Gebeliğe Hazırlık Sperm kac saat yasar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
burada bir uye vardi. birliktelik olmus sonra esi sehir disina gitmis. bes gun sonra ovulasyonu gormus testte. o ay hamile kalmis. o kadar gun yasar mi diye konusmustuk. tip 3 gun yasar diyor bence yle ben inanmiyorumla olmuyor o is.
Max 3 gun minimum 24 saat miydi bilmiyorum ama bence kisiden kisiye degisiyor ya. Cok binde birdir 3 gun yasayan oyle olsaydi haftada 2 gun iliskiyle cok rahat hamile kalinirdi ama oyle olmuyor genelde

Max 3 gun minimum 24 saat miydi bilmiyorum ama bence kisiden kisiye degisiyor ya. Cok binde birdir 3 gun yasayan oyle olsaydi haftada 2 gun iliskiyle cok rahat hamile kalinirdi ama oyle olmuyor genelde
hamile kalamamanin nedeninin spermin yasamamasi oldugunu mu saniyorsunuz? sebepsiz infertilite iste bu. kadin saglikli sorunsuz, erkek saglikli sorunsuz.. dollenme olmuyor. cook insan var haftada iki gun iliski ile dediginiz gibi hamile kalamayan.. mesele spermin yasamamasi olsa o zaman onlar da ovu doneminde gunluk iliskiye girerdi gebe kalirdi. dediginiz bir sey dogru tabiki kisiden kisiye degisiyor. her erkekte farkli. sperm sayisi farkli, hiz farkli, spermin yasam suresi farkli.. erkeklerdeki mesele de bu ya zaten.

burada bir uye vardi. birliktelik olmus sonra esi sehir disina gitmis. bes gun sonra ovulasyonu gormus testte. o ay hamile kalmis. o kadar gun yasar mi diye konusmustuk. tip 3 gun yasar diyor bence yle ben inanmiyorumla olmuyor o is.

Ovulasyonu belki sandığı günden önce oldu
testler %100 ovulasyon olacağı günü haber veremez kimse bilemez. Belkide 2 kez yumurtlama oldu da birini farkedemedi
Ben inanmıyorum evet ...inanmak zorunda mıyım? Allah dilerse denk getirir o ayrı

Yani olmadı mı? ☹
Çok şükür zorla moral 3 gün yaşadı 3cu gün transfer oldum dr çok umutlu konuşmadi 3 embriyo koycam dedi transfer günü biri öldü iki tane kaldı şu an ıkizlerim kucagimda 6 aylık olmak üzere binlerce şükür rabbim diledikten sonra ölüyü bile diriltir ama sprem icin ben çok uzun yani 73 saat canlı kaldığını düşünmüyorum he yaşıyordur ama saat geçtikçe kalitesi dusyodur belki

Ooo mâşallah subhânallah canım sevindim sağlıkla analı babalı büyüsünler inşâllah
Cinsiyetleri ne? Bencede uzun süre yaşamaları çok zor . Ben 2 ay önce yumurta takibi yaptırmıştım yumurtamın boyutu 21 mm olmasına rağmen o gün ovulasyon testim çok silik çıkmıştı şaşırmıştım nasıl olurda böyle büyük bi yumurta pik olmadı? Üstelik ertesi güne yumurtam dahada büyümesine rağmen yine silikti hemde çok silikti o yüzden şu ovulasyon testlerine de inancım azalmaya başladı. Bende 2.yi istiyorum deli gibi 1 senedir geçen sene kürtaj oldum o zamandan beri yapmadığım şey kalmadı yaşım ilerliyo inşallah nasip olur artık

Hangi testi kullaniyordunuz. Ovulasyon testiyle cok sonuc alan var aslinda ama

Canım test yaparken saat kacta yapiyordun? Sıvı alımına dikkat ediyordun degil mi? Hangi markaydı bir de

Canım test yaparken saat kacta yapiyordun? Sıvı alımına dikkat ediyordun degil mi? Hangi markaydı bir de

Dikkat ediyodum canım en az 2 saat bazen 3 saat hiç sıvı almadan yaptım saatleri de genelde öğle saatleri 1-3 arasında yapıyodum
İnnovita vardı elimde ama şuan laboquick kullanıyorum. Sana o ayki çatlatma iğnesi olduğum testleri yollayayım 11.günde iğne olmuştum iğneden 3 saat sonra ovulasyon koyulaşmaya başladı. Ama garip olan şey iğneden önce ovulasyon testim hala çok silikti yumurtamın boyutu 21 mm'den fazla olmasına rağmen Bu aşağıdakiler iğne etkisiydi 12-13 en koyu günlerimdi ve 9 gün boyunca koyuydu sonra silinmeye başladı
Yani iğnenin etkisi 9-10 gün sürmüştü sonuç tutmadı
Seninle daha önceden yazışıyoduk nasılsın bu arada var mı bi değişiklik?

Hangi testi kullaniyordunuz. Ovulasyon testiyle cok sonuc alan var aslinda ama

Çoğunlukla innovita kullandım strip testlerden yukarda ekledim
Ama son aldığım innovitadan memnun kalmadığım için laboquick alıyorum artık
Evet ovulasyonla ilk ayda bile çok sonuç alan var ama hayret ediyorum ben kendime o kadar pikleri gördüm sonuç alamadım bu 12.ay nasip işte

Sağol teşekkür ederim allah'ın izniyle ile olur fazla str3s iyi gelmiyor bu durumlarda biraz rahat bırakmaya çalış kendini bazen yumurta buyudugu halde olmuyor çünkü kalitesi düşük oluyor ovulasyon belki ondan silikcikiyodur

Haklısın rahat olmak en doğrusu bende zaten kürtajdan sonra 6 ay boyunca stres yapmadım ama 6 ayı geçince artık insan neden olmuyo diye sorguluyo nasip elbet ama düşünmedende olmuyo işte
hayırlısı takdir Allah'tan O ol deyince olacak

Yani zor birşey ama olumlu düşün en azından bir tane var ikinciyi düşünüyorsun allah hayırlısı ile nasip etsin kardeş hiç yokken olmamasi daha zor bir süreç sen şu an evladinla kendini oyalarain o sıra rabbim nasip eder ins

İnşallah nasip bakalım tek olması daha zorluyo insanı çok sıkılıyo krizlere giriyo zaptedemiyorum işler yüzünden sürekli ilgilenemiyorum haliyle hiç arkadaşı yok buralarda

Iyiyim canım korunma sürem bitti,ben de bu testlere başlıyorum da,baya bir okudum, senin testlere göre 14ünde catlama görünüyor degil mi iğne yapılınca kac saatte catliyor diyor doktorlar kafam karıştı valla

Kuzum aslında o testler doğruyu yansıtmıyor çünkü iğnenin etkisi oluyo o yüzden hangi gün çatladığını bilemiyorum ama bana göre iğneden sonraki günde çatladı yani 12.günde
Zaten o ay adetim 27.günde gelmişti
36 saat sonra dedikleri de ertesi gün oluyo ama doktorlarda bilemezler 36 saat genel görüş. Belki iğneden birkaç saat sonra çatlıyo doktor bana iğne vurulmadan önceki günde de belki kendiliğinden çatlayabilir demişti.
Sen ovulasyon testini ilk defa mı kullanacaksın? Ben 11 aydır kullanıyorum alışkanlık oldu

Aynen ilk defa, acemiyim Ben güvenilir olduğunu zannediyordum bu sayede gebe kalan baya bir olmuş diye okumuştum, şaşırdım

Ama kalamadim malesef. Bu ay basladim kullanmaya bi haftadir kullaniyorum bu aya etki eder mi bilmiyorum ama insallah eder bakalim
Ovülasyon testi al adet bittikten sonra takip et yumurtlamayı yakalayamıyorsundur instagramda bir gebenin günlüğü sayfasını takip et ordan getirt ordan alıp hamile kalmayan arkadaşım olmadı kendimde o testlerle yakaladım ovülasyonu 3 kez hamile kaldım doktorun söylediği gibi 14. Gün değil adet bitiminden 3 gün sonra yumurtlıyormuşum yeni öğrendim

Bir gebenin günlüğü sayfasını bulamadım hasthag yazılışını özelden atar mısınız canım bana..

Bunu hep okuyorum sperm 72 saat yasar diye bu her sperm icin gecerli mi. Ortalama bi sey mi. Yani bi iliskiye girdiysek 3
Gun icimizde kesin yasiyor diyebilir miyiz kiminki belki sadece 1saat yasiyor mudur yada.
[/QUOTE
24 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…