Merhaba canım benim 5 senede neler yaşadım neler yaptım neler denedim bilemezsin çok şükür su an kızıma hamileyim 4.5 aylık
Taaa baştan anlatırsam roman olur
Kısaca anlatayım ilk günden beri istiyorduk gitmedik doktir kalmadi 1 milyon sperm sonucu bile çıktı yani varikosel dediler 3. Derece ameliyat dediler eşime
tüp bebek dediler vs vs 1 defa çatlatma iğnesi oldum olmadı keçiboynuzu çinko takviye gıdalar daha neler neler kullandırma ya çalıştım eşime ama onun bu takviyeleri tüketmek istememesi beni daha da yıprattı sonunda tüp bebek için başvurduk ilaclari kullandım bilirsin pahalı ilaçlar her neyse yumurta toplama günü eşim beni götürmedi istemiyorum dedi doktor kafasını karıştırmisti çünkü sperm yumurta saklanacak ne zaman istersem o zaman transfer edecem dediği için vazgeçti beni götürmedi yumurta toplama günü neyse istan etmedim yine Allah'a bıraktım bunda da vardır bir hayır dedim en son tesadüfen annemle markete girdik arisutübalpolen karışımı vardı rafta indirimde aldım öylesine eşim yesin diye ama yemedi bütün takviyeler elimde kaldı dedim ki boşa gitmesin ben tüketeyim o sırada da 6 ay boyunca tabi spor filan yapıyorum yürüyüş yapıyorum evin içinde 13 kilo verdim attım kafamdan herşeyi neyse sabahları aç karına tükettim kariismi akşamda çinko takviyesi aldım canım benim ve sürekli dilimden su duayi düşürmedim rabbi yesir vela tuasir duasını mutlaka oku inanarak ve o ay Allah'ın izniyle hamile kaldım