sağol moral oldu yazdıkların 🙏🏻🤗
zaten 3 ayda yenileniyor spermler vucutta biz bi ayda da degisiklik gorduk ama simdi 2 ay sonra gidicez toplam 3 ay olacak degisiklik kalicimi onu bilmek istiyorum bende.

Vermedi referans değerler de maksimum 17 biz de 22.4
bize 6 ile 10 arasi demislerdi ama laboratuara gore degistiginide biliyorum. canim benim tsh 4.50 gibiydi 3 doktor bi sey olmaz dedi endokrine gittim ilac verdi hamile kalana kadar kullancam o ilaci sizde bence endokrine gosterin hormon sonuclarinizi.

Back
X