- 9 Aralık 2018
- 266
- 219
-
- Konu Sahibi Leyla Yurt
Eşimin kan testini ayda bir yaptırmıştık testosteron sayısı 510 dan 1100 e çıkmıştı sperm testi vermeye kalmadan hamile kalmıştımPeki Lalecim bu karışımlar ve takviyeler öncesi eşinizin ml de sperm sayısı ve ileri hızı kaçtı? Karışımlardan sonrada sperm testi yaptırabiliniz mi?
Bizde çok umutsuzduk hiç beklemediğimiz bir anda olsun gerçekten eşimin hareketsiz sperm %70 di 16 milyon da sayısı idi canımCok faydali olmus gercekten tesekkurler. Bende merak ettim degerlerinizi. Kiss bir surede sonuc alamniz mucize
Hizla ve Sagittarius ilgili problem yokmuydukiEşimin kan testini ayda bir yaptırmıştık testosteron sayısı 510 dan 1100 e çıkmıştı sperm testi vermeye kalmadan hamile kalmıştım
Hız ve sayımız da düşüktü canım 16 milyon hareketsiz %70Hizla ve Sagittarius ilgili problem yokmuyduki
Tesekkurler canim bizimle paylastigin icinHız ve sayımız da düşüktü canım 16 milyon hareketsiz %70
Senin eşinin değerleri nasıl canımTesekkurler canim bizimle paylastigin icin
Bizim sayi problemi yok ileri hizli hareketli 0 yavas ileri 25 yrinde hareket 25 toplam hareket %50 doktor degisebiliyir dedi yavas hareketlide gebelik baslatir dedi proxeed plus verdi Bende extra takviyeler yapiyorum keci boynuzu ceviz kabak cekirdegi falan iki aydir insallah olir bilmiyirumSenin eşinin değerleri nasıl canım
Sizin sonuçlar bizimkilerden çok çok daha iyi canım ben ovülasyon ile yumurtlamamı takip ettim ama çok stres olmuştum o ay olmadı öbür ay hiç talip etmedim gün aşırı ilişki oldu biraz da unutmak en iyisi sanırsam tekrar Ramazan’dan sonra bir daha sperm testi vereceğiz ama keçiboynuzu kürünü falan hiç aralıksız yaptım ben karışımdan her sabah akşam yediBizim sayi problemi yok ileri hizli hareketli 0 yavas ileri 25 yrinde hareket 25 toplam hareket %50 doktor degisebiliyir dedi yavas hareketlide gebelik baslatir dedi proxeed plus verdi Bende extra takviyeler yapiyorum keci boynuzu ceviz kabak cekirdegi falan iki aydir insallah olir bilmiyirum
Yok canım onu sormuyorum ileri hız yüzdesi kaçtı diye merak ettim öncedenEşimin kan testini ayda bir yaptırmıştık testosteron sayısı 510 dan 1100 e çıkmıştı sperm testi vermeye kalmadan hamile kalmıştım
Hızlı İleri 0 canım yavaş ileri %18 yerinde hareketli %12Yok canım onu sormuyorum ileri hız yüzdesi kaçtı diye merak ettim önceden
Hayır canım yoktu ama ben kendim clife bitkisel macununu kullandımSizin bir sorununuz varmıydı ❤
Muhtemelen eşinin yedikleriyle artmıştır hareketli oranı.. Bu değerlerle hamile kalmak imkansız değil ama uğraşıyormuş bizimde ileri %3 yavaş %13 yerinde %10 yaa inşallah bende hamile kalırımHızlı İleri 0 canım yavaş ileri %18 yerinde hareketli %12
Ben kendim de yumurtlama takibi yaptım canım ovülasyon testleriyle 3.denememdi, yani arkadaşımsın eşinde 10 bin sperm vardı 2 tane çocukları var hareket ve sayı çok çok düşüktü onda ama allah nasip etti mi ediyor canım sizin kaçıncı ayınızMuhtemelen eşinin yedikleriyle artmıştır hareketli oranı.. Bu değerlerle hamile kalmak imkansız değil ama uğraşıyormuş bizimde ileri %3 yavaş %13 yerinde %10 yaa inşallah bende hamile kalırım
Orası öyle Rabbim ol derse olur ancak... Bizim 10. Ay olduBen kendim de yumurtlama takibi yaptım canım ovülasyon testleriyle 3.denememdi, yani arkadaşımsın eşinde 10 bin sperm vardı 2 tane çocukları var hareket ve sayı çok çok düşüktü onda ama allah nasip etti mi ediyor canım sizin kaçıncı ayınız
Çok doğru diyorsun canım peki ameliyattan sonra değerleri nasıl farketti mi canım eşininOrası öyle Rabbim ol derse olur ancak... Bizim 10. Ay olduvarikosel Vardı ama eşimde 4 ay önce oldu eşim ameliyat.. İşte yıl sonuna kadar olmazsa artık tedavi olacağız inşallah gerek kalmaz kendiliğinden hamile kalırım maddi ve manevi çok yıpratıcı süreç bunlar...
Bende aslinda cok takmiyorum ama esim adet donemlerinde gozumun icine bakiyor oldummu olmadimmi diye bisey soylemiyor ama anliyorum adet oldugum zaman iyice dusuyor. Allahtan istiyorum ama tedbiride elden birakmiyorum. Kurleri duzenli veriyorum insallah faydasi olacak inaniyorum herswyin hayirlisiSizin sonuçlar bizimkilerden çok çok daha iyi canım ben ovülasyon ile yumurtlamamı takip ettim ama çok stres olmuştum o ay olmadı öbür ay hiç talip etmedim gün aşırı ilişki oldu biraz da unutmak en iyisi sanırsam tekrar Ramazan’dan sonra bir daha sperm testi vereceğiz ama keçiboynuzu kürünü falan hiç aralıksız yaptım ben karışımdan her sabah akşam yedi