Erkek İnfertilitesi sperm hareketliliği azlığı nedeni ile hamile kalamayanlar bir toplanın hele :)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim peki esinde varikosel falan varmiydi...ileri hareket % 20 yeterlimi yani bizim doktor % 32olmali dedi ameliyat oldu esim ileri hareket % 14e yükseldi % 2di 4 ay önce suan bizde harnup pekmezine baslicagiz suyuyla....
eşim de hafif varikosel vardı. doktoru bir tane çocuğumuz olduğu ve ağrısı olmadığı için ameliyata gerek yok demişti.

merhaba kızlar benim eşiminde sperm hareketliliği % 20 morfoloji % 1 sayı 125 milyon 1 mlde 25 milyon sadece harektliliği yükseltmek için ne yapmak gerekiyor.bende pkoluyum ama sadece adet düzensizliğim var.sizce ne yapmak gerekiyor

tabıı ki öyle hersey allahın ıznıyle. ama, olması için %17 hız cok mu az. olma ihtimalı varmı acabadıye mrk ettım. adetim 5 gun gecti testte bişey cıkmadı.yıne umutlanmak istemıyorum.keci boynuzu kuru yapıyorum bı haftadır.ona devam edıcem insallah bı faydasını görürüm.adet gecıkmem hsg den de olabılır mı diye dusundum.hsg temız cıktı ama hsg gebe kalma sansını artırıyor dıyolar.acaba hsg den dolayı %17 de olsa gebe kalır mıym yaa:S
Canım bnm eşimin %7 bir eczacı %35 aşağısı kalamazsın dedi hız için

ilk hamileliğimde de hamileliği düşünmeye başlayınca keçiboynuzu çayına başlamıştık kuzucuğum hemen gelmişti ikincide üç ay boyunca ayda onbeş gün eşim bu çayı içmişti. birkaç ay sonra da ikinci kuzum geldi. denemenizi tavsiye ederim. düzenli kullanınca faydasını görürsünüz
Nasıl yapıyorsunuz bu kürü acaba

X