Benim Hikayem geçen Mart başladı, benim tahliller temiz çıkınca eşim spermiogram testi yaptırdı. Ve büyük yıkım ozaman başlamıştı. Bütün sonuçlar koca bir '0' !! Insanin başına gelmeyince anlamıyor bilmiyor o durumu.. o anı.
Doktor tabi
tüp bebek önerdi bi kaç test daha yapıldı ve malesef değişen hiç bir şey yoktu.
05.06.2014 yumurta toplama günü ve doktor eşimi mikro tese için çağırdı .. bEnde yumurta toplama için bekliyorum. 20 dk geçmedi eşim geri döndü. Meğerse o gün verdiği spermiogram testinde sayımız 0.100bin olmuştu. Ve sadece 1 hafta doğal çilek yedirdim eşime bu testen önce!!!!
2tane kaliteli 5.gün embriyo transfer edildi ,malesef test günü gelmeden adet oldum. Herşeyin hayırlısı dedik ,daha önce hiç araştırmadan başlamıştık o yüzden bu sefer doğal kür takviyeler denemeye karar verdik ...
Annem yurtdışından sağ olsun
argi ,aloe 2go , bee propolis, balık yağı ,arı sütü ve vitolize diye doğal takviye ve damar açıcı vitaminler yolladı malesef bir ay yeti bu ilaçlar. Ve gümrükte çok sorun yaşadık diye tekrar isteyemedik. Bir ay kullanımdan sonra sonuç 1mil. oldu.
Bu sefer kendimiz kolları sıvadık ve Ahmet Maranki nin ballı karışımıni yaptık. Doğal bal pahalı olduğu için 3 kilo değil de 1 kilo ya böldük malzemeleri ve bir ay eşim bunu sabah akşam yedi. Yanına keçiboynuzu kürü her akşam. Propolis ve arı sütü hapları da aldı. Ve bir aylık kullanım sonrasi sonuç 4mil. ... küçük bir sayı ama bizim için kocaman bir umut doğdu!!!
Kaynanam o ara gelmişti ve durumu biliyordu. Köyden hazırlatığı bi karışım getirdi 3 kilo tam 73 gün yedi onu eşim. Onun yanına ben 25gün havuç kürü ,25gün incir kürü ve bugüne kadar keçiboynuzu kürü verdim eşime. Bunları tek tek içti ve ara sıra 1 2 haftalik ara veriyorduk. Dün 93gün sonra ki ilk testimiz sonuç 2mil!!!!
Yine tevekkül yine sabır abidesi içine büründük bi kaç gün önce arginmax men sipariş ettik onun gelmesini bekliyorum ve onun bitirdiğimiz an tekrar test yaptıracak eşim.yanına sadece keçiboynuzu kürü verecem. Yine bir değişiklik yoksa tüp bebeğe yelken açacağız ... Üzgünüm çünkü emeklerimiz ümitlerimiz yerle bir oldu ...
Sizin yorumlarınızı ve adım adım çizdiğiniz yollu paylaşmanızı isterim. Birbirimize destek olalım. Umut olalım.