Sperm kokusuna tiksiniyorum

8,5 aylık evliyim sperm kokusuna hâla alışamadım. Kocama da bir şey diyemiyorum incinir diye. Spermi kötü kokuyor ve rengi sarı. Bu konu da öneriniz var mı?
15 yillik evliyim bir Chanel coco degil ya bu ayol neden seveyim ya da hala alısamadım diyeyimyedigi ictigi tadini etkiliyormusta koku ve rengi de etkiliyor mu bilemedim.. sürekli oyle miydi?

Eşler arasında neden iletişim olmaz anlamak mümkün değil...Güzel bi dille söylersin rengi sarımsı gibi acaba bi enfeksiyon olabilir mi falan...Konusabilmeli her seyi

Sarı normal değildir. Büyük ihtimalle enfeksiyon vardır. Üroloji ye gitmesi lazım. Kokuyor deme. Ama sarı olması enfeksiyon isaretiymis. Bende bilmiyorum geçen bı arakdas anlatınca öğrendim de. Enfeksiyon varsa hem eşin hem antibiyotik kullanmanız gerekir. Ayrıca enfeksiyon sperme zarar verebilir.
8,5 aylık evliyim sperm kokusuna hâla alışamadım. Kocama da bir şey diyemiyorum incinir diye. Spermi kötü kokuyor ve rengi sarı. Bu konu da öneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…