Sperm dostu Donlar artk piyasada :))))

eaksje1130-1.jpg
eaksje1130.jpg

şok şokk yeni kreasyonumuzzzzzzzzzzzzzzzz ..modada çığır açtıkk..

siz istediniz biz yaptıkk işte fileli olanııııı

delikafadulden delikafadulden delikafadulden
süperrrr:roflol: :roflol: fileli güzel olmuş efil efilldelikafadulden

ıyyyyyyyhhhhhh iğrendim resmeeeen
alıntı yapıp içimi kaldırmayayım dedim daha fazla
o canlı mankenli olanlar iğreeeeeeenççççmafoldumben

valla harikasiniz kizlar cok guzel olmus bunlar hepsinden birer tane istiyorum sırnaşık şey

nan benide alın benide yoksam
waffen0553vn.gif
waffen0553vn.gif
waffen0553vn.gif
opuyorumnanaktan

paketçi ol okişş..ay o tüfekli smileler yeni çıkmış ya.ölmek bu kadar zevkli olamazdııı
şakkıdı

valla harikasiniz kizlar cok guzel olmus bunlar hepsinden birer tane istiyorum sırnaşık şey

ayırdık bile ayşem ..yurtdışına 4 günde ancak gelir

amaninn yaa bana ne yapmışşın...:roflol::roflol:

biraz kendindem bahsediyim sizlere sevgili çalışanlarım ve don hayranlarımmkaydirigubbakcemile3

hayat işte insanı nereye sürükleyeceği belli değill..benimde hayallerim vardı ,günün birinde bir işim olacak ve insanlık hizmeti için çalışacaktımm..:çok üzgünüm:

ama itiraf ediyim don cu :1shok:olmak hayallerimin arasında hiç yoktu..nerden nereye diyorum bazen düşününce ..ne yaparsın hayat şartları insanı ayaklarının götürdüğü yerde ilerletiyor bazenn:nazar:

beni de bu mesleğe iten koşmayan spermler sürükledi işte..gamyoncuiremsu

donlarınız güzel spermlerin bol olması dileğiyle

sağlıcakla kalınnnn .........
:lepi:

don fabrikası çalışanları

genel müdür ve stilist : UykucuSirine

halkla ilişkiler uzmanı : rapunzel

halkla ilişkiler uzmanı yardımcısı :tuliny

don ustası:fadik

overlakçu:nazarboncuğum

yurtdışı temsilcisi:meryem 42

düz dikişçi :esteda

paketçi:yabangülüm

elaman alımları devam ediyorrrrrrrrrr

Dün tam size yazıyorum bir baktım kocam tepemde manyaksınız dedi :kedi:Koptu adam kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bayıldım bu icada yaa süpersiniz öle iyi geldi ki sabah sabah..... işler durgum malüm kresel kriz benide alın kadroya ek iş olsun bari :))))))))))))))))))

:roflol::roflol::roflol::roflol:Hakkaten süper bişey olmus tam onlara göre ay koptum sabah sabah sırnaşık şey

Dün tam size yazıyorum bir baktım kocam tepemde manyaksınız dedi :kedi:Koptu adam kaydirigubbakcemile3

ey ne hıı :eek::eek::eek::eek:

arkadaşlar bayıldım bu icada yaa süpersiniz öle iyi geldi ki sabah sabah..... işler durgum malüm kresel kriz benide alın kadroya ek iş olsun bari :))))))))))))))))))

senide güvenlikçi yazıyomm..baksana topiği dışardan görenler olmuş.onlara mukayet olursunn

MAnkenleri gördü rapunzell birde gerçek filan dedim taa ki gece yatağa girdik aşkım şaka dedim ınandırdım heheheheheheh :KK70:

don fabrikası çalışanları

genel müdür ve stilist : UykucuSirine

halkla ilişkiler uzmanı : rapunzel

halkla ilişkiler uzmanı yardımcısı :tuliny

don ustası:fadik

overlakçu:nazarboncuğum

yurtdışı temsilcisi:meryem 42

düz dikişçi :esteda

paketçi:yabangülüm

güvenlikçi:gncam

X