- 11 Ağustos 2019
- 105
- 16
- 26
-
- Konu Sahibi Lara6363737373737373
Esiniz sigara kullaniyorsa 3 ay icmesin, abur cubur en onemlisi cipsi tuketmesin. Alkol icecekse bira icmesin onun yerine haftada bir iyi alkollerden biseyler ice bilir. Bir de vitaminler var (Multimen) ice bilirMerhaba arkadaşlar
Tedavi ile sperm sayı ve hızını yükseltip gebelik yaşayan oldumu?
Lütfen bu konuda bilginiz ve her hangi böyle bir durum gören varsa paylaşardınız
Eşimde total hız 36,say 84 mln, canlı sperm 40%
Yok sigara kullanmıyor,dut bekmezi ve kan basıncını iyileşdiren ilaç ve a e vitamini verdi şimdilik doktorEsiniz sigara kullaniyorsa 3 ay icmesin, abur cubur en onemlisi cipsi tuketmesin. Alkol icecekse bira icmesin onun yerine haftada bir iyi alkollerden biseyler ice bilir. Bir de vitaminler var (Multimen) ice biliryo
Ama 1 ay cok kisa sure.bizimde aynı sorun var. yeni üye oldum. eşimim ileri hızlı sperm sayısı 0 , yavaş ileri sayısı 20. geçen ay total sperm sayısı 23.8 ydi . bir ay vitamin kullandı. sonrasında hız oranı değişmedi. sperm sayısı 90 milyona yükseldi. DR iki ay daha kullanması gerektiğini söyledi. eğer hızı etki etmezse tüp bebek deneyeceğiz. diğer açılan konulardan bakarak eşime keçi boynuzu özü içirdim polen kullandık bir ay. inşallah herkes en kısa zamanda sevindirici haberi alır
Kadın doğum uzamanı direk tüp bebek düşündü. Bir ayda ileri hızlı sperme hiç etki etmedi diye tüp bebek yapalım dedi.Biz biraz bekleyeceğiz. Başka yerlerde okuduğumda vitaminler sayıya etki edip ileri hıza etmçk etmediğini okudum. İnşallah öyle birşey olamz. Ondan birazcık moralim bozuk.Ama 1 ay cok kisa sure.
Doktorlar 3 ay oneriyor vitamin takviyesin
sizim total değilde iler hızlı ve yavaş sperm oranınız kaç? Eğer ayrıntılı semen analizi değilse de prosresif motilite olarak da yazabilir.Ama 1 ay cok kisa sure.
Doktorlar 3 ay oneriyor vitamin takviyesin
Haftaya ben de eşimi teste sokup bakacagim. Gercekten ileri hareketlige etki etmiyorsa pehrizin bu sknti olacak(((Kadın doğum uzamanı direk tüp bebek düşündü. Bir ayda ileri hızlı sperme hiç etki etmedi diye tüp bebek yapalım dedi.Biz biraz bekleyeceğiz. Başka yerlerde okuduğumda vitaminler sayıya etki edip ileri hıza etmçk etmediğini okudum. İnşallah öyle birşey olamz. Ondan birazcık moralim bozuk.
Ayrintili bizde. Ileri haraketlilik %31, haraketsiz % 26sizim total değilde iler hızlı ve yavaş sperm oranınız kaç? Eğer ayrıntılı semen analizi değilse de prosresif motilite olarak da yazabilir.
Haftaya ben de eşimi teste sokup bakacagim. Gercekten ileri hareketlige etki etmiyorsa pehrizin bu sknti olacak(((
Genetik mi acaba bu? Yoksa sigara alkolden mi kaynakli
İyi şükür sizin iyiymiş . İnşallah tez vakitte iyi haber alırsınız. Tabi sizde dr dan öneriler alıyorsunuzdur. Benim kadın doğumcun ilişki sonrası ayağını en az yarım saat kaldır dedi ve o gece hiç yataktan kalkmayacaksın dedi. Sabah duşunu alacaksın dedi. Sizede önerim olsunAyrintili bizde. Ileri haraketlilik %31, haraketsiz % 26
HmmmmSağlıklı beslenen birisi eşim, sigara alkol yok. Ailesinde öyle birşey de yok. Varikoseli yok. Kategorilenmeyen grup dedi ürolog.
Aaaa gercekten mi?İyi şükür sizin iyiymiş . İnşallah tez vakitte iyi haber alırsınız. Tabi sizde dr dan öneriler alıyorsunuzdur. Benim kadın doğumcun ilişki sonrası ayağını en az yarım saat kaldır dedi ve o gece hiç yataktan kalkmayacaksın dedi. Sabah duşunu alacaksın dedi. Sizede önerim olsun
Bizim de iyi degil . 32den dusuk 31)İyi şükür sizin iyiymiş . İnşallah tez vakitte iyi haber alırsınız. Tabi sizde dr dan öneriler alıyorsunuzdur. Benim kadın doğumcun ilişki sonrası ayağını en az yarım saat kaldır dedi ve o gece hiç yataktan kalkmayacaksın dedi. Sabah duşunu alacaksın dedi. Sizede önerim olsun
Bizim de iyi degil . 32den dusuk 31)
31 de kotu dedi jinekolog.
Bizde şu şekilde sizce çokmu kötü? Direkt tüp bebek mi düşünmeliyiz
Doktora danıştınız mı ?Bizde şu şekilde sizce çokmu kötü? Direkt tüp bebek mi düşünmeliyiz
Eşim 1.5 gün sonra test verdi daha dşüük çıktı
Ya da jinekolugunuza gösterdiniz mi ?Bizde şu şekilde sizce çokmu kötü? Direkt tüp bebek mi düşünmeliyiz
Eşim 1.5 gün sonra test verdi daha dşüük çıktı
İkisi de zayıf dedi, ürolog bi takım ilaçlar yazdı, 1 ay sonra güçlendiriciye geçeriz dediDoktora danıştınız mı ?