- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
-
- Konu Sahibi Siriusnova
Evet var.8,5 aylık evliyim sperm kokusuna hâla alışamadım. Kocama da bir şey diyemiyorum incinir diye. Spermi kötü kokuyor ve rengi sarı. Bu konu da öneriniz var mı?
Hayır zaten neden koklayasinAcemiyken o kokuyu alinca koklamamayi ögrendim artık gerekirse nefesimi bile huuup
Aramızda boza içen varsa onun durumu hepten vahimAgshahsj eşime verdim içti. Şimdi o düşünsün.
Ben koklamiyorum ozellikle...yayilimi kuvvetli herhalHayır zaten neden koklayasin
BöğkkkkkkkkZaten yumurtayla mesafeli bi iliskim vardi, artik keki böregi yaparken bile hatirlatim bunu
Kusucam galibaRahatsız edecek derecede bir kokusunun olması ve sarı renk olması pek de normal değil. Acaba idrarla mı karışık diye düşündüm Bi an. Keşke düşünmeseydim
Ayyyy tansiyonum düştü kusucam yaaaaKızzz sperm cilde faydalı diyorlar duyupta her seferinde yüzüne mi buluyonzira başka türlü koku ne bileyim
Allahımmmmmm hayatımın sonuna kadar salep içemicem galibaBenimki daha kötü, salep içiyordum.
Alınganlıktan dolayıEşler arasında neden iletişim olmaz anlamak mümkün değil...Güzel bi dille söylersin rengi sarımsı gibi acaba bi enfeksiyon olabilir mi falan...Konusabilmeli her seyi
Tat derkenYeteri kadar midem ağzıma geldikten sonra konuya cevabı yazıyorum
prezervatif yoksa kokusunu tadını almanız normal hafif böyle eksi gibi bence cok guzel olmayan bir kokusu tadı var eger bunu kast ediyorsanız normal ama sarı olması normal degil.
“kadın doğuma gittim enfeksiyon olabilirmiş bende doktorum eşinin de baktırmasınlazım bulaşıcı bir sey olabilir dedi” dersen eger internette stalk yaptığını belli etmeden eşini doktora gitmeye sevk edebilirsin
Bilemedim ya belki kisinin yediklerine göre de değişiyor ya onunla ilgilidirTat derken
13 yıllık evliyim ne koku duydum ne bisey ya ben kokuya duyarlı değilim yâda eşim kandırıyor beni bana sperm yerine su zerk ediyor ☺
HahahaaasKokusuna alışmak zorunda değilsiniz ki koklamayın siz de