Sperm kokusuna tiksiniyorum

Almayanlara şaşırdım ben de
İlginç
Direk koklayama ağza burna yaklaştırmaya bile gerek
Meninin kokusu olur !!!!

Almayanlara şaşırdım ben de
İlginç
Direk koklayama ağza burna yaklaştırmaya bile gerek
Meninin kokusu olur !!!!
Meninin kokusu olur evet. Hoş bir kokusu yok buna da evet. Ama ağza burna yaklaştırmadığınız sürece okadar da rahatsız etmez. Kadın midem bulanıyor diyorsa normal kokusundan bahsetmiyordur bence

Aradan çok zaman geçmiş ama ben de yazayım, meninin dikkate değer bir kokusu var bence, birliktelik sonrası temizlenirken duyarım ben, hatta bence gayet yayılmacı bir koku özellikle koklamam gerekmiyor. Bir köşe yazısında denk gelmiştim yabani at kestanesi çiçeği kokusuna benzetmişlerdi, ki bence de benziyor. Nereden biliyorsun o kokuyu derseniz bazı şehirlerde peyzaj amaçlı kullanılan bir bitki, meni kokusuna benzer kokusu olan bir bitki peysajda neden kullanılır ona da anlam veremedim o ayrı mesele konu sahibi eşinin doktora gitmesi lazım kötü denilecek bir koku ve sarı renk iyiye işaret değil.

Son düzenleme:
nerede durdukça pardon?
Boşaldıktan sonrayı kast ediyor bence. Ayağa kalkınca bacaklarına da bulaşır. Ya da dışarıya boşalıyor olabilir.
Sperm beyaz renk, krem gibi akışkan ve kokusuz olur. Aksi halde enfeksiyon var demektir.

Şimdi kocama ne diyeyim doktora gitmek için. İnternete sordum sperm sarı renk enfeksiyon belirtisi olabilir mi desem ki?
Önce sen git doktora canım.hem normal bı muayene ol.orada doktor enfeksiyon var mantar var gibi şeyler söyleyebilir size büyük ihtimalle.cunku bende de öyle bı durum oldu.ilac tedavisine başladık.esin de urolaga muayene olsun sonra sorun olmasın dedi.bende aynen böyle soyledim.benim kendi sıkıntım vardı ondan gitmiştim.

merhaba bayanlar benim eşiminde ilk başta beyaz sonra durdukça sarı oluyor herkesde böyle değil mi??
Az önce bı yorum yaptım sizi etiketlememisim bı bakın.herkeste olmaz normal değil.normalde beyaz renksiz krem gibi akışkan bişey.enfeksiyon vardır muhtemelen

Korunduğumuz zamanda geri çekilme yapıyorduk o zaman fark ettim ama hep kokulu oluyor
Koku nasıl o önemli, kendine has bir kokusu var evet ama gerçekten iğrenç değil biz ne olduğunu bikdiğimiz için iğrenç geliyor. Eğer gerçekten anormal olduğunu düşünüyorsanız eşiniz doktora gitmeli

Boşaldıktan sonrayı kast ediyor bence. Ayağa kalkınca bacaklarına da bulaşır. Ya da dışarıya boşalıyor olabilir.
Sperm beyaz renk, krem gibi akışkan ve kokusuz olur. Aksi halde enfeksiyon var demektir.
yani mesela dışarı boşaldı diyelim ki göbeğine sonra o halde 10dk falan bekliyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…