Erkek İnfertilitesi sperm hareketliliği azlığı nedeni ile hamile kalamayanlar bir toplanın hele :)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hadi yaa duydum cok oncesinden denemistim lakinki cok sekerli insanoglu.nelere katlaniyor
ilk hamileliğimde de hamileliği düşünmeye başlayınca keçiboynuzu çayına başlamıştık kuzucuğum hemen gelmişti ikincide üç ay boyunca ayda onbeş gün eşim bu çayı içmişti. birkaç ay sonra da ikinci kuzum geldi. denemenizi tavsiye ederim. düzenli kullanınca faydasını görürsünüz

ilk hamileliğimde de hamileliği düşünmeye başlayınca keçiboynuzu çayına başlamıştık kuzucuğum hemen gelmişti ikincide üç ay boyunca ayda onbeş gün eşim bu çayı içmişti. birkaç ay sonra da ikinci kuzum geldi. denemenizi tavsiye ederim. düzenli kullanınca faydasını görürsünüz
Arkadaşım Keçiboynuzu çayı ne ? Ben eşime pekmezini veriyorum .

Arkadaşım Keçiboynuzu çayı ne ? Ben eşime pekmezini veriyorum .
dört tane keçi boynuzu kırıp 1,5 su bardağı suyla kaynatıyorsun. 10 dakika bekletip süzüp içiliyor. pekmez de etkili. arkdaşımın eşi varikoselden ameliyat oldu değerleri fazla yükselmedi keçiboynuzu pekmezi tüketmeye başladı arkadaşım hamile kaldı

dört tane keçi boynuzu kırıp 1,5 su bardağı suyla kaynatıyorsun. 10 dakika bekletip süzüp içiliyor. pekmez de etkili. arkdaşımın eşi varikoselden ameliyat oldu değerleri fazla yükselmedi keçiboynuzu pekmezi tüketmeye başladı arkadaşım hamile kaldı
Keçibonuzunun kendini yazın bulamadım bende pekmezini aldım . Ama yinede hamile kalamadım bitanem yaaa ;(

Keçibonuzunun kendini yazın bulamadım bende pekmezini aldım . Ama yinede hamile kalamadım bitanem yaaa ;(
durbakalım acele etmeyin bırakmayın düzenli birkaç ay kullanın. bal, ceviz, fıstık da tüketsin. inşallah en kısa zamanda bebeğiniz sizinle olur

likafikasyon süresi:60 dk <60dk
sperm sayısı :47 mly >15mly/ml
total sperm sayısı:24mly total motil sperm sayısı 6 mly
motil sperm yüzdesi 26 > %40
ileri hareketli 26 >%32
yerinde hareketlilik:0 <%8
non motil sperm yü %74
ileri motil sperm say 12mly7ml
LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.

Kizlar bu arada bildiginiz koca kari gibi mesela duydugunuz seyler varsa aramizda iletisime gecek
Kalamar karides deniz ürünleri ve incir ben incir yiye yiye gebe kaldım ki benim Çift rahim Yüzünden döllenen yumurta tutulamıyordu Rahime. Eşin de sende ye incir ama kalamar spermler için

ben de keçiboynuzunu tavsiye ederim. eşimin de hızlı %5 orta %28 yavaş %14i di iki ay sonra keçiboynuzu kürüyle hızlı %20 orta %40 yavaş %20 ye çıktı birkaç ay sonra tedavisiz bebeğimiz geldi.
Canim peki esinde varikosel falan varmiydi...ileri hareket % 20 yeterlimi yani bizim doktor % 32olmali dedi ameliyat oldu esim ileri hareket % 14e yükseldi % 2di 4 ay önce suan bizde harnup pekmezine baslicagiz suyuyla....

likafikasyon süresi:60 dk <60dk
sperm sayısı :47 mly >15mly/ml
total sperm sayısı:24mly total motil sperm sayısı 6 mly
motil sperm yüzdesi 26 > %40
ileri hareketli 26 >%32
yerinde hareketlilik:0 <%8
non motil sperm yü %74
ileri motil sperm say 12mly7ml
LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.
Canim cok kotu değil degerleriniz ama yerinde hareket "0" mi anladigim kadariyla dusuk .a+b =50 olmali (i.hareket ve y.hareket) ama önemli olan ileri hareket ama ileri hareket bu degerdeyse yerinde hareket nasıl % 0 olur anlamadım. . . Allah yüzünüzü güldürsun

Inşallah darısı bizlere ve isteyen herkese olsun

Canim 2gunde bir mi icti esin kürü.

slm kızlar..benim esiminde total sprm sayısı 92milyn ml de 33 milyn. hızlı ileri 3, yavas ileri 24, yerinde hareket 12, hareketsiz 61, morfoloji ise 2.. bu durumda normal yollardan hamile kalmayı basaran varmı acaba. kac doktora gittik biri degeriniz kotü deil normal yoldan olur dedi emodex diye bi ilaç verdi, digeri resmen bu degerlerden bişe olmaz isterseniz asılama veya tüp bebek yapalım dedi. ne düşünecegimizi sasırdk.
Canim bu hareketten cektigimiz ne böyle .hareket hersey demek canim aşılama ve Tüp bebekte Şansıniz var ama normal yoldan zor ama allah kolaylastirirsa olur.insallh rabbim yüzünü güldürdü r

Patavatsız... Ayy ne sinir bozucu. Eskiden kadınlar sorarlarmış. Bebek var mı yok mu diye.. Şimdi erkekler hiç çekinmeden konuşuyor bu konuları.
Canım stres yapma en kısa zamanda anne olursun İnşallah.
Bu dert herkesde var galiba bu tür düşüncesiz insanlardan gıcık aliyordum artik igreniyorum bu tür mahrem konular herkesin dilinde sakiz gibi nasıl insanlar bunlar dua edeceklerine sanki ...

Canim bu hareketten cektigimiz ne böyle .hareket hersey demek canim aşılama ve Tüp bebekte Şansıniz var ama normal yoldan zor ama allah kolaylastirirsa olur.insallh rabbim yüzünü güldürdü r
Amin cnm inşallah, bizimki normal yolla olması imkansizlasti nerdeyse, tüp bebeğe başladım bu ay

Olsunda artik hayırlısiyla öyle olsun arkadaşım biz daha beklicegiz dr.yukselir dedi değerler insallh oyle olur. . . Rabbim kolaylik versin
Bize de öyle dedilersu ilacı kullan bu ilacı kullan düzelir dediler peki sonuç ne oldu boşa harcanan para, boşa giden 3-4 ay, boşa giden hayaller ve nurtopu gibi çikolata kistim oldu malesef

X