Selam kızlar forumda yeniyim sizlerden destek ve önerilerinizden faydalanmak için konu açmaya karar verdim. Öncelikle 1 yıldır evliyiz fakat 8 aydır deniyoruz. Yaşım 27 Benim ilk adet olduğumdan beri adet düzensizliğim vardı ve 40 45 günde bir olurdum max ve kilom 60 ı hiç geçmemiştir kilo ve tüylenme problemim hiç olmadı ama çok kolay kilo alıp veriyorum. 4 5 Kilo verdiğimde 35 günde bir adet olurdum. Hamile kalmak için doktor kontrolünde olacağımı hep düşünürdüm zaten öylede oldu. Doktor hormonlarıma baktı ve sadece d vitamini eksikti onuda ilaçlarla hallediyoruz. Yani önemli bir sıkıntım yok çok şükür. Sonra eşiminde spermlerini incelemek istediklerinde ileri hızlı 0, ileri hareketli 13ve sperm sayısı 31milyon çıktı morfoloji ise %1. Doktor sperm sayısının normalin biraz altında olduğunu söylüyor. Bana hsg filmi çektirmemi söyledi çektirdim anormal bi durum yok. Bu ay hsgden dolayı korunuyorum. 3 ay deneme yaptıktan sonra aşılama değilde mikroenjeksiyon ile tüp bebeğin daha kesin sonuç olduğunu söyledi. Benim gibi bi durumla karşılaşan var mı yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada eşimle beraber keçiboynuzu özü ve bal zencefil çörek otu tarçın karışımı yiyoruz. :)