Sperm kokusuna tiksiniyorum

Ya bu kk’yi anlamak mumkun degil. Cogunluk evli, aktif cinsel hayati var ama oyk vs ergence tepkiler. İnsan sevistigi adamin herhangi bir vucut sivisindan neden tiksinir? Herkes sanki hic sperm gormemis gibi tepkiler vermis

Konu sahibi esiniz cok baharatli, sogan sarmisakli yemekler tuketiyorsa bu durum kokusunu etkiler ama rengi icin bir sey soyleyemeyecegim raki beyazi gibi olmali

Olayı absürt yapan şey bunu buraya yazması. Kocasına söylese doktora gitseler daha hızlı çözüm olur. Ha kendi ürolojik problemleri olsa sorsa makul yani. Kadınlar kulübü sonuçta doktor olmadıkça bi erkekten daha iyi analiz edemeyiz spermi diye düşünüyorum. Ki bence konu sahte.

Yoo burda bir suru kadin esinin sperm tahlili sonucunu yorumlatiyor, herkes de catir catir cevapliyor. Saglik olunca profesor kesilen site, konu seks olunca mi oyk oluyor yani? Ustelik cozum bulabilse burda konu acmazdi diye dusunuyorum

Herkes kokusunu nasıl alıyorsun yazmış. Normal de kocam sağlıklı olsa bu koku bana gelmeyecek. Siz 13-15 yıllık evli olup koku almıyorsanız eşiniz de sağlık yönünden bir sorun yoktur diye düşünüyorum. Birde aaa yeni üye ve konuya bak diyenler olmuş gerçekten şaşırdım. Benim diğer konularımı da okuyabilirsiniz.

Iyiki embriyolog falan olmamisim dedim yemin ediyorum; helal olsun aldigi paralar... ugrastigin meseleye bak

Yoo burda bir suru kadin esinin sperm tahlili sonucunu yorumlatiyor, herkes de catir catir cevapliyor. Saglik olunca profesor kesilen site, konu seks olunca mi oyk oluyor yani? Ustelik cozum bulabilse burda konu acmazdi diye dusunuyorum
Kocam incinir diyip buraya yazması da bana saçma geliyor. Kocasına sperminin renk ve kokusu farklı geliyor neden acaba diyebilmeli bir eş.

Kokuyu nasıl alıyorsunuz? diye sorulmuş. Ya benim burnum çok iyi koku alıyor gerçekten çok hassas bir burnum var ve koklamaya falan gerek yok kokuyor yani ve ben bu kokuyu alabiliyorum. Ben de kokusunu hiç sevmem, maalesef iğrenç kokuyor. İğrenmiyorum ama burnumu tıkıyorum o kadar. Avokadoya çamaşır suyu damlatılmış gibi kokuyor.
Kokusunu sevmek zorunda değilsiniz, koklamamaya çalışın sizde. Ancak renginin sarı olması normal değil.

8,5 aylık evliyim sperm kokusuna hâla alışamadım. Kocama da bir şey diyemiyorum incinir diye. Spermi kötü kokuyor ve rengi sarı. Bu konu da öneriniz var mı?
Normalde sari olmaz beyaz olur sik yaparsaniz sivi az yaparsaniz o isi koyu olur hafif bir kokusu olur ama eline alip burnuna goturmezsen kokusunu alamazsin zaten muhtemelen bir rahatsizligi var ama hissetmiyor ama nasil dersin bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…