Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arginmax içeriğini araştırdım ben oradaki vitaminleri farklı yollardan almaya karar verdim çünkü günde 6 ad. içmek gerekiyor

Aynen öyle de biz günde 4 diye karar verdik. Içinde muhteşem 3lu var o kesin bikaç bilinen şey daha var da onları ayrıyeten alıp kullandı eşim ama nafile. Şimdilik tek ümidimiz önümüzde ki test de yüksek bir rakam görmek..
umarım test yapmadan hamile kalırsın cnm yumurtlama gününü hesapliyor musun veya başka bir şey denedin mi??

benim eşimde bu ay yaptırıcak test eğer sonuçlar sıfır çıkarsa tüp bebek olabiliyomu? bu da bi umut ozaman bizim için? ben sprem sıfır olunca tüp bebek olmaz diye düşünmüştüm.

benim eşimde bu ay yaptırıcak test eğer sonuçlar sıfır çıkarsa tüp bebek olabiliyomu? bu da bi umut ozaman bizim için? ben sprem sıfır olunca tüp bebek olmaz diye düşünmüştüm.

Dur ya sende en kötü yerden düşünmeye başlıyorsun.. bikere inşallah hiç bir sorun çıkmaz eşinde..
Sıfır olursa Sayı mikro tese ile Sperm alıyorlar tabi bulunursa. Ama bence bunları düşünmek için çok erken..

Dur ya sende en kötü yerden düşünmeye başlıyorsun.. bikere inşallah hiç bir sorun çıkmaz eşinde..
Sıfır olursa Sayı mikro tese ile Sperm alıyorlar tabi bulunursa. Ama bence bunları düşünmek için çok erken..
bende pkos var 3 aydır hamile kalamadım. napim en kötüsüne alışayımda iyisi olursa ne ala. benim adetim çok düzenli hemen hamile kalırım diye hesapladım ama yıkım yaşadım :/

Sare Lavinya Sare Lavinya Allahtan ümit kesilmez hele bi eşin muayene olsun bir hormon ve spermiogram testi yaptırsın ondan sonra yaşınız iyise takviyeler ile gebeliği yakalarsiniz inşallah ...

Benim adetim de çok düzenli ve 15 ay boyunca kalmadim soğan kuru ve incir kürü de yaptım olmadı.. en son eşim test yaptırdı öyle kendimi saldım dünyam başıma yıkıldı o ayları hiç hatırlamak istemiyorum bile.. olurda kötü bi sonuç çıkarsa ozaman hemen doğal şeyleri deneyin her ay sonu test yaptırın

canım ya neden sıfır olsun iyi düşün iyi olsun inşallah.

sende sağol canım bende kırk kilit alacağım yolum düştüğü ilk anda:) tabi içermi şüpheliyim

Faydası olacaksa içmiş olsun öyle diyelim.. yoksa artık benim elim gitmiyor varya çok üzülüyorum adam atoma dönüştü

kelebek günaydın . Yeni ve umutlu bir güne üstelik güzel bir bahar sabahına günaydın. Ağaçlar gibi umutlarımızda yeşersin çiçek açsın inşallah :KK68:

Aminnn:KK68:. Rabbim emeklerimizi mükafatlandirsin ...:anneadayı:...:emir_bebek:

keşke burada daha çok kişi yazsa birbirimizden faydalansak :KK43:

Olur inşallah.. birbirimizden destek olalım umut olalım.. deneyimlerimizden faydalanalım inşallah.. aynı sorun ile mücadele eden arkadaşları bekliyoruz..

X