- 2 Şubat 2013
- 1.270
- 446
Arkadaslar evlat sahibi olmak için hepberaber dua edelim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uasini-okuyoruz.819628/page-138#post-41240872
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uasini-okuyoruz.819628/page-138#post-41240872
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb sizle aynı durumdaymısız esimin sperm sayısı 10 milyon hareketlilik sıfır doktor normal yolla olmaz tüp bebek sart demişti çakşır suyu içti esim tekrar test yaptırmadan hamile oldgumu öğrendim mucize bence allahın hediyesi bizeArkadaşlar şuan bu konuyu benim durumumda olan herkese yardımcı olmak amacıyla açıyorum.Eşimin sperm sayısı çok düşük ve hareketliliği yok denecek kadar az olduğu için hamile kalamazsın dedi doktorlar kısırlık teşhisi bile konuldu. İlaçlar ameliyatlar önerildi ben bunların hepsinden önce bitkisel ürünleri araştırmaya başladım ve Ahmet Marankinin bir kürünü bulup uyguladım. 1 ay kullandıktan sonra sperm tahlili için hastaneye gitmeden hamile kaldığımı öğrendim ALLAHım tüm isteyen herkese nasip etsin inşallahh. ALLAHın izniyle şifalarda ALLAHın yarattıklarında neden değerlendirmeyelim deil mi :) aşağıya yazıyorum tarifi dularım sizinle :*
* 3 kg organik bal,
* 100 gr keçiboynuzu (harnup) pekmezi,
* 100 gr zencefil,
* 100 gr zerdeçal,
** 100 gr çakşır kökü,
* 100 gr çam fıstığı,
* 100 gr çoban çökerten,
* 100 gr üzüm çekirdeği,
* 100 gr polen,
* 100 gr ceviz,
* 100 gr fıstık,
Hazırlanışı ve Kullanım Şekli : Balın İçerisine, Tüm malzemeleri karıştırın. Her gün sabah ve akşam, 1 er çorba kaşığı yiyin. (taze taze tüketilsin diye biz bunun 3te 1ini yaptırdık )
Benm eşimin 150 milyon sperm sayısı çok gzl ama ileri hareketliliği yüzde 25 yüzde 75 ölü kzlr sizce olurmu benmde bebegm
Mrb sizle aynı durumdaymısız esimin sperm sayısı 10 milyon hareketlilik sıfır doktor normal yolla olmaz tüp bebek sart demişti çakşır suyu içti esim tekrar test yaptırmadan hamile oldgumu öğrendim mucize bence allahın hediyesi bize
tabiki olur Allahın izni ile neden olmasın sadece zamanı var demekki canım içini ferah tut :)
Arkadaşlar şuan bu konuyu benim durumumda olan herkese yardımcı olmak amacıyla açıyorum.Eşimin sperm sayısı çok düşük ve hareketliliği yok denecek kadar az olduğu için hamile kalamazsın dedi doktorlar kısırlık teşhisi bile konuldu. İlaçlar ameliyatlar önerildi ben bunların hepsinden önce bitkisel ürünleri araştırmaya başladım ve Ahmet Marankinin bir kürünü bulup uyguladım. 1 ay kullandıktan sonra sperm tahlili için hastaneye gitmeden hamile kaldığımı öğrendim ALLAHım tüm isteyen herkese nasip etsin inşallahh. ALLAHın izniyle şifalarda ALLAHın yarattıklarında neden değerlendirmeyelim deil mi :) aşağıya yazıyorum tarifi dularım sizinle :*
* 3 kg organik bal,
* 100 gr zencefil,
* 100 gr zerdeçal,
** 100 gr çakşır kökü,
* 100 gr çam fıstığı,
* 100 gr çoban çökerten,
* 100 gr üzüm çekirdeği,
* 100 gr polen,
* 100 gr ceviz,
* 100 gr fıstık,
Hazırlanışı ve Kullanım Şekli : Balın İçerisine, Tüm malzemeleri karıştırın. Her gün sabah ve akşam, 1 er çorba kaşığı yiyin. (taze taze tüketilsin diye biz bunun 3te 1ini yaptırdık )
Arkadaşlar şuan bu konuyu benim durumumda olan herkese yardımcı olmak amacıyla açıyorum.Eşimin sperm sayısı çok düşük ve hareketliliği yok denecek kadar az olduğu için hamile kalamazsın dedi doktorlar kısırlık teşhisi bile konuldu. İlaçlar ameliyatlar önerildi ben bunların hepsinden önce bitkisel ürünleri araştırmaya başladım ve Ahmet Marankinin bir kürünü bulup uyguladım. 1 ay kullandıktan sonra sperm tahlili için hastaneye gitmeden hamile kaldığımı öğrendim ALLAHım tüm isteyen herkese nasip etsin inşallahh. ALLAHın izniyle şifalarda ALLAHın yarattıklarında neden değerlendirmeyelim deil mi :) aşağıya yazıyorum tarifi dularım sizinle :*
* 3 kg organik bal,
* 100 gr zencefil,
* 100 gr zerdeçal,
** 100 gr çakşır kökü,
* 100 gr çam fıstığı,
* 100 gr çoban çökerten,
* 100 gr üzüm çekirdeği,
* 100 gr polen,
* 100 gr ceviz,
* 100 gr fıstık,