Arkadaslar yardim ve deneyimlerinizi bekliyorum .esimde sperm sayilarinda sorun yok fakat sperm hareketsizlik sorunu varmis yeni ogrendik.cok moralimiz bozuldu.ona destek olmaya calisiyorum.ama keci boynuzu pekmezi veya kuru nasil uygulanir.ayni durumu yasayan varmi aranizda.desteklerinizi bekliyorum
canım ben 7 tane keçiboynuzunu parçalara bölüp çaydanlığa koydum iki çay fincanı su küçük bi parça da zencefil katıp 15 dk kaynattım 10 dk dinlendirdim.sonra balla tatlandırıp her akşam eşime içirdim ilk denediğim ayda gebe kaldım zaten
Oncelikle tesekkur ederim cevap verdigin icin.zencefil eklemesek olur mu?birde bal yerine keciboynuzu pekmeziyle tatlandirsak olur mu?ayrica ozellikle aksamlarimi icmesi gerekiyo?birde 2 cay fincani fazla olmaz mi?biraz fazla soru sordum galiba.cvplarinizi detayli bicimde bekliyorum.
Zencefil istek arttırdığı için kullandım Çayın tadını çok etkilemiyor sen bilirsin yinede
Pekmeziyle tadlandirsan daha iyi olur tabi benim eşim pekmez sevmediği için Bal kullandım
Ben adamı aksamlari gorebildigim için yemekten sonra çayını yapıyordum :) ilişkiye yakın bi saat olması önemli dıye düşündüm
Benim tarifi aldığım yerde yazan 2 çay fincanı olduğu için o şekilde uyguladım
Umarım aydinlatabilmisimdir cnm
Arkadaslar yardim ve deneyimlerinizi bekliyorum .esimde sperm sayilarinda sorun yok fakat sperm hareketsizlik sorunu varmis yeni ogrendik.cok moralimiz bozuldu.ona destek olmaya calisiyorum.ama keci boynuzu pekmezi veya kuru nasil uygulanir.ayni durumu yasayan varmi aranizda.desteklerinizi bekliyorum
Rica ederim cnmTesekkur ederim canim sevgiler
bn dırek keçiboynuzu ozu ıcırıom cnm ılıskı ıcınde cok etkılı sabh aksam tek gecede olur yeterkı ıcsın :)))))))
bn dırek keçiboynuzu ozu ıcırıom cnm ılıskı ıcınde cok etkılı sabh aksam tek gecede olur yeterkı ıcsın :)))))))
Keciboynuzu ozu nedir acaba?sabah aksam tek derken?acaba tek kasikmi demek istediniz
kecı boynuzu ozu cok daha ıı cnm sende ıcebılırsın sbh aksam esıne ver ıcsın sende ıc
Kaynamakta olan yarım litre suya 6 7 tane keçiboynuzunu kırıp atıyorsun canım. Kısık ateşte 3 dk daha kaynatıp 20 dk demlendiriyorsun. Süzüp sabah aç karnına ve yatmadan hemen önce eşine 1 çay bardağı içiriyorsun her gün.
Pekmez de aynı şekilde kahvaltıdan ve akşam yemeklerinden önce aç karna birer kaşık.
Cok tesekkur ederim tatlim ilgilendgin iciin.
Canim ibrahim saracoglunun siteaine bakarsan ordada var biz esim icin kullandik 6 7 tane keci boynuzunu kaynayan yarim litre suya kucuk pafcalara bolerek atiyorsun ama su kayniyor olcak onceden atmicaksin tam uc dakika kaynatcaksin daha fazla kaynetrsan icindeki etken madde bozuluyormus aonra ocaktan alip yirmi dakika beklttikten ao ra yirminci dakikada suzuyorsun ilk bir hafta sabah aksam sonra uc ay boyunca her akaam yatmadan once ibrahim saracoglunun tarifi aynen bu bence icine baska hicbir madde katma kurler tek basina uygulanir diyorlar biaeyleri karistrmamak lazim ayrica esimdede ayni sorum var doktor ace plus selenyum diye bir vitamin verdi
Peki onerdginiz bi marka varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?