• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi sperm kalitesi için balık yağı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tüp bebekte 11 yumurtam toplandı 8 tanesi döllendi canım.
Evicap kullandık aç tok farketmiyor diye biliyorum canım.
vardır her şerde bir hayr canım inşallah dondurulmuş olanlar tutar da hayırlı sağlıklı evlatların olur

belkide artık oluruna bırakmak lazım yazdımya bizim 71 milyon sperm 6 ayda 17 milyona düştü
Neden düşüş oldu ki acaba canım. Eşin stres mi yaptı acaba? Biraz oluruna bırak ama çok da uzatma. Bizde biran önce anne olalım.

galiba bu balık yağını bi kullanan biziz neyse işe yararsa yazarım :)

kyung kyung hatırlıyorum tabi canım takipte ediyorum bazen... bizdede bi işe yaramadı o proxeed plus havuç suyu keçiboynuzu falan ....bide bunları deneyeceğim biz 4 farklı doktora gözüktük doğal yolla olur dediler bekledik 2 sene olmadı gecen bildiğin gibi aşılama yaptırdık tutmadı bu ay doktor aşılama istemedi normal tedavi yapalım dedi klomen verdi yum takibi yapacak ...tüp bebek işi şuan bize biraz uzak ama o zaman a kadar denenmedik bişi bırakmak istemiyorum ben elimden geleni yapim şartlar olgunlaşınca tüp bebek yaptırırız bunun için biraz beklememiz gerekiyor malum hayat şartları ...inşallah güzel haberlerini alırız canım

kyung kyung hatırlıyorum tabi canım takipte ediyorum bazen... bizdede bi işe yaramadı o proxeed plus havuç suyu keçiboynuzu falan ....bide bunları deneyeceğim biz 4 farklı doktora gözüktük doğal yolla olur dediler bekledik 2 sene olmadı gecen bildiğin gibi aşılama yaptırdık tutmadı bu ay doktor aşılama istemedi normal tedavi yapalım dedi klomen verdi yum takibi yapacak ...tüp bebek işi şuan bize biraz uzak ama o zaman a kadar denenmedik bişi bırakmak istemiyorum ben elimden geleni yapim şartlar olgunlaşınca tüp bebek yaptırırız bunun için biraz beklememiz gerekiyor malum hayat şartları ...inşallah güzel haberlerini alırız canım
inşallah canım... bize en baştan sadece tüp bebekle olur dediler o yüzden ben değerleri yükseltip şansı arttırmak için uğraştım tabi bu arada yeni evliyiz diye zamana da bırakmış olduk.... bu yaz 3 yılı doldurmuş olacağız resmiyette devlet raporu için uğraşalım dedik ama şu sıralar aşılama şartı canımı sıkıyor, direk tüp bebek mi yapsak diyoruz tabi tutar mı tutmaz mı o da meçhul...en azından elimizden gelen herşeyi yapmış oluruz olmuyorsa vardır bir bildiği....

havuç suyu ilk başlarda yapmıştık ama fayda görmedik aksine 71 milyondu ilk başta sonra geriledi aynı şekilde keçi boynuzu kürü de yaptım proxeed plus da sonuç 17 milyon oldu
bu arada benim de en büyük korkum zaman geçtikçe değerlerin düşmesi :KK17: 3-4 ayda bir testi tekrarlıyoruz her seferinde endişeleniyoruz acaba nasıl oldu?

inşallah canım... bize en baştan sadece tüp bebekle olur dediler o yüzden ben değerleri yükseltip şansı arttırmak için uğraştım tabi bu arada yeni evliyiz diye zamana da bırakmış olduk.... bu yaz 3 yılı doldurmuş olacağız resmiyette devlet raporu için uğraşalım dedik ama şu sıralar aşılama şartı canımı sıkıyor, direk tüp bebek mi yapsak diyoruz tabi tutar mı tutmaz mı o da meçhul...en azından elimizden gelen herşeyi yapmış oluruz olmuyorsa vardır bir bildiği....
evet galiba devlet 3 yıl sartı artı 3 tane iğneli aşılama istiyo tup bebeğe rapor vermeden önce ...inşallah tutar canım biz elimizden geleni yapalım yaşlanınca keşke demeyelim yeter...bizimde haziranda 3 yıl oluyo evleneli

bu arada benim de en büyük korkum zaman geçtikçe değerlerin düşmesi :KK17: 3-4 ayda bir testi tekrarlıyoruz her seferinde endişeleniyoruz acaba nasıl oldu?
bizimki 6 ayda 71 miyondan 17 milyona düştü ama sebebi nedir bilmiyoz eşimde öyle test vermek istemiyo pek benim zorumla gidiyor

bizimki 6 ayda 71 miyondan 17 milyona düştü ama sebebi nedir bilmiyoz eşimde öyle test vermek istemiyo pek benim zorumla gidiyor
bizim de haziranda 3 yıl doluyor tesadüfe bak hiç şaşırmadım gerçi çoğu şeyimiz ortak :KK19: bizim sayı arttı ilk başta totalde 12 milyondu son hali 32 milyon ama yıkanınca sağlıklı sperm kalmıyo hız da düştü zaten... elhamdülillah azosperm olan arkadaşları okuyorum Allah yardımcıları olsun bizim iyi kötü biraz sperm var halimize şükür yine de...

Back