Sozumuzun yarisini tuttuk....

Ebruli ekledim seni de, ne yapmak istersen bana bildirirsin canım, istersen sona bırak ben sana özel mesaj ile eksik ne var ise onu söylerim. (meyve,kek,meyvesuyu,börek)

Eylul ekledim senin alacağını liste yapıyorum onun içinde

bide daha önce bi arkadaşımız demişti aynı ürünler ama çok olsun diye. (kek,meyve,meyvesuyu,börek)
Börek fazla mı olur acaba ?

ehehe benim küçük kızım makarnadan bilezik yapıyor inş...düşün artık kap gel bekliyoruz güzelim=)

bende börek yapmayı çok istiyordum ama belimdeki rahatsızlığımdan dolayı uzun süre ayakta duramıyorum
ben gelirken bolca meyve alabilirim

Son düzenleme:

Merhaba Nisa,
Daha once gitmedigim icin soruyorum nasil bir prosedur var ? yani yanimiza birini verebilecekler mi ? Biz dolasirken.

Buna ek olarak kizlar birsey hazirlamak sart degil akliniza olsun. Katilim yeterli zaten elimizde 100 adet hediye paketi var...

kızlar 1 tencere dolma sardım
belim dayanmadı artık 2. tencereye
bu akşam da eve gidince 2. tencerye başlıcam
börek ve açma dışında da bişey getirebileceğimi sanmıyorum
çünkü metrobüslerde elim kolum yeterince dolu olucak

amonra
2 tencere dolma
1 tepsi börek
1 tepsi açma

yazıyorum senin içinde .

amonra aslında aynı şeyleri yapsak, açma yapacak kimse yok,
eğer az olursa da yaşlılarımıza yetmez istersen açma yerine de 1 tepsi börek yap

açma yapmasına yaparım. ama tutturamam diye korkuyorum

o zaman lütfen biri açma yapsın benden başka
çeşit olsun biraz
ben ufak ufak küçük parçalar halinde sayıca
çok zeytinli açma çıkarabilirim
1 kişi daha yapsa tamam olur

ayrıca muz demiştik bişey yapamayanlar muz alsın çok sık yedikleri bişey değil diye
ama çok az kişi bahsetti bu muz meselesinden

o zaman lütfen biri açma yapsın benden başka
çeşit olsun biraz
ben ufak ufak küçük parçalar halinde sayıca
çok zeytinli açma çıkarabilirim
1 kişi daha yapsa tamam olur

tamam ozaman bende yaparım,
anneme falan yaptırırım küçük küçük yaparım bende
olmadı ilk tepsiyi heba ederim 2. tepside oluyor

ayrıca muz demiştik bişey yapamayanlar muz alsın çok sık yedikleri bişey değil diye
ama çok az kişi bahsetti bu muz meselesinden

Meyve alacak arkadaşlar kgları ile birlikte söylesin lütfen bu kez birisi az kalmasın :2:

yoo birini vermiyolar ama tabiki orayı dolaşırken size anlatanlar gösterenler oluyo ilgilenenler oluyo sanırım yanlış hatırlamıyosam orda yaşlılarla ilgilenenler gösteriyo rehberlik ediyo

bide sadece yicek neden götürülüyo temizlik malzemesi almıştık biz ihtiyacı olan şeyler
herkes poğaça börek meyve meyve suyu vs. götürecek bence bunlar bölüşülsün bi kısım yicek bi kısımda temizlik malzemesi alsın
ama büyük bi yermi kaç kişilik bi yer siz irtibata geçmedinizmi onlarla
neye ihtiyaçları var ordaki yaşlıların ihtiyaçları olunan şeyler alınsa bence daha mantıklı olur
tabi o sizin kararınız inş güzel geçer

kazen;biz kaç kişiyi ziyaret edeceğiz sayıyı bilmemiz bence önemli.her bölümü gezdirmiyorlarmış belli bir bölüme yani orada kalanların en sağlıklı olanlarını ziyarete izin veriliyormuş..akıl hastaları yatalak vs gibi olan bölümlere izin yokmuş..

toplam 568 hasta var,yataklara banyo günlerinde ziyaret yokmuş,diğer günler varmış,
siz ctesi geliyordunuz di mi?ctesi yatak daireleri ziyaret edilmiyormuş,pazar gelseydiniz ziyaret edebilirdiniz,
ziyeret edebileceğiniz kişi sayısı 300 civarı..
kızlar bu bilgiyi aldım 300 kişi diyor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…