Gebeliğe Hazırlık Sperm kac saat yasar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
690
330
103
32
Bunu hep okuyorum sperm 72 saat yasar diye bu her sperm icin gecerli mi. Ortalama bi sey mi. Yani bi iliskiye girdiysek 3
Gun icimizde kesin yasiyor diyebilir miyiz kiminki belki sadece 1saat yasiyor mudur yada.

Sprem in kalitesine Seninde rahim içine bağlı bir durum. Ph ın iyi ise eşinin spremleri kaliteli ise yaşar. Ama gün aşırı ilişkiye girmek daha sağlıklı..

Sprem in kalitesine Seninde rahim içine bağlı bir durum. Ph ın iyi ise eşinin spremleri kaliteli ise yaşar. Ama gün aşırı ilişkiye girmek daha sağlıklı..
Ph imin iyi olup olmadigini nerden bilicem peki. Bizde genelde gun asiri deniyoruz ama aylardir olmuyor. Eger 72 saat yasiyorsa zaten 3 gunde bir bile olsa denk gelirdi acaba o kadar yasamiyor mu her gun denemek lazim bilemedin

Ph imin iyi olup olmadigini nerden bilicem peki. Bizde genelde gun asiri deniyoruz ama aylardir olmuyor. Eger 72 saat yasiyorsa zaten 3 gunde bir bile olsa denk gelirdi acaba o kadar yasamiyor mu her gun denemek lazim bilemedin
Dr gittin mi hiç? Her hangi bir tanı konuldu u? Kaç yıllık evlisin yaşlar kaç?

O zaman basit hamile kalırsın. Testere dişli aslan pencesini kullan kür yap..

Ama kalamadim malesef. Bu ay basladim kullanmaya bi haftadir kullaniyorum bu aya etki eder mi bilmiyorum ama insallah eder bakalim
Etki eder tabiki canım benim... Rabbim tez vakitte nasip etsin insallah

mantar, kasinti, akinti vs var mi ph in saglikli oldugunun gostergesi budur. rahimden gelen sinyaller.

tukuruk, kayganlastirici jel, dogal yaglar vs birliktelik esnasinda kullanilirsa rahimici ph i bozar..

son olarak saglikli bir yumurta, saglikli spermler mutlaka bulusur, bulusunca dollenir diye bir sey yok.. bir cogumuzun sorunu bu; bir sorun olmamasi.. sebepsiz infertilite.. sperm degerleri iyi yumurta degerleri iyi, ovulasyon yakalaniyor. iki gune bir iliski var. ama gebelik olusmuyor.

Bence 3 gün yaşamaz ben inanmıyorum
maksimum 2 diye düşünüyorum o da ortam ve şartlar uygunsa

Bunu hep okuyorum sperm 72 saat yasar diye bu her sperm icin gecerli mi. Ortalama bi sey mi. Yani bi iliskiye girdiysek 3
Gun icimizde kesin yasiyor diyebilir miyiz kiminki belki sadece 1saat yasiyor mudur yada.
48 saattir. Her doktor aynı şeyi söyledi. O yüzden gebelik için gün aşırı ilişki öneriyorlar

24 aydır aynı sebepsizlkten muzdaribim

Bence 3 gün yaşamaz ben inanmıyorum
maksimum 2 diye düşünüyorum o da ortam ve şartlar uygunsa
burada bir uye vardi. birliktelik olmus sonra esi sehir disina gitmis. bes gun sonra ovulasyonu gormus testte. o ay hamile kalmis. o kadar gun yasar mi diye konusmustuk. tip 3 gun yasar diyor bence yle ben inanmiyorumla olmuyor o is.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…