Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı teşhisi ile tüp bebek sahibi olanlar var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Insallah olur canim kısa zamanda guzel haberi alırsın sende 🤲😊 ben kalamıyordum. Imkansız gibiydi suan hala şaşkınım nasil oldu diye. Yanımda yatiyor. Darısı başına inşallah. Bir de esin aspardik asiti arastirsin. Doktor bize keçiboynuzu kuru de önermişti ama ben yapmadım üşendim. Bir de imprly diye bir takviye var ona da bakabilirsiniz
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu Seninde gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün..🥰Yarın doktora gidicem bana dua et olurmu Rabbim kucağımı boş bırakmasın 🙏

Benimde kuzenim bahçeci istanbul'da Selen hocada tedavi olmuştu(Selen hoca şimdi Ankara merkezde) aslında onun da vesilesi oldu çok gitmek istiyordum Bursa'da açılınca ee eski gittiğim merkezde de 3 başarısız denemem olunca tabi insan böyle kaliteli bi yer kendi memleketinde olduğu için mutlu oluyor. Ben İstanbul'daki merkezlerinin erkek ürolojisi için çok başarılı oldugunu internetten takip ediyorum hep. İnşallah hersey iyi olur ve güzel haberleri artık bende alırım

yazılanlar moral oldu bana da bizde tedaviye başlıyoruz bizdede şekil bozukluğu ve sayı azlığı var pozitif sonuç alanlar hangi merkezde tedavi gördünüz acaba
sayı ve morfoloji kaç canım ?
bizim tüm sayı 2 milyon morfoloji :2
bizde adetimi bekliyoruz.

2 -3 milyon arası değişiyor tedavi göreceğim yerdede yapıldı 73000 dediler neye göre dendi anlamadım morfoloji sıfır bizimde şuan takviye kullanıyor eşim

Normal yolla neden imkansız olsun ki Allah ol dedi mi olur. Suskunolu Suskunolu nun da 100 bin di. Doğal yolla hamile kaldı
Ben de bu sayıyla asla olmaz diyordum ama normal yolla oldu gerçekten. Çok şükür 4. Ayı doldurduk tüm gelişimi iyi ilerliyor. Ben umutsuzluğa düşmüştüm ama öyle düşünmemek lazımmış demekki🌸

Ben de bu sayıyla asla olmaz diyordum ama normal yolla oldu gerçekten. Çok şükür 4. Ayı doldurduk tüm gelişimi iyi ilerliyor. Ben umutsuzluğa düşmüştüm ama öyle düşünmemek lazımmış demekki🌸
Ya ne kadar güzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , ilk duyduğumda yıkıldım zaten ama burda o kadar güzel insanlar tanıdım ki hepsi bana destek oldu fikir verdi vazgeçmedim bir gün hamile kalırsam bende yazıcam benim gibi düşünenlere umut olur belki,
Black Light Black Light rabbim ol der olur inşallah dediğiniz gibi tek yumurtaya tek sperm yetiyor

Ya ne kadar güzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , ilk duyduğumda yıkıldım zaten ama burda o kadar güzel insanlar tanıdım ki hepsi bana destek oldu fikir verdi vazgeçmedim bir gün hamile kalırsam bende yazıcam benim gibi düşünenlere umut olur belki,
Black Light Black Light rabbim ol der olur inşallah dediğiniz gibi tek yumurtaya tek sperm yetiyor
Aynen öyle canım Rabbimden umut kesilmez. Umutla mücadele edeceğiz :)

Geçen sene bu zamanlar sizinle aynı hisleri paylaşıyordum. Yana yakıla tüm forumları ve başka kadınların önerilerini okuyordum. Burda okuduklarım bana güç vermişti. O yüzden hamileliğimi öğrendiğim ilk gün burada paylaşmıştım ki benim gibi kendini çaresiz ve mutsuz hisseden kadınlara güç olsun, yalnız hissetmesinler. Allah size de hayırlı haberler versin. Kendinizi yalnız hissetmeyin❤

Yumurtlama testi yapıp günü bulup 3 günü de değerlendirmiştik. Gerçi öncesinde 1 sene de çok defa yumurtlama gününü değerlendirmiştik ama olmamıştı. Onun dışında nasıl oldu ben de bilmiyorum😯
çok şükür olmuş ya sürekli meryem suresi dinleyip okuyun . mucizenizi saglıkla kucagınıza alın bize dua edin ...

Geçen sene bu zamanlar sizinle aynı hisleri paylaşıyordum. Yana yakıla tüm forumları ve başka kadınların önerilerini okuyordum. Burda okuduklarım bana güç vermişti. O yüzden hamileliğimi öğrendiğim ilk gün burada paylaşmıştım ki benim gibi kendini çaresiz ve mutsuz hisseden kadınlara güç olsun, yalnız hissetmesinler. Allah size de hayırlı haberler versin. Kendinizi yalnız hissetmeyin❤
GEçen seneden bu zamana pes etmeden beklemişsiniz ne kadar güzel inşallah ben de yaşarım bu duyguyu, cansınız çok sağolun, 🥰klasik olacak ama ekstra bir şey yaptınız mı

X