- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
-
- Konu Sahibi Afitabileyl
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu Seninde gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün..Insallah olur canim kısa zamanda guzel haberi alırsın sendeben kalamıyordum. Imkansız gibiydi suan hala şaşkınım nasil oldu diye. Yanımda yatiyor. Darısı başına inşallah. Bir de esin aspardik asiti arastirsin. Doktor bize keçiboynuzu kuru de önermişti ama ben yapmadım üşendim. Bir de imprly diye bir takviye var ona da bakabilirsiniz
sayı ve morfoloji kaç canım ?yazılanlar moral oldu bana da bizde tedaviye başlıyoruz bizdede şekil bozukluğu ve sayı azlığı var pozitif sonuç alanlar hangi merkezde tedavi gördünüz acaba
120 bin mi? Milyon olabilir mi acaba?Kızlar benim eşimin 120 bin çıktı sperm sayısı sizce bu durumda normal yolla gebe kalır mıyım imkansız demi
Yok 120 bin doğru,120 bin mi? Milyon olabilir mi acaba?
Bizim de 100 bin, bebek için bi sperm yeterli sonuçta tüp bebek yaptırabilirsinizYok 120 bin doğru,
Normal yolla neden imkansız olsun ki Allah ol dedi mi olur.Yok 120 bin doğru,
Ben de bu sayıyla asla olmaz diyordum ama normal yolla oldu gerçekten. Çok şükür 4. Ayı doldurduk tüm gelişimi iyi ilerliyor. Ben umutsuzluğa düşmüştüm ama öyle düşünmemek lazımmış demekkiNormal yolla neden imkansız olsun ki Allah ol dedi mi olur.Suskunolu nun da 100 bin di. Doğal yolla hamile kaldı
MORFOLOJİ VE İLERİ HIZ NASILDI?Ben de bu sayıyla asla olmaz diyordum ama normal yolla oldu gerçekten. Çok şükür 4. Ayı doldurduk tüm gelişimi iyi ilerliyor. Ben umutsuzluğa düşmüştüm ama öyle düşünmemek lazımmış demekki
Ya ne kadar güzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , ilk duyduğumda yıkıldım zaten ama burda o kadar güzel insanlar tanıdım ki hepsi bana destek oldu fikir verdi vazgeçmedim bir gün hamile kalırsam bende yazıcam benim gibi düşünenlere umut olur belki,Ben de bu sayıyla asla olmaz diyordum ama normal yolla oldu gerçekten. Çok şükür 4. Ayı doldurduk tüm gelişimi iyi ilerliyor. Ben umutsuzluğa düşmüştüm ama öyle düşünmemek lazımmış demekki
Aynen öyle canım Rabbimden umut kesilmez. Umutla mücadele edeceğiz :)Ya ne kadar güzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , ilk duyduğumda yıkıldım zaten ama burda o kadar güzel insanlar tanıdım ki hepsi bana destek oldu fikir verdi vazgeçmedim bir gün hamile kalırsam bende yazıcam benim gibi düşünenlere umut olur belki,
Black Light rabbim ol der olur inşallah dediğiniz gibi tek yumurtaya tek sperm yetiyor
Geçen sene bu zamanlar sizinle aynı hisleri paylaşıyordum. Yana yakıla tüm forumları ve başka kadınların önerilerini okuyordum. Burda okuduklarım bana güç vermişti. O yüzden hamileliğimi öğrendiğim ilk gün burada paylaşmıştım ki benim gibi kendini çaresiz ve mutsuz hisseden kadınlara güç olsun, yalnız hissetmesinler. Allah size de hayırlı haberler versin. Kendinizi yalnız hissetmeyin❤Ya ne kadar güzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , ilk duyduğumda yıkıldım zaten ama burda o kadar güzel insanlar tanıdım ki hepsi bana destek oldu fikir verdi vazgeçmedim bir gün hamile kalırsam bende yazıcam benim gibi düşünenlere umut olur belki,
Black Light rabbim ol der olur inşallah dediğiniz gibi tek yumurtaya tek sperm yetiyor
Biz spermiyogramı eğitim araştırma da yaptırmıştık. O nedenle sayı 0.1 çıkınca ne morfoloji ne de ileri hız çalışmamışlardı. Yani bunun cevabını bilmiyorum.MORFOLOJİ VE İLERİ HIZ NASILDI?
peki nasıl oldu yumurtlama gününümğ degerlendirdinşzBiz spermiyogramı eğitim araştırma da yaptırmıştık. O nedenle sayı 0.1 çıkınca ne morfoloji ne de ileri hız çalışmamışlardı. Yani bunun cevabını bilmiyorum.
Yumurtlama testi yapıp günü bulup 3 günü de değerlendirmiştik. Gerçi öncesinde 1 sene de çok defa yumurtlama gününü değerlendirmiştik ama olmamıştı. Onun dışında nasıl oldu ben de bilmiyorumpeki nasıl oldu yumurtlama gününümğ degerlendirdinşz
çok şükür olmuş ya sürekli meryem suresi dinleyip okuyun . mucizenizi saglıkla kucagınıza alın bize dua edin ...Yumurtlama testi yapıp günü bulup 3 günü de değerlendirmiştik. Gerçi öncesinde 1 sene de çok defa yumurtlama gününü değerlendirmiştik ama olmamıştı. Onun dışında nasıl oldu ben de bilmiyorum
GEçen seneden bu zamana pes etmeden beklemişsiniz ne kadar güzel inşallah ben de yaşarım bu duyguyu, cansınız çok sağolun,Geçen sene bu zamanlar sizinle aynı hisleri paylaşıyordum. Yana yakıla tüm forumları ve başka kadınların önerilerini okuyordum. Burda okuduklarım bana güç vermişti. O yüzden hamileliğimi öğrendiğim ilk gün burada paylaşmıştım ki benim gibi kendini çaresiz ve mutsuz hisseden kadınlara güç olsun, yalnız hissetmesinler. Allah size de hayırlı haberler versin. Kendinizi yalnız hissetmeyin❤
Teşekkür ederim çok sağolunçok şükür olmuş ya sürekli meryem suresi dinleyip okuyun . mucizenizi saglıkla kucagınıza alın bize dua edin ...