sözümüzü tamamladık

O zaman benden de bir bilgisayar olur.. belki 2 bile olabilir ama önce durumuna baktırmam gerek aylardır el sürmedik .. bir veya iki bilgisayar bir tanesi kesin..

1. ve 2. sınıflar için hikaye kitap setleri alırım..
elimde bir çok belki 50 adet test kitabı var onları yollayabilirim..

Başka ne yapabilirim düşünmem lazım...

Aaaa simdi de okul yardimi mi yapilcak...ne güzel...belki bu kez bende katilirim

Ben sanırım 2 çocuğa birer kat kıyafet çamaşır birazda kırtasiye vs alabilirim

Durumları çok kötüyse ailelere yani çocuklar için 2. el kıyafette yaptıklarımızın yanına ekleyebilirmiyiz... bir çoğumuzun çocukları var ve bu kıyafetler yepyeni halde kalıyor..

Bir konumuz olsa keşke el emeklerimizi satıp parası bu yardım konularına gitse, sürekli bir gelir olurdu yardımlarımızı hiç kesmeden devam ettirirdik..

Kim bilir bir gün o da olur belki..

:)
Doğuya gitmekten bahsetmişsinizde orada yaşayan üyelerimiz için oraya gitmek diye bişey yok zaten.

Çok uzak demişsiniz ama artık oralar çok uzak değil.

Aklıma Altan erkeklinin şu repliği geldi :

Hani bir sormuştu. Ne bakımdan mühim bir gün diye. Söyliyeyim. Buraya gelenler bize soruyor burada nasıl yaşıyorsunuz diye. Buranın nesini seviyorsunuz diye. İnsan olduğu yeri neden sever. Başka çaresi yokturda ondan. Bulunduğunuz yeri severseniz orası dünyanın en güzel yeridir. Ama dünyanın en güzel yerini sevmezseniz orası dünyanın en güzel yeri değildir. Buraya gazatalar iki gün sonra geliyor. Biz duyduğumuz bir hadiseye şaşırdığımız vakit büyük şehirdekiler çoktan unutmuş oluyorlar. İşte o yüzden bugün büyük bir gündür. Vizyontele uzağı yakın edecek. Ve artık burası o kadarda uzak olmayacak....

Baklaım KK uzağı yakın edecek mi?

Zeki Müren'de bizi görecekse KK uzak filan dinlemez, ayakta alkışlanacak işler başarır, bilmeyenlerimiz de çoktur ama kermes zamanında Türkiye'yi aşıp yurt dışına taşmıştık gelen yardım kolileri toplayan kişinin evine sığmamıştı.. Neden yeniden başarmayalım ki...

kk zaten dünyanın her yerinde değilmi
gidilecek köye yakın mutlaka üyelerimiz vardır olmazsa bile biz yüreklerimizle orda oluruz
yıllardır sosyal sorumluluk projelerde yer almak istedim tek başıma yapamadım burdan aldığım destekle hep varım
gönlüm köydeki çocuklarımıza kendi ellerimle kitap kıyafet alabilmek ama sağlık şartlarım buna izin vermiyo
ben o gün gelince bana verilen hesap numarasına elimden geleni göndermeye çalışıcam inş

[B]curly bu arada bu konumuzu sabitlesek nasıl olur
yeni açılan topiclerle gerilere gitmesin
ilk sayfada yıllarca yerini korusun
[/B]

Son düzenleme:

Sen ve Kazen de bu yürek varken ve bu kadar duyarli üyeleriniz varken sizler hep beraber uzaklari yakinlastirirsiniz....Hepiniz harikasiniz

Şimdi elimizin ulaşamayacağı yer yok bu kesindir, fakat gidip görmek öyle yardım etmek isteyenler de çıkacaktır bu okulun bulunduğu ili açıklamamanız da akıllarda soru kalmasına yol açacaktır, katılım az olacaktır diye düşünüyorum elimizden geleni yaparız tabi ki ama geçen gün bahsettiğiniz gibi Bursa, İzmit tarafından bir okulumuz olsaydı yardımlar beş katına çıkabilirdi ...

zaten bende doğuya uzak olmayı kasdetmemiştim
ve kendi adıma diyede bir ibare koymuştum dikkat ederseniz
yoksa tabiki orası neresi olursa olsun kendi yaşadığı şehrin dışında olduktan sonra kaç kadın eyvallah deyip gidebilirki
çok uzaktan kastım bizden uzak olan heryerdir
ama başka bir yardım istenir seve seve yapmaya çalışırız

Son düzenleme:
Ayrıca buluşmalı bir yardım daha çok beraberliğimizi sağlayacaktır, şuraya da yardım ettik diye elle tutulur bir yer olsaydı, gözümüz ile görseydik içimize daha çok sinerdi...

bu çorbada tuzu olanları çok kıskandım tebrik ederim.

Ben de sessizliğin içinde kendimce yazışıyorum :)
Doğuya kadar uzanmasak rahat ulaşabileceğimiz bir yer seçsek, ilk bahsiniz gibi İstanbula yakın iller olabilir hem gider görürüz hem içimize sine sine eksiklerini tespit eder elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışırız...

Bu konuyu açtığınız iyi oldu.
Kesinlikle para toplanmayacak. Kimseye para göndermeyin.
Kermes olayını yaşayanlar bilir. ilrede sorun olmaması adına lütfen para yardımı yapmayın. Yapanlarıda uyarın. Para toplamak zaten yasal da değil.

Yok Kallişim kendinle yazışmıyorsun ben takip ediyorum.Katılıcazda bak.Listeden çocuk seçeriz dha elimizden ne gelirse.Akıl akıldan üstündür.Bakalım yeni fikirler çıkar hem.Herkes gündüz gözü ile okusun bir.

Neresi olduğunu bilmiyorum kazen açıklama yapacaktır.
Okul müdürü kazene ulaşmış fikir ordan çıktı.
Doğu batı ayrımı yapmamak gerek diye düşünüyorum. Kuzey de olabilir güney de olabilir.
Merkezde olabilir. Nerde olursa olsun elimizden geleni yapalım.

Yarın netleşir neresi olduğu, belki daha batıda bir yer seçilir.

Peki ya okulun kapısı camı vs nasıl karşılanır.İzin ayarlanamazmı acaba.Yada birisini gönüllümü olması gerek?

Ayrıca buluşmalı bir yardım daha çok beraberliğimizi sağlayacaktır, şuraya da yardım ettik diye elle tutulur bir yer olsaydı, gözümüz ile görseydik içimize daha çok sinerdi...

:)
O zaman eskişehir olsun. Çok merkezi. İstanbul'a, Ankara'ya, İzmir'e yakın.

Ama siz bize gösterdiniz ki gitmek veya gelmek istedikten sonra zamanda ayrılabiliyor.

Neresi olduğu çokda önemli değil diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…