-
- Konu Sahibi Siriusnova
Boza içAllahımmmmmm hayatımın sonuna kadar salep içemicem galiba
Boza içiyor olabilirdinBenimki daha kötü, salep içiyordum.
Ya gece gece güldürdün beni yat uyu ben de uyucam şimdiDaha çok bozuk un gibi kokuo sanki :// ayy tiksindım ber adamı atıcam evden şimdi
KusucammmmmmBoza içiyor olabilirdinsarıı sarı hahahaha
Ya gece gece güldürdün beni yat uyu ben de uyucam şimdi
Kokuyir derken nasıl kokladinki özellikleri kokladin8,5 aylık evliyim sperm kokusuna hâla alışamadım. Kocama da bir şey diyemiyorum incinir diye. Spermi kötü kokuyor ve rengi sarı. Bu konu da öneriniz var mı?
Kokusunu nasıl alıyosunuz anlamadım .8,5 aylık evliyim sperm kokusuna hâla alışamadım. Kocama da bir şey diyemiyorum incinir diye. Spermi kötü kokuyor ve rengi sarı. Bu konu da öneriniz var mı?
Olayı absürt yapan şey bunu buraya yazması. Kocasına söylese doktora gitseler daha hızlı çözüm olur. Ha kendi ürolojik problemleri olsa sorsa makul yani. Kadınlar kulübü sonuçta doktor olmadıkça bi erkekten daha iyi analiz edemeyiz spermi diye düşünüyorum. Ki bence konu sahte.Ya bu kk’yi anlamak mumkun degil. Cogunluk evli, aktif cinsel hayati var ama oyk vs ergence tepkiler. İnsan sevistigi adamin herhangi bir vucut sivisindan neden tiksinir? Herkes sanki hic sperm gormemis gibi tepkiler vermis
Konu sahibi esiniz cok baharatli, sogan sarmisakli yemekler tuketiyorsa bu durum kokusunu etkiler ama rengi icin bir sey soyleyemeyecegim raki beyazi gibi olmali
Yoo burda bir suru kadin esinin sperm tahlili sonucunu yorumlatiyor, herkes de catir catir cevapliyor. Saglik olunca profesor kesilen site, konu seks olunca mi oyk oluyor yani? Ustelik cozum bulabilse burda konu acmazdi diye dusunuyorumOlayı absürt yapan şey bunu buraya yazması. Kocasına söylese doktora gitseler daha hızlı çözüm olur. Ha kendi ürolojik problemleri olsa sorsa makul yani. Kadınlar kulübü sonuçta doktor olmadıkça bi erkekten daha iyi analiz edemeyiz spermi diye düşünüyorum. Ki bence konu sahte.
Kocam incinir diyip buraya yazması da bana saçma geliyor. Kocasına sperminin renk ve kokusu farklı geliyor neden acaba diyebilmeli bir eş.Yoo burda bir suru kadin esinin sperm tahlili sonucunu yorumlatiyor, herkes de catir catir cevapliyor. Saglik olunca profesor kesilen site, konu seks olunca mi oyk oluyor yani? Ustelik cozum bulabilse burda konu acmazdi diye dusunuyorum
Hem daha yeni evli sayilir hem de bence adam bu sefer sen bunun anormal oldugunu nerden biliyorsun’a getirebilir lafiKocam incinir diyip buraya yazması da bana saçma geliyor. Kocasına sperminin renk ve kokusu farklı geliyor neden acaba diyebilmeli bir eş.
Normalde sari olmaz beyaz olur sik yaparsaniz sivi az yaparsaniz o isi koyu olur hafif bir kokusu olur ama eline alip burnuna goturmezsen kokusunu alamazsin zaten muhtemelen bir rahatsizligi var ama hissetmiyor ama nasil dersin bilemem8,5 aylık evliyim sperm kokusuna hâla alışamadım. Kocama da bir şey diyemiyorum incinir diye. Spermi kötü kokuyor ve rengi sarı. Bu konu da öneriniz var mı?