Sperm dostu Donlar artk piyasada :))))

hadi kızlar ben şimdi acil çıkış yapayrum evi mok götürüyo hallediyim okişşşşşş öperim hepinizi bol spermli günler dilerim

hadi kızlar ben şimdi acil çıkış yapayrum evi mok götürüyo hallediyim okişşşşşş öperim hepinizi bol spermli günler dilerim

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

beden için bir standart varmı neye göre ayarlıyacaz...:roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

siparişlerinizi www. şirintekstil.com adresine girerek yapabilirsiniz..(bu arada adres hayali ciddiye alıp girmeyin böyle bir yere ):eek:lmaz:

1.parti üretim tamamlandı sonunda ..böff yoruldukk ama-tatlicadiarzu-

sipariş verdiğiniz andan itibaren iki gün içinde donlar elinizde...5 tane don alana bir tanede bizden hediye..bu kapyanyayı kaçırmayın derimm delikafaduldendelikafadulden

uyuz spermlerı tetıkleyecek renklerde olsun:roflol::roflol::roflol:
uykucu ekıbını kur spermlerı etkıleyeck renkler uretındelikafaduldendelikafadulden

olur canım..fikirlere açığızz ne gibi renkler olsun mesalaa :roflol::roflol:

beden için bir standart varmı neye göre ayarlıyacaz...:roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden

standart bunlar her bedene uyumlu ..s bedenden tutda xxl a kadar her toto uar..daha öncede belittiğim gibi bel kısmı ve arka kısmı tamamen lastikli :roflol:

olur canım..fikirlere açığızz ne gibi renkler olsun mesalaa :roflol::roflol:

standart bunlar her bedene uyumlu ..s bedenden tutda xxl a kadar her toto uar..daha öncede belittiğim gibi bel kısmı ve arka kısmı tamamen lastikli :roflol:

s ve xxl mi :1shok: çok ilginçççdelikafadulden

X