- 30 Kasım 2008
- 2.277
- 1.534
- Konu Sahibi UykucuSirine
ben biliyorum bu görüntüyü sende estetik durmuş canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy sğl canım seksi çıkmışım dimi.. :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben biliyorum bu görüntüyü sende estetik durmuş canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o an bizim kk ya girmemizin yasakalndığı an olur herhalde...
uykucu kız senin kociş nerde...seni görmedimi öğle:roflol::roflol:
donun arkası ama kendimin ön kısmı arkamın resmini çekemedimm :roflol::roflol:
ayy sğl canım seksi çıkmışım dimi.. :roflol:
hem ne delüü gece gece kafayı yedimm bennn ..yaban gülüm ben giydim bile size mankenlik yapcam diyee:roflol::roflol:
gece gündüz demeden tüm ekimizle titizlikle çalıştıkk ve sonunda üretimee geçtikkk.....delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Alırım amaaa şartım var ..kaydirigubbakcemile31 aylık deneme süresi sonrasında hamile kalamazsam geri iade ederim :jeyyar:
Ben şimdiii buna koparımmm işteee:roflol::roflolonun arka görüntüsü olan resımde manken sensın yaakaydirigubbakcemile3ben cidden toton sandım onu.Meğer önden giymişssinnnn.İYice körleştimkaydirigubbakcemile3
iyi güzel olmuşta...neden donun arkası açıkkaydirigubbakcemile3
çıplak vücutta hele erkek vücudunda hiç estedik durmaz:roflol::roflol:
ama olsun önemli olan ön tarafsırnaşık şey sonuçta spermcikler önde yerleride gayet rahat:roflol:
olur bal çekiliş yapcam bunun için kazanan talihli çifte iki adet yollayacağımmm delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:
orası havalandır maaa ..:roflol::roflol:spermleri serin tutcakk ..arkadan üflemeli gibi :roflol::roflol:
gel dona gelll şirine sanada pek yakışmış arkası öne gelse daha sexsü olurdun.:hooray:
zaten 2 tane almak lazım...
birini yıkadımı diğerini giysin değilmikaydirigubbakcemile3
güzel kanpanyakaydirigubbakcemile3
benide yaz çekilişe belki çıkarımkaydirigubbakcemile3
Bugün sazanlığım delülüğüm üzerimdeesırnaşık şeyMeğer bu donu sen tasarlamadınn.sırnaşık şeyBen sen yaptın sandım kızzz allah seniiiiiii:roflol: :roflol: :roflol: demek reçete ile satılıyorrr
kızlar bana eşimin varikosel ameliyatını hatırlattınız ameliyat sonrası dr. böyle bir don yazmıştı reçeteye aldık ilk gördüğümde gülmekten ölmüştüm popo tamamen açık sumocular gibi eşim iki gün giydi başlarım böyle dona kıçım hava alıyor dedi fırlattı çok yaşayın emi gece gece amma güldümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3