sözün güzelliğine bir alkış lütfen....

redcuzdan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2011
165
24
arkadaşımdan yeni işittiğim ve çok hoşuma giden bir sözü sizinle paylaşmak istedim.'KAYNANA:gelini alıncaya, GÖRÜMCE: görünceye, KAYINBABA ise: ölünceye kadar sever miş' bizim evde durum böyle sizinkinde......

valla bnm eskı kayınpeder olunce degıl gorunce bıle sevmemıs tı bnı tabı bende onu

valla hiç bişey anlamadım

ne demek
:26:

bende durum, sülalece alıncaya kadar severlermiş...

aslın da doğru kaynana gelini alınca her dediğini yaptırmaya çalışıyor yaptıramayınca da oğlunu dolduruşa getirerek yaptırmaya çalışıyor sonuç ipler kopuyor mecburi görüşmelerle samimiyetsiz ortamlar oluyor, görümcem yok ama görümceleirn kıskanç olduğunu duyuyorum hep burdan, kayınpederlerle ilgili pek sorun duymadım . erkeklerin kadınlar gibi pek egoları olm adığı için ve kv ler gi bi oğlumu aldı gitti diye duygusal düşünmedikleri için pek sorunlıu olmuyorlar galiba

valla hiç bişey anlamadım

ne demek
:26:

kayınvalide gelinini oğlunu evlendirene kadar sevio gibi gözülüp, evlendirdikten sonra gerçek yüzünü ortaya çıkarıp, gelinini sevmediğini beli edio..
görümce gelinin yüzünü görene kadar canım cicim ah benim güzrl gelinim dio, ne zaman görse içindekileri kusup sen şölesin sen bölesin diye saydırıyo....
kayınbaba ise, her dönemde gelinini sevio, değer veriyo, iyi davranıyo
güyaaa

Son düzenleme:

heee anladım, ama benim kv evlenmeden öncede beni sevmiyordu, bize uymadı bu söz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…