Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı teşhisi ile tüp bebek sahibi olanlar var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sperm azlığı ve şekil bozukluğu ile tüp bebek tedavisi olup bebek sahibi olanlar var mı
Merhaba
Biz de erkek faktörü sebebi ile tüp bebek denedik ilk seferde tuttu şükür hatta 1 tane de donmuş embriyomuz var yedekte.
4 milyon sperm 0 morfoloji ve 0 ileri hareket ile başladık tedaviye

yazılanlar moral oldu bana da bizde tedaviye başlıyoruz bizdede şekil bozukluğu ve sayı azlığı var pozitif sonuç alanlar hangi merkezde tedavi gördünüz acaba

Eşimin sonuçları kızlar biraz karışık çıkmış anlayan varmı aramızda

Eklentiler

• E112BEB7-685A-4101-AFA7-2F05B2518D04.jpeg
    94,3 KB · Görüntüleme: 126
Eşimin sonuçları kızlar biraz karışık çıkmış anlayan varmı aramızda
Eşinin toplam sperm sayısı 31 milyonmus. En az 15 milyon olması isteniyor bu anlamda sayisi iyi. Hız yüzde 40 demis galiba onun yüzde 50 olması lazım. O biraz düşük.Morfoloji de iyi bizim morfoloji 0 yada 1 di. Ondan olmuyordu gebelik bir türlü de düzelmemisti..

Eşim çok alkol kullanan biri o etkiliyordur demi canım yeni bıraktı ve promen k ya başladık şimdi

Eşim çok alkol kullanan biri o etkiliyordur demi canım yeni bıraktı ve promen k ya başladık şimdi
Evet canim alkol ve sigara etkiler. Aslına bakarsan ben böyle şeylere pek inanmıyorum. Olacağı varsa alkole sigaraya kötü beslenmeye ragmen oluyor ama tabiki tedbirli olmak gerek. Alkolü bir süre bıraksın takviyeleri kullansın düzelecektir. Bizim sayı 10 milyondu hız yüzde 15 falandı. Toplam hız yanlis hatırlamıyorsam yüzde 40 falandı. Erkeklerde değişken sperm değerleri 3 ay sonra fark edecektir

Cuma doktora gidicem eşinede takviye vericem demişti sonuca göre aslında ben daha önce gebe kaldım ama doğuma yakın bebeğimi kaybettim şimdi bir umut tekrardan çabalıyorum

Cuma doktora gidicem eşinede takviye vericem demişti sonuca göre aslında ben daha önce gebe kaldım ama doğuma yakın bebeğimi kaybettim şimdi bir umut tekrardan çabalıyorum
Insallah olur canim kısa zamanda guzel haberi alırsın sende ben kalamıyordum. Imkansız gibiydi suan hala şaşkınım nasil oldu diye. Yanımda yatiyor. Darısı başına inşallah. Bir de esin aspardik asiti arastirsin. Doktor bize keçiboynuzu kuru de önermişti ama ben yapmadım üşendim. Bir de imprly diye bir takviye var ona da bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…