İLk aklıma onlar geldi.
KIş için yakacak olabilir, giyim kuşam olabilir, kırtasiye olabilir, kitap olabilir, eğitim setleri olabilir, kullanmadığıımz eski bilgisayarlar olabilir, eminim ki yapılacak çok şey vardır.
Ben sanırım 2 çocuğa birer kat kıyafet çamaşır birazda kırtasiye vs alabilirim
İLk aklıma onlar geldi.
KIş için yakacak olabilir, giyim kuşam olabilir, kırtasiye olabilir, kitap olabilir, eğitim setleri olabilir, kullanmadığıımz eski bilgisayarlar olabilir, eminim ki yapılacak çok şey vardır.
:)
Doğuya gitmekten bahsetmişsinizde orada yaşayan üyelerimiz için oraya gitmek diye bişey yok zaten.
Çok uzak demişsiniz ama artık oralar çok uzak değil.
Aklıma Altan erkeklinin şu repliği geldi :
Hani bir sormuştu. Ne bakımdan mühim bir gün diye. Söyliyeyim. Buraya gelenler bize soruyor burada nasıl yaşıyorsunuz diye. Buranın nesini seviyorsunuz diye. İnsan olduğu yeri neden sever. Başka çaresi yokturda ondan. Bulunduğunuz yeri severseniz orası dünyanın en güzel yeridir. Ama dünyanın en güzel yerini sevmezseniz orası dünyanın en güzel yeri değildir. Buraya gazatalar iki gün sonra geliyor. Biz duyduğumuz bir hadiseye şaşırdığımız vakit büyük şehirdekiler çoktan unutmuş oluyorlar. İşte o yüzden bugün büyük bir gündür. Vizyontele uzağı yakın edecek. Ve artık burası o kadarda uzak olmayacak....
Baklaım KK uzağı yakın edecek mi?
:)
Doğuya gitmekten bahsetmişsinizde orada yaşayan üyelerimiz için oraya gitmek diye bişey yok zaten.
Çok uzak demişsiniz ama artık oralar çok uzak değil.
Aklıma Altan erkeklinin şu repliği geldi :
Hani bir sormuştu. Ne bakımdan mühim bir gün diye. Söyliyeyim. Buraya gelenler bize soruyor burada nasıl yaşıyorsunuz diye. Buranın nesini seviyorsunuz diye. İnsan olduğu yeri neden sever. Başka çaresi yokturda ondan. Bulunduğunuz yeri severseniz orası dünyanın en güzel yeridir. Ama dünyanın en güzel yerini sevmezseniz orası dünyanın en güzel yeri değildir. Buraya gazatalar iki gün sonra geliyor. Biz duyduğumuz bir hadiseye şaşırdığımız vakit büyük şehirdekiler çoktan unutmuş oluyorlar. İşte o yüzden bugün büyük bir gündür. Vizyontele uzağı yakın edecek. Ve artık burası o kadarda uzak olmayacak....
Baklaım KK uzağı yakın edecek mi?
kk zaten dünyanın her yerinde değilmi
gidilecek köye yakın mutlaka üyelerimiz vardır olmazsa bile biz yüreklerimizle orda oluruz
yıllardır sosyal sorumluluk projelerde yer almak istedim tek başıma yapamadım burdan aldığım destekle hep varım
gönlüm köydeki çocuklarımıza kendi ellerimle kitap kıyafet alabilmek ama sağlık şartlarım buna izin vermiyo
ben o gün gelince bana verilen hesap numarasına elimden geleni göndermeye çalışıcam inş
Şimdi elimizin ulaşamayacağı yer yok bu kesindir, fakat gidip görmek öyle yardım etmek isteyenler de çıkacaktır bu okulun bulunduğu ili açıklamamanız da akıllarda soru kalmasına yol açacaktır, katılım az olacaktır diye düşünüyorum elimizden geleni yaparız tabi ki ama geçen gün bahsettiğiniz gibi Bursa, İzmit tarafından bir okulumuz olsaydı yardımlar beş katına çıkabilirdi ...
Bu konuyu açtığınız iyi oldu.
Kesinlikle para toplanmayacak. Kimseye para göndermeyin.
Kermes olayını yaşayanlar bilir. ilrede sorun olmaması adına lütfen para yardımı yapmayın. Yapanlarıda uyarın. Para toplamak zaten yasal da değil.
Ayrıca buluşmalı bir yardım daha çok beraberliğimizi sağlayacaktır, şuraya da yardım ettik diye elle tutulur bir yer olsaydı, gözümüz ile görseydik içimize daha çok sinerdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?