Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amonracım boya badana diyorsun ama elektrik tesisatı ve duvarların aşınması çatlamasından bahsedilmiş, yani ufak tefek te iş yok ki çok zor gibi görünüyor, kapı pencere her yer bakım ve değiştirilmek ister gibi gözüküyor...
HOCAM BEN DE VAR OLAN FAKİR ÖĞRENCİSİ VARDI BİLGİSAYARIMDA KAYITLI EKTE SUNDUM VELİLERİNİN T.C NUMARALARI DA EKLİ HEPSİ MUHTAÇ VE VAKIFTAN YARDIM ALAN YANİ YEŞİL KARTLI KİŞLERDİR
okul uzatkta cok uzakta....
ne yapalim simdi ? curly gidelim mi bu okula ?
Az once esat hocayi aradim dedim ki gelsem beni misafir ederim basim gozumle dedi ne dersiniz ?
amonracım boya badana diyorsun ama elektrik tesisatı ve duvarların aşınması çatlamasından bahsedilmiş, yani ufak tefek te iş yok ki çok zor gibi görünüyor, kapı pencere her yer bakım ve değiştirilmek ister gibi gözüküyor...
Kallişim sen bilmiyosun KK nın evelden böyle bir kampanyamız var zaten
Yapılan yardımlar gizli kaldığı zaman gerçekten yardımdır...
Sürekli güncellendiği zaman pek bir anlamı kalmıyor.
Arkadaşım konuyu güncellemezsek birbirimize nasıl ulaşıp el ele verip nasıl yardım götürebileceğiz ki? Konu olan bir kişi değil bir çok kişiye bir anda ulaşmak istiyoruz, siz gizli yapınız açık açık yapanları da kınamayınız, allah herkesin gönlünden geçeni biliyor...