Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı teşhisi ile tüp bebek sahibi olanlar var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
GEçen seneden bu zamana pes etmeden beklemişsiniz ne kadar güzel inşallah ben de yaşarım bu duyguyu, cansınız çok sağolun, klasik olacak ama ekstra bir şey yaptınız mı
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim dilerim en yakın sürede hamilelik haberinizi alırsınız bize doktorlar hiç bir ilaç vermedi sadece tüp bebek dediler. Bir de eşim de testis kalsifikasyonu diye spermlerin çıkışını engelleyen bir rahatsızlık vardı ama sanırım çocukluktan beri böyleymiş ve bir tedavisi yok dediler.
Farklı olarak sadece burda forumda okuduğum keçiboynuzu özünü(aktardan aldım) tam da korona dönemi evde olduğumuz için 2 ay boyunca düzenli şekilde her gün 1 yemek kaşığı olacak şekilde eşime içirdim. Birde yumurtlama testi yapıp 3 günü değerlendirdik. Onun dışında hiç bir şey yapmadık. Zaten olmuyor diye umudu kesmiştik. Ben çok hırçın ve umutsuzdum son dönemler. Yıl sonuna doğru tüp bebek deneyecektik.

Ya aynı durumdayız bize de direkt tüp bebek dediler olmaz normal yolla, benimde tek yaptığım ovülasyom takibi yapıp folik asit içmek bende pko var yumurtlama hiç görmüyordum bu ay gördüm ilk defa keçiboynuzu da içiyor eşim, inşallah güzel sonuçlar alırım hakkımda hayırlısı olsun , umudumu kaybetmicem hiç

Umudunuzu kesmeyin. Bakın hiç beklenmedik anda neler oluyor. Ben başka kadınlar da benim gibi olanlar da evet oluyormuş desin diye buraya yazmıştım. Ama şunu da belirteyim sadece keçi boynuzu içip tüm umudumuzu buna bağlamamıştık. Hamile kalmasaydım 1-2 aya tüp bebek deneyecektik. Tüp bebek merkezleri ile görüşüp tüm bilgileri ve izlenecek prosedürlerle ilgili bilgiyi almıştık.

Hareketlilik %80di bizim 6 milyona göre 4.8-4.9 çıktı hep rapor çıkardık 5 milyon altı olunca tam sınırdan yakaladık canım tüp bebek olunca yeter yine ya 300 hiç olmamasından iyi bnce

Hareketlilik yüzde 40 bizim. Sayımız 6 sene önce 500.000 di bu üçüncü denememiz olacak

Hareketlilik yüzde 40 bizim. Sayımız 6 sene önce 500.000 di bu üçüncü denememiz olacak
Bizim de ameliyattan önce 12milyondu aslında düştü 6ya. Kürlerle 40 milyona kadar çıkarmıştım ara verince yine aynı oldu. Bizim de ilk iki düşük üçüncü şükür buralara kadar geldik. Darısı başına artık başlayınca geliyo devamı

Amin çok saol. Beni hiç normal yolla hamile kalamadim . Ama ilk denemeden bir oğlum var şükür . Kardeş istiyoruz oğluma inşallah nasip olur . Sende bebeğini inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bende eşime keçiboynuzu özü bir de havuç suyu icirmeyi düşünüyorum

Bende hiç normal kalamadım kuzu napalım kısmet :) keçi boynuzu yaptık biz acayip arttırdı sayıyı suyunu içti 3 ayda yükselmişti

İnşallah sende sağ salim yine hamile kalırsın çok sağol güzel dileklerin için

Oğlan geliyo salı günü sezaryen kısmetse ama günler geçmiyo durdu resmen korku basıyo durdukça içerde bişey olckmış gibi çok zormuş

Inşallah çok güzel bir doğumun olur sağlıkla . Insan öyle oluyor ay acaba içerde bişey oldu mu biran önce dogsa falan. Ama doguncada eskiyi özlüyor insan karnında hareket ettiği zamanları bebekligini . Ben şimdi oğlumun bebeklik resimlerine baktım mi üzülüyorum sanki çok çabuk büyümüş annelik çok farklı bişey anlatilmaz yaşanır

İnşallah kısmet olur bize de canım. Gerçekten zormuş son günler. Bir an önce gelse sağ salim ya valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…