Sperm dostu Donlar artk piyasada :))))

UykucuSirine

Hamdolsun....
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
2.277
1.534
beklenen gün sonunda gedi..yetişen alıyor yetişemeyen baka kalıyorr :)))

erkeklerin rahatlığı değil tamamen spermlerin rahatlığı konforu düşünülerek tasarlanmıştır ..

uzun uğraşlardan sonra ..ekimiz gününü gecesine kattı ve sonunda yaptı ...

gel gell sperm dostu donlara gell ..

Son düzenleme:
don fabrikası çalışanları

genel müdür ve stilist : UykucuSirine

halkla ilişkiler uzmanı : rapunzel

halkla ilişkiler uzmanı yardımcısı :tuliny

don ustası:fadik

overlakçu:nazarboncuğum

yurtdışı temsilcisi:meryem 42

yurt dışı satış sorumlusu:ayşe

düz dikişçi :esteda

paketçi:yabangülüm

elaman alımları devam ediyorrrrrrrrrr

Son düzenleme:
gönüllü manken bulamadığımdan kırlente giydirdim

20072009412.th.jpg

Son düzenleme:
Bende istiyorum bende bendealkisalkisalkisoleyyy uykucumla aramızda 1 saat var .Yarın kapına dayanıcam sabah haberin olsun:roflol:resimlerini koyda görelim

:roflol::roflol:
aslında manken bulsaydın daha iyi olurdu:roflol:
canım senmi diktin bunu:roflol:
iyi güzel rahat gözüküyorda bence bu bide sıcağa karşı kendinden fanlı olması yada sıcak geçirmemesi lazım...
herşey spermcikler içinkaydirigubbakcemile3

kızlar bana eşimin varikosel ameliyatını hatırlattınız ameliyat sonrası dr. böyle bir don yazmıştı reçeteye aldık ilk gördüğümde gülmekten ölmüştüm popo tamamen açık sumocular gibi eşim iki gün giydi başlarım böyle dona kıçım hava alıyor dedi fırlattı çok yaşayın emi gece gece amma güldümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar bana eşimin varikosel ameliyatını hatırlattınız ameliyat sonrası dr. böyle bir don yazmıştı reçeteye aldık ilk gördüğümde gülmekten ölmüştüm popo tamamen açık sumocular gibi eşim iki gün giydi başlarım böyle dona kıçım hava alıyor dedi fırlattı çok yaşayın emi gece gece amma güldümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aaaaa bizim dr yazmadı böyle bir don:eek:lmaz:
desene bizim spermcikler bu yüzden toparlanamadılarkaydirigubbakcemile3

aaaaa bizim dr yazmadı böyle bir don:eek:lmaz:
desene bizim spermcikler bu yüzden toparlanamadılarkaydirigubbakcemile3
valla hayatım bizimki yazdıda noldu sanki 13 yıl oldu bir halta yaramıyor zaten belkide o don yüzünden toparlanamadık kaydirigubbakcemile3

duru bize de don yazmadılar kız tüh bak gördün mü.. kaydirigubbakcemile3
fadik anladık sorunu bacım.. kaydirigubbakcemile3
şirinem efferin yavrum çalışmış didinmiş yapmışsın doncazzlarıı.. kaydirigubbakcemile5
dötü çok ferah kalmış yalnız bi ipi neyim olsamış.. :roflol: :roflol:
ününüde güster küççük çıkmış ilk resim şey edemedim ben :roflol: :roflol: delikafadulden delikafadulden delikafadulden
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

:roflol::roflol:
aslında manken bulsaydın daha iyi olurdu:roflol:
canım senmi diktin bunu:roflol:
iyi güzel rahat gözüküyorda bence bu bide sıcağa karşı kendinden fanlı olması yada sıcak geçirmemesi lazım...
herşey spermcikler içinkaydirigubbakcemile3

söz manken bulursam gfiydircemm..ama bulamazsam yarın pantolon üstüne şov yaparım sizeee

:roflol::roflol:Bu ne nan açıklamasını yap bakalım nasıl özelliklerii varmışş bu donun

spermleri serin tutuyor böylece sperm üretimi ni artırıyor ..kalitesi yükseliyorr ohoo daha çok iştee

itiraff ediyomm dr ameliyat sonrası eşime reçeteyle yazdığı don bu ama giymediii :roflol::roflol::roflol::roflol:

valla hayatım bizimki yazdıda noldu sanki 13 yıl oldu bir halta yaramıyor zaten belkide o don yüzünden toparlanamadık kaydirigubbakcemile3

yok canım o yüzden olsa biz giymedik o dondan....o zaman bizimkinin iyi olması gerekirdi...
bak tülinlerde giymemiş:roflol:

X