- 19 Kasım 2013
- 245
- 49
-
- Konu Sahibi Siriusnova
Ayyyy i degil ooo ı olcaktiNormalde sari olmaz beyaz olur sik yaparsaniz sivi az yaparsaniz o isi koyu olur hafif bir kokusu olur ama eline alip burnuna goturmezsen kokusunu alamazsin zaten muhtemelen bir rahatsizligi var ama hissetmiyor ama nasil dersin bilemem
Yoo burda bir suru kadin esinin sperm tahlili sonucunu yorumlatiyor, herkes de catir catir cevapliyor. Saglik olunca profesor kesilen site, konu seks olunca mi oyk oluyor yani? Ustelik cozum bulabilse burda konu acmazdi diye dusunuyorum
Almayanlara şaşırdım ben deKokuyu nasıl alıyorsunuz? diye sorulmuş. Ya benim burnum çok iyi koku alıyor gerçekten çok hassas bir burnum var ve koklamaya falan gerek yok kokuyor yani ve ben bu kokuyu alabiliyorum. Ben de kokusunu hiç sevmem, maalesef iğrenç kokuyor. İğrenmiyorum ama burnumu tıkıyorum o kadar. Avokadoya çamaşır suyu damlatılmış gibi kokuyor.
Kokusunu sevmek zorunda değilsiniz, koklamamaya çalışın sizde. Ancak renginin sarı olması normal değil.
Meninin kokusu olur evet. Hoş bir kokusu yok buna da evet. Ama ağza burna yaklaştırmadığınız sürece okadar da rahatsız etmez. Kadın midem bulanıyor diyorsa normal kokusundan bahsetmiyordur benceAlmayanlara şaşırdım ben de
İlginç
Direk koklayama ağza burna yaklaştırmaya bile gerek
Meninin kokusu olur !!!!
Sperm zaten kokar renk işi öyle sarı filan olmaz,kırık beyaz tonlarda olur8,5 aylık evliyim sperm kokusuna hâla alışamadım. Kocama da bir şey diyemiyorum incinir diye. Spermi kötü kokuyor ve rengi sarı. Bu konu da öneriniz var mı?
Ben konu sahibi için demiyorum zatenMeninin kokusu olur evet. Hoş bir kokusu yok buna da evet. Ama ağza burna yaklaştırmadığınız sürece okadar da rahatsız etmez. Kadın midem bulanıyor diyorsa normal kokusundan bahsetmiyordur bence
nerede durdukça pardon?merhaba bayanlar benim eşiminde ilk başta beyaz sonra durdukça sarı oluyor herkesde böyle değil mi??
Boşaldıktan sonrayı kast ediyor bence. Ayağa kalkınca bacaklarına da bulaşır. Ya da dışarıya boşalıyor olabilir.nerede durdukça pardon?
Önce sen git doktora canım.hem normal bı muayene ol.orada doktor enfeksiyon var mantar var gibi şeyler söyleyebilir size büyük ihtimalle.cunku bende de öyle bı durum oldu.ilac tedavisine başladık.esin de urolaga muayene olsun sonra sorun olmasın dedi.bende aynen böyle soyledim.benim kendi sıkıntım vardı ondan gitmiştim.Şimdi kocama ne diyeyim doktora gitmek için. İnternete sordum sperm sarı renk enfeksiyon belirtisi olabilir mi desem ki?
Az önce bı yorum yaptım sizi etiketlememisim bı bakın.herkeste olmaz normal değil.normalde beyaz renksiz krem gibi akışkan bişey.enfeksiyon vardır muhtemelenmerhaba bayanlar benim eşiminde ilk başta beyaz sonra durdukça sarı oluyor herkesde böyle değil mi??
Koku nasıl o önemli, kendine has bir kokusu var evet ama gerçekten iğrenç değil biz ne olduğunu bikdiğimiz için iğrenç geliyor. Eğer gerçekten anormal olduğunu düşünüyorsanız eşiniz doktora gitmeliKorunduğumuz zamanda geri çekilme yapıyorduk o zaman fark ettim ama hep kokulu oluyor
yani mesela dışarı boşaldı diyelim ki göbeğine sonra o halde 10dk falan bekliyorlar mı?Boşaldıktan sonrayı kast ediyor bence. Ayağa kalkınca bacaklarına da bulaşır. Ya da dışarıya boşalıyor olabilir.
Sperm beyaz renk, krem gibi akışkan ve kokusuz olur. Aksi halde enfeksiyon var demektir.
o zaman bırak sararmayı peynir olur :))10 dk degil 10 saat bekliyorlar :/