Erkek İnfertilitesi sperm hareketliliği azlığı nedeni ile hamile kalamayanlar bir toplanın hele :)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet normal çok şükür Rabbim herkese şifa versin inşallah tekrar doktoruma gitcem inşallah kendimi toplim bu ay gidip konuşucam aşılama istemedi ama ben istiycem doktor senin için ne diyor hangi aşamadasınız
Bende Eylül'de bir aşılama daha istiorm . Bir kere haziranda oldu tutmadı . Ama doktor tüp bebek derse onuda düşünüyorum . 10 aydır uğraşıyoruz bakalım Hayırlısı

Merhaba MK128 MK128 benim eşimdede sprem sayısı düşüklüğü ve hareket azlığı var eşimd eproxed plus kullanıyor 4 haftasına girdi dr iki ay kullan dedi ekimi bekliyoruz yenıden test yaptırmak ıcın esınız ne kadardır kullanıyor neofrtılı degerlerde yukselme oldumu

Merhaba MK128 MK128 benim eşimdede sprem sayısı düşüklüğü ve hareket azlığı var eşimd eproxed plus kullanıyor 4 haftasına girdi dr iki ay kullan dedi ekimi bekliyoruz yenıden test yaptırmak ıcın esınız ne kadardır kullanıyor neofrtılı degerlerde yukselme oldumu
1 ay kullandı benim eşim . 18 milyondu 165 milyona çıktı . Ama aslında okadar düşük değil ramazanda çok düşmüştü .

Bende Eylül'de bir aşılama daha istiorm . Bir kere haziranda oldu tutmadı . Ama doktor tüp bebek derse onuda düşünüyorum . 10 aydır uğraşıyoruz bakalım Hayırlısı
Sende benim gibisin bende 4 yıldır evliyim iki buçuk senedir nerdeyse uğraştım yoruldum bıraktım tekrar başladım tekrar bıraktım ama dediğim inşallah doktora gitcem yine denerim olmadı tüp bebek artık Rabbimin izniyle ne olacak bakalım

Sende benim gibisin bende 4 yıldır evliyim iki buçuk senedir nerdeyse uğraştım yoruldum bıraktım tekrar başladım tekrar bıraktım ama dediğim inşallah doktora gitcem yine denerim olmadı tüp bebek artık Rabbimin izniyle ne olacak bakalım
Biz 10 aydır uğraşıyoruz sebebi bilinmiyor bizim bebeğimizin olmamasının . Herşey yolunda çok sinir bozucu .umarım gecikmez adetim çünkü gecikirse Eylül'de başlayamam şehir dışına çıkıcam .

Hız da arttı . Spermle ilgili Sıkıntımız yok . Bir belirsizlik hakim bizde .

Biz 10 aydır uğraşıyoruz sebebi bilinmiyor bizim bebeğimizin olmamasının . Herşey yolunda çok sinir bozucu .umarım gecikmez adetim çünkü gecikirse Eylül'de başlayamam şehir dışına çıkıcam .
Çok mu stres yapıyorsunuz acaba. Stres olumsuz etkilermiş. Kafaya takmamak gerekirmiş ki o da elde değil. Canım senin tüplere bakıldı mı?

Çok mu stres yapıyorsunuz acaba. Stres olumsuz etkilermiş. Kafaya takmamak gerekirmiş ki o da elde değil. Canım senin tüplere bakıldı mı?
Bakıldı Hayatım brnim herseyime bakıldı hiç bir dorun yok . Eşiminde herşeyine bakıldı Bu ay normal çıktı.

Bugün bize misafir geldi yaşlı adam babama diyorki bu ne zaman anne olcak :KK47::KK47::KK47: Benim derdim amcaya düştü.
Patavatsız... Ayy ne sinir bozucu. Eskiden kadınlar sorarlarmış. Bebek var mı yok mu diye.. Şimdi erkekler hiç çekinmeden konuşuyor bu konuları.
Canım stres yapma en kısa zamanda anne olursun İnşallah.

Patavatsız... Ayy ne sinir bozucu. Eskiden kadınlar sorarlarmış. Bebek var mı yok mu diye.. Şimdi erkekler hiç çekinmeden konuşuyor bu konuları.
Canım stres yapma en kısa zamanda anne olursun İnşallah.
Canım Allah tan Hayırlısını istiyorum . Zaman geçtikçe daha çok göze batıyorum . Bir an önce keşke hamile kalsam da göğsümü gere gere herkesi arasam millette rahatlasa :KK45:

Canım Allah tan Hayırlısını istiyorum . Zaman geçtikçe daha çok göze batıyorum . Bir an önce keşke hamile kalsam da göğsümü gere gere herkesi arasam millette rahatlasa :KK45:
Canım olacak İnşallah. Ne kadar oldu evleneli? Ben 2 yıllık evliyim benimle evlenenlerin ve benden sonra evlenenlerin oldu. Ben de çok üzülüyorum. Dua edelim birbirimize. Rabbim bize de anne olmayı nasip etsin.

Canım olacak İnşallah. Ne kadar oldu evleneli? Ben 2 yıllık evliyim benimle evlenenlerin ve benden sonra evlenenlerin oldu. Ben de çok üzülüyorum. Dua edelim birbirimize. Rabbim bize de anne olmayı nasip etsin.
4 yıllık Evliyim . Üzerimde ultra baskı var . Bir aşılama yapıldı tutmadı .herzaman dualarımdasınız inan isteyen herkesin kucağı dolsun ...

canım avatarın o kadar guzelki gordukçe benimde boyle kızım olsada ikiz gibi dolaşsak diyorum.ben avatardakini sen ve kızın zannediyordum aslında.sonra bu topiklerde gorunce şasırdım.Rabbim tez vakitte sanada nasip etsin canım
bende 21 aydır bekliyorum.eşim varikosel ameliyatı oldu.cok sukur degerlerimiz duzeldi.bu ay deneyeceğiz olmadı bende diğer ay yumurta takibi fln yaptırım diye dusunuyorum

Ben esmer bir kız Çocuğum olsun istiyorum :) eşim oğlan istiyor . İkizde olabilir . Ben Allahtan evlat istiyorum kısaca :)

X