- 15 Ağustos 2020
- 9
- 2
- 34
-
- Konu Sahibi Afitabileyl
Evet
Etiketlediğim arkadaş şu an gebe tüp bebek. Erkek faktöründendi sanıyorum.
Sonuçlarınızı görebilir miyimSperm azlığı ve şekil bozukluğu ile tüp bebek tedavisi olup bebek sahibi olanlar var mı
GeldimmUykusuz Koala canım bakar mısın buraya :)
MerhabaSperm azlığı ve şekil bozukluğu ile tüp bebek tedavisi olup bebek sahibi olanlar var mı
Ben morfoloji 0la hamile kaldım tup bebekle 3. Denemem le ama hem morfoloji azlığı hem sprem azligiyla deneyen teyzem ilk denemede hamile kaldiSperm azlığı ve şekil bozukluğu ile tüp bebek tedavisi olup bebek sahibi olanlar var mı
Nerede tedavi gördünüz?Merhaba
Biz de erkek faktörü sebebi ile tüp bebek denedik ilk seferde tuttu şükür hatta 1 tane de donmuş embriyomuz var yedekte.
4 milyon sperm 0 morfoloji ve 0 ileri hareket ile başladık tedaviye
Bahçeci tüp bebek doktorum Cem ÇelikNerede tedavi gördünüz?
Eşinin toplam sperm sayısı 31 milyonmus. En az 15 milyon olması isteniyor bu anlamda sayisi iyi. Hız yüzde 40 demis galiba onun yüzde 50 olması lazım. O biraz düşük.Morfoloji de iyi bizim morfoloji 0 yada 1 di. Ondan olmuyordu gebelik bir türlü de düzelmemisti..Eşimin sonuçları kızlar biraz karışık çıkmış anlayan varmı aramızda
Eşim çok alkol kullanan biri o etkiliyordur demi canım yeni bıraktı ve promen k ya başladık şimdiEşinin toplam sperm sayısı 31 milyonmus. En az 15 milyon olması isteniyor bu anlamda sayisi iyi. Hız yüzde 40 demis galiba onun yüzde 50 olması lazım. O biraz düşük.Morfoloji de iyi bizim morfoloji 0 yada 1 di. Ondan olmuyordu gebelik bir türlü de düzelmemisti..
Evet canim alkol ve sigara etkiler. Aslına bakarsan ben böyle şeylere pek inanmıyorum. Olacağı varsa alkole sigaraya kötü beslenmeye ragmen oluyor ama tabiki tedbirli olmak gerek. Alkolü bir süre bıraksın takviyeleri kullansın düzelecektir. Bizim sayı 10 milyondu hız yüzde 15 falandı. Toplam hız yanlis hatırlamıyorsam yüzde 40 falandı. Erkeklerde değişken sperm değerleri 3 ay sonra fark edecektirEşim çok alkol kullanan biri o etkiliyordur demi canım yeni bıraktı ve promen k ya başladık şimdi
Cuma doktora gidicem eşinede takviye vericem demişti sonuca göre aslında ben daha önce gebe kaldım ama doğuma yakın bebeğimi kaybettimEvet canim alkol ve sigara etkiler. Aslına bakarsan ben böyle şeylere pek inanmıyorum. Olacağı varsa alkole sigaraya kötü beslenmeye ragmen oluyor ama tabiki tedbirli olmak gerek. Alkolü bir süre bıraksın takviyeleri kullansın düzelecektir. Bizim sayı 10 milyondu hız yüzde 15 falandı. Toplam hız yanlis hatırlamıyorsam yüzde 40 falandı. Erkeklerde değişken sperm değerleri 3 ay sonra fark edecektir
Insallah olur canim kısa zamanda guzel haberi alırsın sendeCuma doktora gidicem eşinede takviye vericem demişti sonuca göre aslında ben daha önce gebe kaldım ama doğuma yakın bebeğimi kaybettimşimdi bir umut tekrardan çabalıyorum