- 29 Temmuz 2017
- 1.536
- 1.202
- 133
- Konu Sahibi Hatice Meryem
-
Sağol canım inşallah senin de tutar aşılama tüp bebeğe gerek kalmaz. Şişli memorial da yaptırıyorumTeşekkur ederim. Insallah bebisiniz gelir daha fazla bekletmez. Bizim 2. Asilama da tutmadi. Devlette yaptirdigim icin onlar ne derse onu yapiyorum suan. Özel icin imkanimiz yok. Devlette de 3 sene evli olmadan tüp bebek yapmiyorlar. Şuan igneli asilama diyor doktor. Ne yapacagimi sasirdim... ne güzel yükselmis degerleriniz masallah. Tüp bebegi hangi merkezde yaptiracaksiniz?
Sonuçlarınız süper, endişe edilecek hiçbir şey yok aksine her şey yolundaYeni test sonucumuz boyle. Yorumlayabilecek var mi
Sagolun. Insallah :)Sonuçlarınız süper, endişe edilecek hiçbir şey yok aksine her şey yolunda
Rabbim tez zamanda güldürsün sizi inşallah nimetiyle
Morfoloji konusuna yazmışsınız, özellikle morfolojiyi sormuşsunuz. Biz elhamdulillah %0 morfoloji ile gebelik elde ettik. %4 zaten normal de sayılan bir rakam, can sıkacak hiçbir durum yok... Çok emek vermişsiniz ve karşılığını almışsınız değerlerde elhamdulillah, inşallah meleğinize de kavuşursunuz en tez zamandaSagolun. Insallah :)
Insallah. Bizim de 6 ay tedavimiz sürdü. Hep sifirdi. Birden bire artti. Hayirlisi artikMorfoloji konusuna yazmışsınız, özellikle morfolojiyi sormuşsunuz. Biz elhamdulillah %0 morfoloji ile gebelik elde ettik. %4 zaten normal de sayılan bir rakam, can sıkacak hiçbir durum yok... Çok emek vermişsiniz ve karşılığını almışsınız değerlerde elhamdulillah, inşallah meleğinize de kavuşursunuz en tez zamanda
merhaba morfoloji sorununu nasıl yendiniz ? biraz bahsedebilir misiniz ?Merhaba hanimlar konuyu ben acmistim. Suan gebeyim :)
Merhaba. %0 morfoloji ile basladik biz. Baş anormalisi %98 idi. Keciboynuzu özü, evicap, emodeks kullandik. Bir de cobancokerten otunu kaynatip icirdim bazen. 6 ay sonra morfoloji %4'e yükselmisti. Zaten birkac ay sonra hamile kaldimmerhaba morfoloji sorununu nasıl yendiniz ? biraz bahsedebilir misiniz ?
sayısı nasıldı acaba bizim hem morfoloji 1 hemde sayı toplam : 15 milyon ileri hız : % 6 -7 civarıydıMerhaba. %0 morfoloji ile basladik biz. Baş anormalisi %98 idi. Keciboynuzu özü, evicap, emodeks kullandik. Bir de cobancokerten otunu kaynatip icirdim bazen. 6 ay sonra morfoloji %4'e yükselmisti. Zaten birkac ay sonra hamile kaldim
Sayimiz ve hizimiz iyiydi bizim baya. Ama bu dediklerim sayi ve hizi tavan yaptirdi yani onlara da iyi geldi.sayısı nasıldı acaba bizim hem morfoloji 1 hemde sayı toplam : 15 milyon ileri hız : % 6 -7 civarıydı
sayı nasıldı peki eşinizde fark ettirdi mi sayıda daSayimiz ve hizimiz iyiydi bizim baya. Ama bu dediklerim sayi ve hizi tavan yaptirdi yani onlara da iyi geldi.
Ya suan net hatirlayamiyorum inanin. Yanlis hatirlamiyorsam toplam sayi 90 milyondu. Hiz da % 55 falan. Ama dedigim takviyelerden sonra 140 milyon ve hiz da %70 olmustusayı nasıldı peki eşinizde fark ettirdi mi sayıda da
Merhaba bizimde %98 bozukluk 2 normal cikti sizden 2 eksik sadece takviyelere basladik keci boynuzu ozu bitter cikolata kirmizi et vesaire haftaya bir profesorde randevumuz var 2 hafta sonrada baska bir profesorde asilama tarihi almak icin randevumuz var umarim iyi olur sonuc hepimiz icin.Yeni test sonucumuz boyle. Yorumlayabilecek var mi
Merhaba gebe olduğunuzu görüyorum ikinci bebek mi yoksa ilk mi nasıl gebae kaldınızBenim de eşimin %0 çıktı morfoloji. Henüz doktora gitmedik. Randevu gününü bekliyoruz. Takipteyim konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?