arginmax içeriğini araştırdım ben oradaki vitaminleri farklı yollardan almaya karar verdim çünkü günde 6 ad. içmek gerekiyor
benim eşimde bu ay yaptırıcak test eğer sonuçlar sıfır çıkarsa tüp bebek olabiliyomu? bu da bi umut ozaman bizim için? ben sprem sıfır olunca tüp bebek olmaz diye düşünmüştüm.
bende pkos var 3 aydır hamile kalamadım. napim en kötüsüne alışayımda iyisi olursa ne ala. benim adetim çok düzenli hemen hamile kalırım diye hesapladım ama yıkım yaşadım :/Dur ya sende en kötü yerden düşünmeye başlıyorsun.. bikere inşallah hiç bir sorun çıkmaz eşinde..
Sıfır olursa Sayı mikro tese ile Sperm alıyorlar tabi bulunursa. Ama bence bunları düşünmek için çok erken..
Full of Love ısırgan çayı poşet çay mi aktardan otu mu aldın bilgilendirirmisin
benim eşimde bu ay yaptırıcak test eğer sonuçlar sıfır çıkarsa tüp bebek olabiliyomu? bu da bi umut ozaman bizim için? ben sprem sıfır olunca tüp bebek olmaz diye düşünmüştüm.
poşet değil canım aktardan yeşil olan ısırganı kaynayan suyun içine atıp demliyorum. bazen limonda katıyorum daha rahat içiyor eşim.
Sağol bende alayım ozaman. Avokado çayı biter bitmez..
inşallah canım inşallahn 6 martta adet olucam eğer olursam eşimi göndericem bakalım sonuçları paylaşırım hayırlısıylacanım ya neden sıfır olsun iyi düşün iyi olsun inşallah.
sende sağol canım bende kırk kilit alacağım yolum düştüğü ilk anda:) tabi içermi şüpheliyim
Faydası olacaksa içmiş olsun öyle diyelim.. yoksa artık benim elim gitmiyor varya çok üzülüyorum adam atoma dönüştü
amin inşallahhhAminnn. Rabbim emeklerimizi mükafatlandirsin ... ...