- 18 Kasım 2015
- 193
- 90
- 98
- 35
Benim de ayni ve ben ferro sanol de kullaniyorum canim ben de kabizlik yapmadi..günde bir sabah kalkar kalkmaz şekilsiz dışkılama canım isal olma durumu gibi değil üşütmeye bağlı isal olduğumda onu anlıyorum sulu sulu köpüklü falşan oluyor benimki bir defa şekilsiz ağrılı oluyor. demir eksikliğim de yok ama sırf kabız yapar diye demir hapı kullansam nolur ki ya valla arrtık kendi kendime iyice kafayı yedim
ya zaten öyle bir illet ki normal insanlarda kabız yapan hiçbişey bende kabız yapmıo. taş yesem cıvık çıkaracam yani. kilo almakta zorlanıorum özellikle eylülden beri şikayetlerim arttıgından beri vermiyorum ama alamaıorum da 58 kiloyum boyum 1.68 ama bu kiloda kendimi halsiz hissediorum birkaç kiloya ihtiyacım var. denicm demir hapını ya belki yapar bendeBenim de ayni ve ben ferro sanol de kullaniyorum canim ben de kabizlik yapmadi..
haylazzz canım sen kilo aldin mi peki ben kilo da alamiyorum buna bagladim c kafama takiliyor bu durum da..
Ben 12 kilo aldım 34 haftalık olduk 20 hafraliktada sonra kilo almaya başladım başlarda 3 kilo vermiştimBenim de ayni ve ben ferro sanol de kullaniyorum canim ben de kabizlik yapmadi..
haylazzz canım sen kilo aldin mi peki ben kilo da alamiyorum buna bagladim c kafama takiliyor bu durum da..
Biliyorum bu durum insanin canını fena halde sıkıyor inan neler neler yaşadım su 2 senede herşey yeni ise baslamamla başladı stresle başladı acil ve cıvık dışkılama istediği falan ya gerçekten kabus gibiydi ya sonra yavaş yavaş alıştım bu duruma doğumdan sonra eski hale dönerim diye çok korkuyorum ben bu yüzden o girdiğim idi bile bıraktım şaka gibi ama gerçekya zaten öyle bir illet ki normal insanlarda kabız yapan hiçbişey bende kabız yapmıo. taş yesem cıvık çıkaracam yani. kilo almakta zorlanıorum özellikle eylülden beri şikayetlerim arttıgından beri vermiyorum ama alamaıorum da 58 kiloyum boyum 1.68 ama bu kiloda kendimi halsiz hissediorum birkaç kiloya ihtiyacım var. denicm demir hapını ya belki yapar bende
Sen ne zamandır boylesin bide doktor bu duruma ne dedi ilaç verdimi bide senindemi hep şekilsiz ve cıvık yoksa arada mıya zaten öyle bir illet ki normal insanlarda kabız yapan hiçbişey bende kabız yapmıo. taş yesem cıvık çıkaracam yani. kilo almakta zorlanıorum özellikle eylülden beri şikayetlerim arttıgından beri vermiyorum ama alamaıorum da 58 kiloyum boyum 1.68 ama bu kiloda kendimi halsiz hissediorum birkaç kiloya ihtiyacım var. denicm demir hapını ya belki yapar bende
Sakin öyle bişey yapma canım demirin fazlası karaciğere zararlı siroza sebep olur Allah'ım korusun bak araştır internetten demir ilacı dikkatli kullanılması gerekiyor canımgünde bir sabah kalkar kalkmaz şekilsiz dışkılama canım isal olma durumu gibi değil üşütmeye bağlı isal olduğumda onu anlıyorum sulu sulu köpüklü falşan oluyor benimki bir defa şekilsiz ağrılı oluyor. demir eksikliğim de yok ama sırf kabız yapar diye demir hapı kullansam nolur ki ya valla arrtık kendi kendime iyice kafayı yedim
Kendimi gördüm sanki sende inan tuvalete gittiğimde ağlıyordum korkudan hep bazen disaridayken hemen tuvalete gitmem gerektigi zamanlarda sinirlerim bozuluyordu resmen her tuvaletten sonra analiz yapıyordumgünde bir sabah kalkar kalkmaz şekilsiz dışkılama canım isal olma durumu gibi değil üşütmeye bağlı isal olduğumda onu anlıyorum sulu sulu köpüklü falşan oluyor benimki bir defa şekilsiz ağrılı oluyor. demir eksikliğim de yok ama sırf kabız yapar diye demir hapı kullansam nolur ki ya valla arrtık kendi kendime iyice kafayı yedim
Ben 18. Haftadayim almadim gibi geliyor ama aldiysam da 1 kilo anca almisimdir.. umarim her sey iyidir ben de saglikli sekilde alirim kiloBen 12 kilo aldım 34 haftalık olduk 20 hafraliktada sonra kilo almaya başladım başlarda 3 kilo vermiştim
Aynı şeyleri yaşıyoruz üçümüz de resmen.. bi çare bulsak da yararı olsa hepimize..Kendimi gördüm sanki sende inan tuvalete gittiğimde ağlıyordum korkudan hep bazen disaridayken hemen tuvalete gitmem gerektigi zamanlarda sinirlerim bozuluyordu resmen her tuvaletten sonra analiz yapıyordum
Canim zaten genelde 20. Haftadan sonra alınıyor kilo bende başlarda almadım şimdi şükür iyiyim sende iyi olacaksın bebisin seni daha iyi edecekBen 18. Haftadayim almadim gibi geliyor ama aldiysam da 1 kilo anca almisimdir.. umarim her sey iyidir ben de saglikli sekilde alirim kilo
Herşey kafamızda bitiyor aslında biraz zamana bırakmak rahatlamak lazımAynı şeyleri yaşıyoruz üçümüz de resmen.. bi çare bulsak da yararı olsa hepimize..
Sağol canım hepimiz inşallah.. simdi demir hapini geceye alacagim ben de o da mi yapiyor tetikliyor diye supheleniyorumCanim zaten genelde 20. Haftadan sonra alınıyor kilo bende başlarda almadım şimdi şükür iyiyim sende iyi olacaksın bebisin seni daha iyi edecek
Doğumdan sonra psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum antidepresan fln verir belji rahatlarim gerci emzirirken de kullanilmaz amaHerşey kafamızda bitiyor aslında biraz zamana bırakmak rahatlamak lazım
Onu bende düşünüyorum ama emzirirken imkansızDoğumdan sonra psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum antidepresan fln verir belji rahatlarim gerci emzirirken de kullanilmaz ama
Sağol cnnm benim sürekli cıvık kıvamı her gün pirinç lapasi kaynatiorum survivordan beter oldum. Işte kahvaltı yapiorum katın ağrıları oluyor yemek sonrası rahat olmuyorum demir ilacını da öyle kabiz yapar diye düşündüm ama zararliysa kullanmam tabi bi yeri yapalım derken öteki bozuluyor bklm kolonoskopi olduktan sonra nasıl seyredecekKendimi gördüm sanki sende inan tuvalete gittiğimde ağlıyordum korkudan hep bazen disaridayken hemen tuvalete gitmem gerektigi zamanlarda sinirlerim bozuluyordu resmen her tuvaletten sonra analiz yapıyordum
Kolonoskopi olduktan sonra banada yaz mutlakaSağol cnnm benim sürekli cıvık kıvamı her gün pirinç lapasi kaynatiorum survivordan beter oldum. Işte kahvaltı yapiorum katın ağrıları oluyor yemek sonrası rahat olmuyorum demir ilacını da öyle kabiz yapar diye düşündüm ama zararliysa kullanmam tabi bi yeri yapalım derken öteki bozuluyor bklm kolonoskopi olduktan sonra nasıl seyredecek
Tuvalete gittikten sonra karın ağrın geçmiyor muSağol cnnm benim sürekli cıvık kıvamı her gün pirinç lapasi kaynatiorum survivordan beter oldum. Işte kahvaltı yapiorum katın ağrıları oluyor yemek sonrası rahat olmuyorum demir ilacını da öyle kabiz yapar diye düşündüm ama zararliysa kullanmam tabi bi yeri yapalım derken öteki bozuluyor bklm kolonoskopi olduktan sonra nasıl seyredecek
yok canım ya tam olarak rahatlamıyorum. eskiden gün içinde büyük tuvaletim gelse de tutardım geçiştirirdim eve gidince yapardım şimdi ise daha yataktan kalkmadan sıkıstırıyor beni hiç bişey yemeden yapıyorum. ve cıktığımda tam rahatlamış olmuyorum kahvaltı falan yaptıktan sonra da gaz sancısı gibi kramplar giriyor. eziyet tümdenTuvalete gittikten sonra karın ağrın geçmiyor mu
Benimde yemeklerden sonrayok canım ya tam olarak rahatlamıyorum. eskiden gün içinde büyük tuvaletim gelse de tutardım geçiştirirdim eve gidince yapardım şimdi ise daha yataktan kalkmadan sıkıstırıyor beni hiç bişey yemeden yapıyorum. ve cıktığımda tam rahatlamış olmuyorum kahvaltı falan yaptıktan sonra da gaz sancısı gibi kramplar giriyor. eziyet tümden
aynen gececegini düşünüyorum aslında ama uzun süürüyor işte ve yaz tatilinde tekrar tüp bebek yaptırıcam o zmzn yogun ilaç kullanımına bağlı yine aynı seyler tekrarlanacak ve 1 yıl daha cekicm bu eziyeti beni o düşündürüyor işte.Benimde yemeklerden sonra
sonra kramp giriyordu sancı oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?