Pharmatonu kışın hasta olmasınlar diye kullananı çok duydum. Forumdaki Muhteşem üçlü diye konuyu okumuşsan bir tanesi pharmatondu. Ginsengi de daha önce deneyen biri önerdi. İnşallah bizde de işe yarar en kısa zamanda bebisimiz gelirPharmaton, ginseng bunları nasıl cesaret edip kullandınız doktor söylemeden...keçiboynuzu falan neyse de onları bizde kullanıyoruz
Telefondan yazınca böyle hatalar yapıyorum:)Pharmaton vitamin, kışın hasta olmamak için bile kullanan var. Forumdaki muhteşem üçlünün biri pharmatondu. Kullanalım dedik. Ginsengi de aynı durumu yaşayan birinin tavsiyesi ile aldık. Bizde morfoloji düşük için aşılama önermedi doktor. Tüp bebek dedi. Tüp bebek yaptırmadan önce kullanıyoruz böyle şeyleri.
Pharmatonu kışın hasta olmasınlar diye kullananı çok duydum. Forumdaki Muhteşem üçlü diye konuyu okumuşsan bir tanesi pharmatondu. Ginsengi de daha önce deneyen biri önerdi. İnşallah bizde de işe yarar en kısa zamanda bebisimiz gelir
hayırlı olsun canım ...inşallah en kısa zamanda değerleriniz düzelir ....ben de pazartesi hsg cekileceğim stres sardı beniMerhaba Kızlar bizde bu ay proxeed kullanmaya başladık. Eşimde ileri hareketli = %2 hareketsiz= %90 sizin aranıza katıldım. 2-3 ay kullanıp test yapacağız. duruma göre tüp bebek.
hoş geldin seher sayı kaçtı sizde?Merhaba Kızlar bizde bu ay proxeed kullanmaya başladık. Eşimde ileri hareketli = %2 hareketsiz= %90 sizin aranıza katıldım. 2-3 ay kullanıp test yapacağız. duruma göre tüp bebek.
hayırlı olsun canım ...inşallah en kısa zamanda değerleriniz düzelir ....ben de pazartesi hsg cekileceğim stres sardı benitest i hesaplada ilk ilacı kullanmaya başladıktan en az 70 gün sonra yaptır canım biz 2 ay üstüne yaptırdık bazı doktorlar spermlerin 70 günde yenilendiğini söyledi sayı 5 milyon arttı ileri harket artmadı yerinde hareket %5 artı sadece bakalım devam ediyoruz ilaca aynı zamanda da boş durmayayım dedim olası aşılama için hazırlıkları tamamlıyayım öncelikle işte rahim filmiyle başladım .....çok tırsıyorum
hoş geldin seher sayı kaçtı sizde?
proxed benzeri takviyeler kullanıyor eşim ve oda aynı şeyden şikayetçi afedersin ilaç kokusu direk idrarda diyor .İdrarla bir kısmı atılıyor demekki. Normal bir durum yani.Kızlar birde sizlerden özür dileyerek birşey sormak istiyorum.
Eşim proxeed plus u kullanmaya başladığından beri idrarında ilacın kokusunun olduğunu söylüyor. Bunu yaşayan varmı? Önemli birşeymidir.
proxed benzeri takviyeler kullanıyor eşim ve oda aynı şeyden şikayetçi afedersin ilaç kokusu direk idrarda diyor .İdrarla bir kısmı atılıyor demekki. Normal bir durum yani.
ben eşimden duymadım ama gelince sorarım rahim filmini çekildim anestezili olarak tek söyleyeceğim eğer böle bi durum önünüze sunulmussa hiç tereddüt etmeden çektirin hiç bişi anlamıyosunuz gayet iyi sonucta kafanızda rahat ediyor ....çok şükür bi sorun çıkmadı tüplerimde ....aşılama işi şimdilik yok kafamda ama hayat önüme ne getirir bilemem.....ben sürekli ovulasyon testi kullanıyorum 11 aydır yumurtlama günlerini değerlendiriyorum doğru zaman da ilişki hep var ama bebek yok aşılamanın farkı kaliteli spermlerin vajina yolunu aşıp yumurtalıklara yakın bi yere hareketi az olan spermlerin bırakılması ....evet eşimdede aynı şikayet canım. Bende öyle düşündüm
canım ılacı ne kadar sure kullandınız ?ilaçlara başlamadan morfoloji %6 toplam hareket %48 ileri hareket %32 toplam sperm 172 milyon ilaçlardan sonra proteex plus keçiboynuzu kürü ve incir kürü morfoloji % 12 toplam hareket %68 ileri hareket %51 toplam sperm 104 milyon
4 ay kullandıkcanım ılacı ne kadar sure kullandınız ?
anladım canım bende 3 aydır deniyorum. olmadı. geçenlerde eşim yaptırmıştı testi dr a gösteremedik. değerli şöyle4 ay kullandık
Canım eşine doktor un dediklerini yazarsın tamam mı inşallah hayırlı haberler geliranladım canım bende 3 aydır deniyorum. olmadı. geçenlerde eşim yaptırmıştı testi dr a gösteremedik. değerli şöyle
Lokosit 200.000
1ml de 58.200.000 total sperm 128.040.000
Motilite 1. Saat ileri tam hrk.%26 ileri az hrk %17 yerinde hrk %20 hareketsiz %37
2. Saat %21 %10 %15 %54
4. Saat %14 %8 %10 %68
Normal morfoloji %63
Anormal morfoloji %37
intten bir dr a sordum hareket sorunu var dedi. bugun randevu aldı gıdıcek bakalım ne dıcekler.
sana özel yazıcam :) bakalım bende merakla saatı beklıyorum ıs cıkısı gıdıcek.Canım eşine doktor un dediklerini yazarsın tamam mı inşallah hayırlı haberler gelir
hareket problemine keçiboynuzu çok iyi geliyoranladım canım bende 3 aydır deniyorum. olmadı. geçenlerde eşim yaptırmıştı testi dr a gösteremedik. değerli şöyle
Lokosit 200.000
1ml de 58.200.000 total sperm 128.040.000
Motilite 1. Saat ileri tam hrk.%26 ileri az hrk %17 yerinde hrk %20 hareketsiz %37
2. Saat %21 %10 %15 %54
4. Saat %14 %8 %10 %68
Normal morfoloji %63
Anormal morfoloji %37
intten bir dr a sordum hareket sorunu var dedi. bugun randevu aldı gıdıcek bakalım ne dıcekler.
bu testten sonra geçen ay uygulamıstım. sımdı tekrar basladım dun. ınsallah ıyı olurhareket problemine keçiboynuzu çok iyi geliyor
eşime keçiboynuzu kürü uyguladıktan sonra ileri hareket %31 den %51 lere toplam hareket %42 den %72 lere felan çıktı ALLAH ın izniylebu testten sonra geçen ay uygulamıstım. sımdı tekrar basladım dun. ınsallah ıyı olur