Gebeliğe Hazırlık SPERM AZLIĞI VE HAREKET SORUNU İÇİN

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen eşlerimiz bizlerden daha endişeli ve ümitli olabiliyorlar inşallah tez zamanda görürsünüz faydalarını canım sen kendin yumurtlama çatlamaların nasıl

Merhaba arkadaşlar bende umut olmak istedim 1 başarısız tup bebek ve dondurulmuş yumurtam vardı 2 tane onlarda transfer günü iptal oldu sağlıklı kalmadı ocak ayında 11 milyon sperm sayısı ileri hareket 0 yavaş ileri 32 ydi Bi kaç ilaç keçiboynuzu vb gibi destekler yaptık 2 aydır geçen hafta test yaptı 21 milyon sayı ileri hareket 0 yavaş ileri 29 yerinde haraket 12 ve ben ertesi gün hamile olduğumu öğrendim daha çok yeni korkuyorum birşey olacak diye ama İnşş bu sefer benimle kalır

Benim eşime doktor Klomen verdi. Kafam karıştı iyi midir kötü mü bu ilaç pek kimsede duymadım sperm için verildiğini

Merhaba canım bende bu verdign karışımı eşime hazırladım ondada sperm azlığı var birde varikosel önümüzde ki ay ameliyat olacak. Şimdiden belki artırıcı olur diye araştırma yapıyorum bende. Bir yemek kaşığı demişsin fazla olmaz mi? Bir yan etkisi falan oldu mu sizde? Ne kadar süre kullandınız bu karışımı?

Buna çok sevindim. Benim eşimde de ileri hız 0 ileri hızlı olmayınca gebelik olmuyor genelde hep öyle gördük. Ama olunca oluyormuş. Değerlerinize sonra baktırdınız mı hiç değişmiş miyidi üzerinden çok zaman geçmiş ama

Eşinizde varikosel var mıydı onu da merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…