• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm hareketsizliği olmasına rağmen hamile kalanlar

benim eşimde aynı sizinki gibi normalde çok ılımlı cok sakin bana maddi manevi hiç yükü olmayan biri
ama bu bebek konusunda ne zaman bir şey desem hadi doktora gidelim artık tahlil verelim vs. bir tuhaflaşıyor tamam dur gideriz acelesi yok vs. ilaçlarını elli kere söyleyerek içiriyorum
kesinlikle psikolojik kesinlikle
Evet canım beni anliyorsundur eminim
Erkeklerin psikolojisi çok farklı gerçekten bizler gibi değil bizler aglayabiliyoruz soyleyebiliryoruz dertlesiyoruz ama onlar öyle yapamıyor kimseye anlatıp konusamiyor bu konuları içine ata ata malesef bu hale geliyorlar ben anlıyorum onları da Allah yardım etsin kimseye yaşatmasın rabbim

Ya kızlar cidden eşler neden böyle benim eşimde çok istiyor çocuk ilaç aldık kullandı pekmezi sürekli kullanıyor merak da ediyor reglim gecikince ama ben acaba bi sorun mu var hastaneye tekrar mı gitsek ya da başka bir şey diyince başlıyor sen çok takılıyosun çok düşünüyosun ondan olmuyor demeye 😄 çok dua ediyorum. Ki benim annelik iç güdüm var normal olarak ondan daha çok düşünüyorum ama o söyleniyor bana 😄😄
Olur canım olur inşallah duanı bırakma benim bu dediğim takviyeleri de al araştır bak arisutübalpolen karışımı %300 doğurganlığı arttiriyormus

Merhaba eşim 7 ay önce varikosel ameliyatınldu grade3tü her iki taraftada, sperm değerimiz 1 milyondu ameliyattan önce şuan dünkü sonucumuz 1 yada 2 tane sperm hücresi görüldü. Psikolojımız altüst oldu bana biraz tavsiye verebilecek sabrınız var mı acaba 24 yaşındayım 3 yıldır evliyim

Merhaba canım işte ben varım bu durumda ☺️Eşimin ileri hareketli sperm sayısı sıfırdı 2 tüp 2 aşılama tedavisi olumsuz 5 defa yumurta takibi olumsuz artık birmiş durumdaydım ne vitaminler ne kürler denedik yok olmadı en son bosverdim arkadaşında dediği gibi spor yaptım zayıfım aslında ama birkaç kilo daha verdim tabi eşimin hala ileri hareketli spermi sıfır ben buna rağmen son kez yumurta takibi yaptım doktor imkansız dedi ama olsun dedim son zaten dedim ve hamile kaldım düşünsene ileri hareketli sperm yokken hemde normal yolla yani çokta takılma sen canım
Eşime incir kürü denemiştim o ay hem kendimde kullandım bilmiyorum işe yaradı mı

İncir kürünü nasıl kullandınız peki yardımcı olur musunuz

Merhaba canım benim 5 senede neler yaşadım neler yaptım neler denedim bilemezsin çok şükür su an kızıma hamileyim 4.5 aylık 😍
Taaa baştan anlatırsam roman olur
Kısaca anlatayım ilk günden beri istiyorduk gitmedik doktir kalmadi 1 milyon sperm sonucu bile çıktı yani varikosel dediler 3. Derece ameliyat dediler eşime tüp bebek dediler vs vs 1 defa çatlatma iğnesi oldum olmadı keçiboynuzu çinko takviye gıdalar daha neler neler kullandırma ya çalıştım eşime ama onun bu takviyeleri tüketmek istememesi beni daha da yıprattı sonunda tüp bebek için başvurduk ilaclari kullandım bilirsin pahalı ilaçlar her neyse yumurta toplama günü eşim beni götürmedi istemiyorum dedi doktor kafasını karıştırmisti çünkü sperm yumurta saklanacak ne zaman istersem o zaman transfer edecem dediği için vazgeçti beni götürmedi yumurta toplama günü neyse istan etmedim yine Allah'a bıraktım bunda da vardır bir hayır dedim en son tesadüfen annemle markete girdik arisutübalpolen karışımı vardı rafta indirimde aldım öylesine eşim yesin diye ama yemedi bütün takviyeler elimde kaldı dedim ki boşa gitmesin ben tüketeyim o sırada da 6 ay boyunca tabi spor filan yapıyorum yürüyüş yapıyorum evin içinde 13 kilo verdim attım kafamdan herşeyi neyse sabahları aç karına tükettim kariismi akşamda çinko takviyesi aldım canım benim ve sürekli dilimden su duayi düşürmedim rabbi yesir vela tuasir duasını mutlaka oku inanarak ve o ay Allah'ın izniyle hamile kaldım 🥰🥰
Canım 1 milyon sperm ile mi hamile kaldın maşallah

Canım 1 milyon sperm ile mi hamile kaldın maşallah
Yani bu sayıyi 3 sene önce çıkardılar tüp bebek merkezinde ama ben inanmıyorum para numarası olduğunu düşündüm direk tüp bebek dediler başka doktora gittik 2 sene sonra 25 milyon çıktı oda dediki merkezler bu şekilde sonuçlar çıkarabiliyor dedi

Merhaba eşim 7 ay önce varikosel ameliyatınldu grade3tü her iki taraftada, sperm değerimiz 1 milyondu ameliyattan önce şuan dünkü sonucumuz 1 yada 2 tane sperm hücresi görüldü. Psikolojımız altüst oldu bana biraz tavsiye verebilecek sabrınız var mı acaba 24 yaşındayım 3 yıldır evliyim
Canım öncelikle geçmiş olsun çok zor bir süreç yaşayan bilir Allah yardımcınız olsun öncelikle kafadan atın ve tevekkül edin ne olursa olsun rabbim isterse ve ol derse her şey olur sayılara rakamlara bakmayın lütfen
arisutu bal polen karisimi deneyin lutfen ben a101 den almıştım bal şeklinde ve hamile kaldım onunda faydası olduğunu düşünüyorum sabah aç karına ikimizde 1 tatlı kaşığı alın akşam da çinko takviye gıdası alın ve sürekli rabbi yesir vela tuasir duasını oku canım Allah'ın izni ile olur inşallah her şeyin bir zamanı vakti var unutma bana rabbim 5 sene sonra nasip etti tüm yaşananları unuttum gitti inşallah herkese rabbim hayirli evlatlar nasip eder

Canım öncelikle geçmiş olsun çok zor bir süreç yaşayan bilir Allah yardımcınız olsun öncelikle kafadan atın ve tevekkül edin ne olursa olsun rabbim isterse ve ol derse her şey olur sayılara rakamlara bakmayın lütfen
arisutu bal polen karisimi deneyin lutfen ben a101 den almıştım bal şeklinde ve hamile kaldım onunda faydası olduğunu düşünüyorum sabah aç karına ikimizde 1 tatlı kaşığı alın akşam da çinko takviye gıdası alın ve sürekli rabbi yesir vela tuasir duasını oku canım Allah'ın izni ile olur inşallah her şeyin bir zamanı vakti var unutma bana rabbim 5 sene sonra nasip etti tüm yaşananları unuttum gitti inşallah herkese rabbim hayirli evlatlar nasip eder
Ahh o duayı sayenizde bende dilimden düşmüyorum ve cidden bende bu ay özellikle asla takılmamaya çalışıyorum bekliyorum sadece Allah'a sığınıyorum takviyeleri de mutlaka evde bulundurmalıyız

Ahh o duayı sayenizde bende dilimden düşmüyorum ve cidden bende bu ay özellikle asla takılmamaya çalışıyorum bekliyorum sadece Allah'a sığınıyorum takviyeleri de mutlaka evde bulundurmalıyız
Hadi bakalım hayırlı haberler verin bizlere anlamını okudunuz mu duanın çok anlamli

Yani bu sayıyi 3 sene önce çıkardılar tüp bebek merkezinde ama ben inanmıyorum para numarası olduğunu düşündüm direk tüp bebek dediler başka doktora gittik 2 sene sonra 25 milyon çıktı oda dediki merkezler bu şekilde sonuçlar çıkarabiliyor dedi
Yoookkk artık şok oldum inanın. Benim eşim hem devlette hemde özel merkezde verdi 4-5 kere maalesef ki sonuç çok kötü :(

Kızlaarrr ben hamileyimmmm bu konuyu açtığımda daha çok yeniymiş bugün 5 haftalık olduğunu öğrendim. İlk defa test vs hiçbir şey yapmadım hevesim kırılırsa diye geçen ay yine gecikme olunca üzülmüştüm ama bu ay mucizem oldu 🥺😍

Cok guzel yazmıssın canım Allah razı olsun gakkı ve sabrı tavsıye etmemız kazım virbirimize, ınsAllah saglıkla kucagına alırsın ınsAllah Rabbbım tum ısteyenlere de bana da hayırlı goz aydınlıgı evlatlar verırı. Canım yasın kac buarada

Cok guzel yazmıssın canım Allah razı olsun gakkı ve sabrı tavsıye etmemız kazım virbirimize, ınsAllah saglıkla kucagına alırsın ınsAllah Rabbbım tum ısteyenlere de bana da hayırlı goz aydınlıgı evlatlar verırı. Canım yasın kac buarada
26 yaşındayım canım amin inşallah 🤲 kızım dogdu 1 buçuk aylık su an 🥰 Allah'ın tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Hareket fln bilmiyorum daa bizde de 120 milyon sperm var ama yüzde 96 97 gibi bir şekil bozukluğu vardı. Bazı doktorlar asla çocuğunuz olmaz tüp Bebek bile olmaz tutmaz tutarsa düşer, bazıları da gayette olur dedi. 4 yılın sonunda çok şükür doğal kendiliğinden oldu 💕🙏

Merhaba canım işte ben varım bu durumda ☺️Eşimin ileri hareketli sperm sayısı sıfırdı 2 tüp 2 aşılama tedavisi olumsuz 5 defa yumurta takibi olumsuz artık birmiş durumdaydım ne vitaminler ne kürler denedik yok olmadı en son bosverdim arkadaşında dediği gibi spor yaptım zayıfım aslında ama birkaç kilo daha verdim tabi eşimin hala ileri hareketli spermi sıfır ben buna rağmen son kez yumurta takibi yaptım doktor imkansız dedi ama olsun dedim son zaten dedim ve hamile kaldım düşünsene ileri hareketli sperm yokken hemde normal yolla yani çokta takılma sen canım
Eşime incir kürü denemiştim o ay hem kendimde kullandım bilmiyorum işe yaradı mı
Merhaba hareketsizliği düşük olunca normal yollarla gebe kalanların cinsiyetinin kız olduğu söyleniyor ne kadar doğru aceba cevap verirseniz çok mutlu olurum

Merhaba hareketsizliği düşük olunca normal yollarla gebe kalanların cinsiyetinin kız olduğu söyleniyor ne kadar doğru aceba cevap verirseniz çok mutlu olurum
Ya o ne kadar doğrudur bilmiyorum ama. Eşim sperm testinden sonra bir at vitamin kullandı ben hamile kaldım o düşük oldu ikinciye hamile kaldım şuan bir kız çocuğu bekliyorum ama dediğiniz şeyle alakası var mıdır bilmiyorum 🤭

Back