- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
inşallah canımcım en yakın zamadan arkadaşla sorunumuz çok benzer doğal mı oldu ki acabaDarisi başımıza dimi Gamze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canımcım en yakın zamadan arkadaşla sorunumuz çok benzer doğal mı oldu ki acabaDarisi başımıza dimi Gamze
senin gecikmen vardı durumun nasılEn son cumartesi aktif olmus belki bugün girer yazar.
gördüm canım konuların tüp bebekle kalmış arkadaşEn son cumartesi aktif olmus belki bugün girer yazar.
Hala olamadim. Bebek de yok. Aksama çay yapicam artik olsun valla bıktım.senin gecikmen vardı durumun nasıl
sabrın sonu selamet olsun inşallahHala olamadim. Bebek de yok. Aksama çay yapicam artik olsun valla bıktım.
Evet canım şükür doğal yolla oldu morfoloji ve hız sorununuz varsa ımpyl öneriyorum eşimin baya bi artış oldu ancak testislerinde sprun falan yoktu denemekte fayda var. Bendede pko vardı.Canım doğal yoldan mi oldu
İlk tüp bebek denedik doktor aşılama demesine rağmen tutmadı sonra ertesi ay bile geçmeden doğal yoldan oldu. Eşime ımprly kullandırmıştım 3 ay birde tüp bebek ilaçlarının etkisi hala devam etti diye düşündük. Şuan 8. Haftamızdayız Allah isteyen herkese nasip etsincanım değerlerimiz hemen hemenaynı bizim sayı 49 milyon ileri hız sıfır ileri harketli %21 Morfoloji %1 bizde iki aydır ilaç kullanıyoruz senin doğal yollamı oldu aşılama mı
canım taze transfer oldum yazmışsın başka sayfadaEvet canım şükür doğal yolla oldu morfoloji ve hız sorununuz varsa ımpyl öneriyorum eşimin baya bi artış oldu ancak testislerinde sprun falan yoktu denemekte fayda var. Bendede pko vardı.
senin adına çok sevidim umarım bizde güzel sonuşlar alırızİlk tüp bebek denedik doktor aşılama demesine rağmen tutmadı sonra ertesi ay bile geçmeden doğal yoldan oldu. Eşime ımprly kullandırmıştım 3 ay birde tüp bebek ilaçlarının etkisi hala devam etti diye düşündük. Şuan 8. Haftamızdayız Allah isteyen herkese nasip etsin
amin inşallah canım bizim değerlerimiz senin eşinden biraz daha iyi önce aşılama deniycez 2 kere sonra tüpe geçeriz hakkımızda hayırlısı olur inşallah bİlk tüp bebek denedik doktor aşılama demesine rağmen tutmadı sonra ertesi ay bile geçmeden doğal yoldan oldu. Eşime ımprly kullandırmıştım 3 ay birde tüp bebek ilaçlarının etkisi hala devam etti diye düşündük. Şuan 8. Haftamızdayız Allah isteyen herkese nasip etsin
Stres en büyük düşman. Rahat olmak o kadar önemliki. İnşallah en yakın zamanda hamile kalırsınız.amin inşallah canım bizim değerlerimiz senin eşinden biraz daha iyi önce aşılama deniycez 2 kere sonra tüpe geçeriz hakkımızda hayırlısı olur inşallah b
iyi dileklerin içi sağol inşallah sende sağlıkla alırsın yavrunu kucağınaStres en büyük düşman. Rahat olmak o kadar önemliki. İnşallah en yakın zamanda hamile kalırsınız.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah morfoloji sıkıntı canım .sizin kaçtı kaç olduEvet canım şükür doğal yolla oldu morfoloji ve hız sorununuz varsa ımpyl öneriyorum eşimin baya bi artış oldu ancak testislerinde sprun falan yoktu denemekte fayda var. Bendede pko vardı.
Morfolojimiz 1 di 2 olmuştu sonra takip etmedik ama sperm sayısı 50 milyondu yüksekti. Allah’ın işi ol derse oluyor gerçekten.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah morfoloji sıkıntı canım .sizin kaçtı kaç oldu
Muhakkak canimMorfolojimiz 1 di 2 olmuştu sonra takip etmedik ama sperm sayısı 50 milyondu yüksekti. Allah’ın işi ol derse oluyor gerçekten.