• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi sperm kalitesi için balık yağı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Siyetem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
4.452
3.237
248
kızlar 2 yıldır eşimin sperm kalitesini yükseltmek için uğraşıyorum ...aşılama yaptırdım gecen ay tutmadı maalesef bu ay doktora gittim bi ay ara verelim dedi yine de klomen verdi onun için eczaneye gittim eczacı omnıvıt omega 3(balık yağı kapsülü) , keçi boynuzu özü pekmezi bide evicap 400 kullanmamızı önerdi bende aldım 3 ü birden zararlı olurmu diye sordum olmaz dedi..ama insan yinede korkuyo kaş yaparken göz çıkartmaktan balık yağını biraz araştırdım ama öle çok fazla da sperme etkisini bulamadım var mı daha önce kullanan bu konuyla ilgili bilgisi olan

kızlar 2 yıldır eşimin sperm kalitesini yükseltmek için uğraşıyorum ...aşılama yaptırdım gecen ay tutmadı maalesef bu ay doktora gittim bi ay ara verelim dedi yine de klomen verdi onun için eczaneye gittim eczacı omnıvıt omega 3(balık yağı kapsülü) , keçi boynuzu özü pekmezi bide evicap 400 kullanmamızı önerdi bende aldım 3 ü birden zararlı olurmu diye sordum olmaz dedi..ama insan yinede korkuyo kaş yaparken göz çıkartmaktan balık yağını biraz araştırdım ama öle çok fazla da sperme etkisini bulamadım var mı daha önce kullanan bu konuyla ilgili bilgisi olan
Omega 3 bilmem ama E vitamini cok faydali. Sperm kalitesini artırıyor. Saracoglu bile E vitamini öneriyor

Evicap sanırım e vitamini. Eğer e vitamini iciyorsa omega icmesin. Ikisi ayni anda zararli. Birini tercih edip ona devam etsin icmeye

Evicap sanırım e vitamini. Eğer e vitamini iciyorsa omega icmesin. Ikisi ayni anda zararli. Birini tercih edip ona devam etsin icmeye
eczavı bunlar bi reçete halinde bize geliyor zararlı olsa gelmez dedi bende sizin gibi düşündüm bunu söyleyince dediki evicap ı günde 1 tane omega 3 ü 2 tane kullansın

Bence sabah akşam. Ben kocama günde iki defa icirdim. Ama eczaneye sorun. Fazla icilince acaba zarari olurmu?
Çinko vitamini de icsin cok faydali sperm icin

Evicap onarıcı özelliği var. Özellikle morfoloji bozuklugunu düzeltip şekil bozukluklarini onarır. Morfoloji cok onemli. Morfoloji kötüyse hamile kalsan bile cocugun anormal olmasina neden olur. Çünkü spermde şekil bozuklugu varsa bebektede bozukluk oluyormus

Evicap onarıcı özelliği var. Özellikle morfoloji bozuklugunu düzeltip şekil bozukluklarini onarır. Morfoloji cok onemli. Morfoloji kötüyse hamile kalsan bile cocugun anormal olmasina neden olur. Çünkü spermde şekil bozuklugu varsa bebektede bozukluk oluyormus
morfoloji 10 normal demişti doktor sayı biraz az ve tabiki hızlı sperm de az

Hız icin havuc suyu ve cinko icsin hep. Sayi icin keci boynuzu. Morfoloji icin evicap
havuç suyu ilk başlarda yapmıştık ama fayda görmedik aksine 71 milyondu ilk başta sonra geriledi aynı şekilde keçi boynuzu kürü de yaptım proxeed plus da sonuç 17 milyon oldu

şöyle bir yazı okudum nette....Eğer sağlık açısından sıkça balık tüketiyorsak bunun yanında E vitamini içeren gıdalar ya da E vitamini tabletleri almamız gereklidir. Balık yağı tabletleri, E vitamini eklenmiş olarak satılmaktadır. Bunu nedeni, balık yağındaki yüksek oranda çoklu doymamış yağ asitleri olan omega 3 ve diğerleri yaşlanmayı hızlandırıcı etkisi olduğu ve bunun da E vitamini takviyesiyle engellendiğidir. Yani bol balık yiyelim ancak bunu E vitamini ile yiyelim.

Canım Ocakta tüp bebek denedik olmadı. Ama doktor eşimin değerlerine çok kötü değil dedi. Bu değerlerle normal yolla olabilir dedi. Hatta ilk olarak aşılama yapalım dedi. Ben kabul etmedim.
ilaçlı 2 aşılama daha yaptırcam olmazsa bende tüp bebek yaptırcam canım ...doktorlar iyi olur diyolar 2 yıldır bizede ama olmadı biliyosun ...ii yapmışsın aşılamayı kabul etmewmekle bi tne yapırdım ben tutmadı

ilaçlı 2 aşılama daha yaptırcam olmazsa bende tüp bebek yaptırcam canım ...doktorlar iyi olur diyolar 2 yıldır bizede ama olmadı biliyosun ...ii yapmışsın aşılamayı kabul etmewmekle bi tne yapırdım ben tutmadı
Vakit kaybetmek istemedim canım aşılama ile. Direk tüp istedim ama o da negatif oldu. Dondurulmuş embriyom var birde onunla deneyeceğiz.
Canım anlamadım neden olmadığını. Doktor değerlere göre olur dedi. İnşallah en kısa zamanda biz de anne oluruz.

Vakit kaybetmek istemedim canım aşılama ile. Direk tüp istedim ama o da negatif oldu. Dondurulmuş embriyom var birde onunla deneyeceğiz.
Canım anlamadım neden olmadığını. Doktor değerlere göre olur dedi. İnşallah en kısa zamanda biz de anne oluruz.
inşallah canım tüp bebekte kaç yumurtan oluşmuştu ...rabbim nasip etsin bide siz evicap kullandınız mı ac karnına mı tok mu farkediyor mu acaba

inşallah canım tüp bebekte kaç yumurtan oluşmuştu ...rabbim nasip etsin bide siz evicap kullandınız mı ac karnına mı tok mu farkediyor mu acaba
Tüp bebekte 11 yumurtam toplandı 8 tanesi döllendi canım.
Evicap kullandık aç tok farketmiyor diye biliyorum canım.

Back