- 21 Eylül 2022
- 628
- 53
-
- Konu Sahibi Solukiklimler
5 yumurtam oldu. Dördü dollendi .ikisi iyi kalite blast oldu.ikisi altıncı gün durdu. Ama genetikten sağlıklı gelmediler maalesefYada soyle diyeyim fragmantasyona ugramadsn kacinci gune gidebildi
Fragmantasyon nedir?Yada soyle diyeyim fragmantasyona ugramadsn kacinci gune gidebildi
Dollenirken hucre atigi duzgun dollenmedi esit boyuttaFragmantasyon nedir?
Gecmis olsun once sizin iyi olmaniz onemli unutmayin.5 yumurtam oldu. Dördü dollendi .ikisi iyi kalite blast oldu.ikisi altıncı gün durdu. Ama genetikten sağlıklı gelmediler maalesef
Sağolun o bile umut oldu. Tedaviden önce dollenmiyordu bile. Kısmet..Dollenirken hucre atigi duzgun dollenmedi esit boyutta
Gecmis olsun once sizin iyi olmaniz onemli unutmayin.
Benimde ikincide olduBizimde ayni sekilde.oran epey yuksekti. Ama 2.denemede hamile kaldim
Evet impry ve teatrio diye takviye kullandık. Bunların dışında doktorumuz Haftada 1-2 nohut yemeği, gunde bı bardak ısırgan cayi, hergun bir iki havuç ve kuru incir yenilecek dedi. Uyurken telefonu odadan çıkarın dedi.Bunlarin dışında yürüyüş yaptık. Paketli işlenmiş gıdaları kestik. Sigara alkol yasak. Zaten sigara alkol olduğu sürece takviyeler bı fayda etmiyor. 2 ay sonra hasar yüzde 90 dan yüzde 8 e düştü.Nasil dusuyo ilac mi veriyorlar
Ne guzel sevindim peki bu yuzde 8 den sonra embriyo sayinizda artis oldu muEvet impry ve teatrio diye takviye kullandık. Bunların dışında doktorumuz Haftada 1-2 nohut yemeği, gunde bı bardak ısırgan cayi, hergun bir iki havuç ve kuru incir yenilecek dedi. Uyurken telefonu odadan çıkarın dedi.Bunlarin dışında yürüyüş yaptık. Paketli işlenmiş gıdaları kestik. Sigara alkol yasak. Zaten sigara alkol olduğu sürece takviyeler bı fayda etmiyor. 2 ay sonra hasar yüzde 90 dan yüzde 8 e düştü.
Sağolun. Hasar düştükten sonra tedaviye başladığımız için bilmiyorum canım. İki denememde de 2 embriyom kalmıştı. Aslında hasarın düşmesinin faydası olup olmadigini bilmiyorum. Belki hasar yuksekkende aynı sonucu alırdıkNe guzel sevindim peki bu yuzde 8 den sonra embriyo sayinizda artis oldu mu
Anladim cnm .Sağolun. Hasar düştükten sonra tedaviye başladığımız için bilmiyorum canım. İki denememde de 2 embriyom kalmıştı. Aslında hasarın düşmesinin faydası olup olmadigini bilmiyorum. Belki hasar yuksekkende aynı sonucu alırdık
Merhaba,Yüzde 90 dan yüzde 8 e düştü
Biz Kaan Aydos'a gittik en iyi oymuş diye. Bize İmprly ve Teatrio adında iki takviye verdi.Takviyeleri 6 ay kullanin dedi. Haftada 1-2 nohut yemeği. Gunde bı bardak ısırgan cayi. Hergun bir iki havuç ve kuru incir yenilecek dedi. Uyurken telefonu odadan çıkarın dedi.Bunlarin dışında yürüyüş yaptık. Paketli işlenmiş gıdaları kestik. Sigara alkol yasak. Zaten sigara alkol olduğu sürece takviyeler bı fayda etmiyor. 2 ay sonra hasar yüzde 90 dan yüzde 8 e düştü. Sizin çok yüksek değil. Tüp bebekte sıkıntı olmaz pek. Tabi önlem almakta fayda var.Merhaba,
Benim eşimde de DNA hasarı %22 çıktı. Varikosel yok. Size ne tür bir tedavi uygulandı? Paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Cevabınız için teşekkürler. Imprly'i çok duydum, bugün sipariş edeyim de bir an önce başlasın.Biz Kaan Aydos'a gittik en iyi oymuş diye. Bize İmprly ve Teatrio adında iki takviye verdi.Takviyeleri 6 ay kullanin dedi. Haftada 1-2 nohut yemeği. Gunde bı bardak ısırgan cayi. Hergun bir iki havuç ve kuru incir yenilecek dedi. Uyurken telefonu odadan çıkarın dedi.Bunlarin dışında yürüyüş yaptık. Paketli işlenmiş gıdaları kestik. Sigara alkol yasak. Zaten sigara alkol olduğu sürece takviyeler bı fayda etmiyor. 2 ay sonra hasar yüzde 90 dan yüzde 8 e düştü. Sizin çok yüksek değil. Tüp bebekte sıkıntı olmaz pek. Tabi önlem almakta fayda var.
Hakkımızda hayırlısı olsun. İns en kısa zamanda bebişinize kavuşursunuzCevabınız için teşekkürler. Imprly'i çok duydum, bugün sipariş edeyim de bir an önce başlasın.
Merhaba;sperm DNA hasarınız nasıl düştü ve yüzde kaça düşmüştü ?Yok malesef hasar varken bebek hiç olmadı.Hasar düştükten sonra doğal yoldan yine olmadı. Tüp bebekle oldu.
Biz Kaan Aydos'a gittik. Bize İmprly ve Teatrio adında iki takviye verdi.Takviyeleri 6 ay kullanin dedi. Haftada 1-2 nohut yemeği. Gunde bı bardak ısırgan cayi. Hergun bir iki havuç ve kuru incir yenilecek dedi. Uyurken telefonu odadan çıkarın dedi.Bunlarin dışında yürüyüş yaptık. Paketli işlenmiş gıdaları kestik. Sigara alkol yasak. Zaten sigara alkol olduğu sürece takviyeler bı fayda etmiyor. 2 ay sonra hasar yüzde 90 dan yüzde 8 e düştü.Merhaba;sperm DNA hasarınız nasıl düştü ve yüzde kaça düşmüştü ?
Merhaba bu takviyeleri günde bir mi verdiBiz Kaan Aydos'a gittik. Bize İmprly ve Teatrio adında iki takviye verdi.Takviyeleri 6 ay kullanin dedi. Haftada 1-2 nohut yemeği. Gunde bı bardak ısırgan cayi. Hergun bir iki havuç ve kuru incir yenilecek dedi. Uyurken telefonu odadan çıkarın dedi.Bunlarin dışında yürüyüş yaptık. Paketli işlenmiş gıdaları kestik. Sigara alkol yasak. Zaten sigara alkol olduğu sürece takviyeler bı fayda etmiyor. 2 ay sonra hasar yüzde 90 dan yüzde 8 e düştü.
Evet günde bir taneMerhaba bu takviyeleri günde bir mi verdi
Bizim ki %18 cıktı kaan aydosa randevu almak istiyordum ama online görüşme yapmıyor teşekkür ederiz verdiginiz bilgi içinEvet günde bir tane
18 % hasar kötü degilkiBizim ki %18 cıktı kaan aydosa randevu almak istiyordum ama online görüşme yapmıyor teşekkür ederiz verdiginiz bilgi için
Bilmiyorum doktor ne cok iyi ne kötü dedi18 % hasar kötü degilki