Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar hani bahsetmiştim eşim sperm testi yaptırıcak diye, hafta sonu çok gripti ve ateşi 39 dereceye çıktı, haliyle antibiyotik kullandı. internetten araştırdım bu şekilde olunca spermler azalırmış sperm testi doğru sonuç vermezmiş. bi kaç aya eski haline gelirmiş. anlayacağınız bana yine beklemek düştü.. ama napalım elbet bi hayır vardır.

Yadee canım teşekkür ederim, bu arada adetime 4 gün kaldı inşallah adet olmamda bunlara gerek kalmaz geçen gece rüyamda 7 haftalık hamileymişim bi uyandım sanki gerçektiii

Yadee canım teşekkür ederim, bu arada adetime 4 gün kaldı inşallah adet olmamda bunlara gerek kalmaz geçen gece rüyamda 7 haftalık hamileymişim bi uyandım sanki gerçektiii

Inşallah gerçek olur da bizlere de duâ edersin..

inşallah canım inşallah, dualarımda önce isteyen herkese sonra bana diye dua ediyorum zaten.. Yadee

İnşallah bu arginmax men vesile olur hepimize Rabbim evlatlarımıza hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin.

bende pko var eşimde bir problem yok sanıyorduk son tüp bebek denememizde spermin dölleme problemi olduğunu anladık vitamin desteği için arginmax aldık ama ben bitkisel macunları da çok araştırmaya başladım ginsengli macun diye bir karışım var aktarlarda aktar bu ginsengli karışımı çok övdü hem sperm kalitesi için hemde yumurta kalıtesi için ginsengli karşırımı da aldık inşallah fayda eder. Sizde bakın araştırın bu ginsengli karışıma.

İnşallah bu arginmax men vesile olur hepimize Rabbim evlatlarımıza hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin.

Yani sayınız düşük değil öyle mi sadece sperm kalitesi iyi değil..? Hemde ikinci tüp bebekte fark ediliyor..!! Benim kızdığım da bu doktorlar nekadar vurdum duymaz ya.. o parayi toplamak için canımız çıkıyor ne ümitle başlıyoruz tedaviye. Allahım sen düşürme doktor eline Yarabbim.

Ben ikinci tüp bebek tedavisi yapmamak için direnecem eşim her nekadar ümitsiz olsa da .. en azından arginmax sonrası bi yol çizeriz kendimize inşallah. O yüzden son ümidim bu ilaç

Az önce cakşir suyunu da aldık.. yarın yeni program başlıyor hadi bakalım bütün ümitler bunlara bağlı sen çok yoruldum ..

Aynen kağıt üzerindeki sayılar gayet iyi çıkıyor hafif hareket düşüklüğü varmış ama dediğiniz gibi kalite iyi değil. Birinci tüp bebek denemesinden sonra merkeze gidip yeniden doktorla konuşmak istemedim hatta görmek bile istemedim. 2.sinde başka doktora yaptırdık ve 15 embriyom vardı ama 2 si transfer edildi onun dışında dondurulacak hiç kalmadı ben benim yumurtalarım kalitesiz diye düşünüp günlerce ona çözüm aradım ama spermden dolayıymış.

Az önce cakşir suyunu da aldık.. yarın yeni program başlıyor hadi bakalım bütün ümitler bunlara bağlı sen çok yoruldum ..

Hadi bakalım inşallah o bu derken biri vesile olur inşallah faydasını görürsünüz.

canannem hayırlısiyla önce eşine takviye vitamin olacak şeyler yedim ondan sonra gerekirse tüp bebek veya aşılama düşünürsünüz..

canım inş herkez hayallerine kavuşur. canım eğerki
maşALLAH canım inş tekrar hamile kalırsın canım.. hız ve morfoloji değerleriniz kaçtı hamile kaldığında?

Mrb arkadaşlar yeni üye oldum ama oldum olası kk yi takip ederim..
Bu konuda ise keciboynuzu kurunu tavsiye ederim biz kullanıyoruz ve büyük faydasını gördük.sizlerde deneyin sperm azliginda birebir ☺

Bu konuda ise keciboynuzu kurunu tavsiye ederim biz kullanıyoruz ve büyük faydasını gördük.sizlerde deneyin sperm azliginda birebir ☺

eşimde kür yapmaya başlamıştık keçiboynuzum bitince buradaki arkadaşların da önerisi ile tozunu almaya karar verdim inşallah işe yarayacak :) sizde sayı kaç durum nedir arkadaşım.

Ne güzel açaba nasıl bir artış oldu ve keciboynuzu kürü dışında birşeyler yedi mi eşin? Nekadar süre kullandınız ve nasıl yaptın sen kürü??

Ne güzel açaba nasıl bir artış oldu ve keciboynuzu kürü dışında birşeyler yedi mi eşin? Nekadar süre kullandınız ve nasıl yaptın sen kürü??

Ocak ayındaki spermiyogram testimizde total 6.200.000 olan sonuç pazar gunu itibariyle yaptirdigimiz spermiyogram da total 89.000.0000 ve ml de 33.000.000 allaha sukur Dr tüp bebek demişti bize hatta.

Küre gelirsek 7 8 tane keci boynuzu nu 500 ml kaynayan suda 3 dk kaynatın 20dk altı kapali olarak demledim 7 gün sabah akşam sona gece yatarken atlaamadan içtik bu ibrahim saracoglu tarifidir. Bide eczaneden bal polen karışımı aldık sabah aç karnına dua inanç moral cokcok önemli ben inanıyordum ise yaraycağını ama bu süper bi sonuç tabi:) süre olarak 1 ay diyebiliriz 22 ocakta başladık küre. inşallah herkezde fayda görür

eşimde kür yapmaya başlamıştık keçiboynuzum bitince buradaki arkadaşların da önerisi ile tozunu almaya karar verdim inşallah işe yarayacak :) sizde sayı kaç durum nedir arkadaşım.

Ben kurden fayda gördüm hiç bırakmadan içti eşim 22 ocakta başladık küre total 6.200.000 du pazar günü tahlil yaptirdik total 89.000.0000 ben yukselceginden emindim Allah in izniyle ama bu artış süper ötesi yanında bide bal pole propolis karışımı almıştık eczaneden sabah aç karnına bi çay kaşığı yutuyodu . Bizde durum bole inşallah sizedede fayda olacaktır.

yaa aynı problem bizde de var benim de eşim geçen hafta rahatsızlandı, ateşlendi ve antibiyotik kullandı. bikaç ay daha mı? gene mi beklicez? ben dr.a sorduğumda ateş spermi düşürür mü falan diye, bu kadar kısa süreli ateş etkilemez dedi. antibiyotik için de bişey demedi. biz bu ay sonu test yaptırıcaktık... off Allahım ya çok canım sıkıldı sabah sabah...

Canım ben doktora sormadım açıkçası, internette okudum sadece.. ama sperm testi yaptıran bi tanıdığımız vardı o dedi antibiyotik kullandıysa doğru sonuç vermez diye. bende çok üzüldüm, bu ay bende oda gidicektik doktora ne olcaksa olcaktı. sen doktora sorduysan yaptır olmadı bizde bi soralım

ya aslında biz de endişe ettik epey, ateşten düşer mi antibiyotik bozar mı? ama yapacak bişey yok artık maalesef... kısmetimizde olanı beklicez sanırım, zorlasan da olmuyo bazen
bakalım biz eninde sonunda yaptırıcaz bu ay sonu, inşallah problem yoktur, paylaşırım burdan canım gene...
zaten sonuçlar uygun çıkmazsa tedaviye yönelicez sanırım biz de... ne zormuş Yarabbi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…