- 21 Eylül 2022
- 628
- 53
-
- Konu Sahibi Solukiklimler
Normal canım.sorun yokEşimin dna hasarı yüzde 10 cıktı. Tüp bebeğe başlamak için bu hasar fazla mı?
Yok fazla değil gayet iyi. Eşimin yüzde 90 hasarlıydı yinede hamile kaldım. Mikroçiple seçiyorlar.Eşimin dna hasarı yüzde 10 cıktı. Tüp bebeğe başlamak için bu hasar fazla mı?
Siz nerede yaptırdınız yaşınız kaç? Çok genç kızlarda tamir olabiliyor.yumurta tamir ediyor.Yok fazla değil gayet iyi. Eşimin yüzde 90 hasarlıydı yinede hamile kaldım. Mikroçiple seçiyorlar.
Ben Eskişehir Acibademe gittim. Yumurtalarımin kalitesine iyi demişlerdi ama sperm hasarı çok fazla olduğu için olmaz dediler. 35 yaşındayken tedavi oldum. Evet bunu duymuştum.Yaşla beraber yumurta yorgun olunca hasarı onaramiyormus.Siz nerede yaptırdınız yaşınız kaç? Çok genç kızlarda tamir olabiliyor.yumurta tamir ediyor.
Bu hasarı nasıl öğrenebiliriz??Yok fazla değil gayet iyi. Eşimin yüzde 90 hasarlıydı yinede hamile kaldım. Mikroçiple seçiyorlar.
Sperm Dna hasarı testi var doktorunuz mutlaka ister aslında ama düzen labaratuvarlarındada rahatlıkla yaptırabilirsinizzBu hasarı nasıl öğrenebiliriz??
Sizce düzen mi iyi yoksa andromed mi?Sperm Dna hasarı testi var doktorunuz mutlaka ister aslında ama düzen labaratuvarlarındada rahatlıkla yaptırabilirsinizz
Ben Kaan Aydosa gitmiştim. Onun yönlendirmesiyle Düzen laboratuvarinda hasara bakıldı. İsterseniz direk laboratuvarla iletişime geçip sperm hasar testi yaptırabilirsiniz. Sonuçlarıda istediginiz doktora gosterirsinizBu hasarı nasıl öğrenebiliriz??
Sizin hasar tedavi olmadan mı bebek olmuştu?Ben Kaan Aydosa gitmiştim. Onun yönlendirmesiyle Düzen laboratuvarinda hasara bakıldı. İsterseniz direk laboratuvarla iletişime geçip sperm hasar testi yaptırabilirsiniz. Sonuçlarıda istediginiz doktora gosterirsiniz
Yok malesef hasar varken bebek hiç olmadı.Hasar düştükten sonra doğal yoldan yine olmadı. Tüp bebekle oldu.Sizin hasar tedavi olmadan mı bebek olmuştu?
Kaça düşmüştüYok malesef hasar varken bebek hiç olmadı.Hasar düştükten sonra doğal yoldan yine olmadı. Tüp bebekle oldu.
Yüzde 90 dan yüzde 8 e düştüKaça düşmüştü
Nasil dusuyo ilac mi veriyorlarYüzde 90 dan yüzde 8 e düştü
Evet. Eşim klomen impryl ve multifer wm kullanmıştıNasil dusuyo ilac mi veriyorlar
Ise yaradi mi daha cok yumurtaniz dollebildi miEvet. Eşim klomen impryl ve multifer wm kullanmıştı
Yada soyle diyeyim fragmantasyona ugramadsn kacinci gune gidebildiIse yaradi mi daha cok yumurtaniz dollebildi mi
Bizimde ayni sekilde.oran epey yuksekti. Ama 2.denemede hamile kaldimYok fazla değil gayet iyi. Eşimin yüzde 90 hasarlıydı yinede hamile kaldım. Mikroçiple seçiyorlar.