- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
Kızlar ümidinizi hiç bir zaman yitirmeyen . Ben başımdan geçenleri anlatayım size henüz 1 senelik evliyim bende hiç bir sorun yok Eşimde tek sorun hareketsizlikdi çok fazla spermi vardı ama ne yazıkki çoğu hareketsizdi . Toplam hareketli %12 -%18 arasındaydı. Doktorlar bu sonuçlarla doğal yolla gebe kalman imkansız dedi . Ardından 1 tüp bebek denemem oldu erken yaşta ha birde tüp bebek yaptirmadan önce proxeed plus kullandık ama bize ters tepki yaptı proxeed plus değerleri iyice düşürdü doktor kullanmayın dedi. Tüp bebek tutmadı 2. Kez yıkılmışdım ama hiç pes etmedim hareketliliği artıran kürler vitamin hapları testler hepsini araştırdım yapmam gereken herşeyi yaptım . En son özel bi doktora gittik bize l-arginine klomen evicap ve endol verdi 45 gün kullanın bunları sonra sperm testi yaptırın bir artış olursa 3 ay kadar kullanın bu yazdıklarımı dedi başladık ilaç tedavisine ama yanında cevizidir havuç suyudur incir kuru fıstık hiç eksik etmedim evden . Bu gün test günümüzdü bu kadar artış yapacağını hiç sanmiyodum henüz 45 gün oldu bu ilaçları kullanali bizim sonuçlar %18 den % 47 E çıkmış hareketlilik . Üstelik gittiğimiz doktorların çoğu bi faydası olmaz zaman kaybetmeyin tekrar deneyin tül bebek dediler. Şuan sonuçlar çok iyi ben benim gibi olanlara ümit olmak için yazdım bunu . Hiç bir zaman pes etmeyin Allah herkese nasip etsin inşallah