Erkek İnfertilitesi sperm hareketliliği azlığı nedeni ile hamile kalamayanlar bir toplanın hele :)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben de bir kızım olsun istiyorum. Allah hayırlısını versin. Değerleriniz düzelmişse olur canım. Hiç canını sıkma. Bol çalış birde bol dua et.

merhaba,bende aranıza yenı katıldım.benım eşim varıkoselden amelıyat oldu.6 ay önce sperm hareketi %11 di bı kacgun önce testi tekrarladık sperm sayısı 68 mılyonda cıkmıs hareketi %17 e yukselmiş. ama benım bu ay gunum geçti sizce sevınmelımıyım test yaptım negatif cıktı.hsg ye girmiştim tüplerime baktırmak için acaba o biraz artırır mı gebe kalmamı.

merhaba,bende aranıza yenı katıldım.benım eşim varıkoselden amelıyat oldu.6 ay önce sperm hareketi %11 di bı kacgun önce testi tekrarladık sperm sayısı 68 mılyonda cıkmıs hareketi %17 e yukselmiş. ama benım bu ay gunum geçti sizce sevınmelımıyım test yaptım negatif cıktı.hsg ye girmiştim tüplerime baktırmak için acaba o biraz artırır mı gebe kalmamı.yoksa yuzde 17 ile imkansız mı sizce de

Imkansız diye bişey yok arkadaşım .Allah ol der olur .

Imkansız diye bişey yok arkadaşım .Allah ol der olur .
tabıı ki öyle hersey allahın ıznıyle. ama, olması için %17 hız cok mu az. olma ihtimalı varmı acabadıye mrk ettım. adetim 5 gun gecti testte bişey cıkmadı.yıne umutlanmak istemıyorum.keci boynuzu kuru yapıyorum bı haftadır.ona devam edıcem insallah bı faydasını görürüm.adet gecıkmem hsg den de olabılır mı diye dusundum.hsg temız cıktı ama hsg gebe kalma sansını artırıyor dıyolar.acaba hsg den dolayı %17 de olsa gebe kalır mıym yaa:S

Olabilir sen biraz daha gecikme olursa kan testi yaptır kesin sonuç .

slm kızlar..benim esiminde total sprm sayısı 92milyn ml de 33 milyn. hızlı ileri 3, yavas ileri 24, yerinde hareket 12, hareketsiz 61, morfoloji ise 2.. bu durumda normal yollardan hamile kalmayı basaran varmı acaba. kac doktora gittik biri degeriniz kotü deil normal yoldan olur dedi emodex diye bi ilaç verdi, digeri resmen bu degerlerden bişe olmaz isterseniz asılama veya tüp bebek yapalım dedi. ne düşünecegimizi sasırdk.

Hızlı ileri düşük Hayatım ama ilacını düzenli içsin ve Keçiboynuzu . Sperm sayısı az değil .

Hızlı ileri düşük Hayatım ama ilacını düzenli içsin ve Keçiboynuzu . Sperm sayısı az değil .
ilacı 3 ay kullan dedi doktor 3 ay bi hafta önce doldu. ilaç tedavimiz bitti yani. carsamba günü tekrar spermiogram yaptırcaz bakalm insallah düzelmiştir biraz

ilacı 3 ay kullan dedi doktor 3 ay bi hafta önce doldu. ilaç tedavimiz bitti yani. carsamba günü tekrar spermiogram yaptırcaz bakalm insallah düzelmiştir biraz
Keçiboynuzu çok iyi geliyor diye duydum . Ilaç kesin işe yaramıştır hiç üzülme sen . Umarım düzeltmiştir .

keciboynuzuna da yarn baslayacagz ilaçla beraber kullanmak istemedik etkileşime faln girerse diye. çok teşekkür ederim cnm güzel dileklerin için...

keciboynuzuna da yarn baslayacagz ilaçla beraber kullanmak istemedik etkileşime faln girerse diye. çok teşekkür ederim cnm güzel dileklerin için...
Yok onun hiç etkileşimi olmuyor bütün arkadaşlar kullandırıyor eşine ben okudum burda . Doğal olduğu için hiç negatif etkisi olmamış herkes memnun kullanan .

Canım kusura bakma gec yazdim hic hsg ye girmedim bu konuda bir bilgim yok

ben de keçiboynuzunu tavsiye ederim. eşimin de hızlı %5 orta %28 yavaş %14i di iki ay sonra keçiboynuzu kürüyle hızlı %20 orta %40 yavaş %20 ye çıktı birkaç ay sonra tedavisiz bebeğimiz geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…