Sperm kokusuna tiksiniyorum

Yeteri kadar midem ağzıma geldikten sonra konuya cevabı yazıyorum

prezervatif yoksa kokusunu tadını almanız normal hafif böyle eksi gibi bence cok guzel olmayan bir kokusu tadı var eger bunu kast ediyorsanız normal ama sarı olması normal degil.

“kadın doğuma gittim enfeksiyon olabilirmiş bende doktorum eşinin de baktırmasınlazım bulaşıcı bir sey olabilir dedi” dersen eger internette stalk yaptığını belli etmeden eşini doktora gitmeye sevk edebilirsin

Tat derken
13 yıllık evliyim ne koku duydum ne bisey ya ben kokuya duyarlı değilim yâda eşim kandırıyor beni bana sperm yerine su zerk ediyor ☺

Herkes enfeksiyon demiş de anladığım kadarıyla birden sarıya dönmemiş rengi. Enfeksiyon olsa birden değişip ağrı akıntı vs. de yapması beklenir. Hep sarıymış. Prostat sıvısının rengi sarıdır zaten. Çıkan sıvının içindeki sperm miktarı azsa veya prostat sıvısı fazlaysa sarı olabilir. Normal bir durum. Ama belki kronik prostatit de yapabilir öyle bilemedim. Yine de normalin dışında kötü bi koku varsa ürolojiye gidin. Normalde de kokusu pek sevilmez zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…